- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.881
Sende test çok var heralde bu kadar erken başladı.nYarın sabah yapıcam bakalım sanmıyorum ama bi mucize olsun da çok isterim
Evet kuzum bu ay yetecek testim varSende test çok var heralde bu kadar erken başladı.n
En güzeliEvet kuzum bu ay yetecek testim var
Evet kuzum ya kafam rahat olsun dedim bide bebiş varsa en erken ne zaman öğrenirim dedimEn güzelitoptan almışsın
Çok mantıklı ay bende biran önce yoksa gelsinde şu ilaca başlıyım diyye bekliyorumEvet kuzum ya kafam rahat olsun dedim bide bebiş varsa en erken ne zaman öğrenirim dedim
Bizimki tamamen bilimsel bir deneyEvet kuzum ya kafam rahat olsun dedim bide bebiş varsa en erken ne zaman öğrenirim dedim
Bi suya tutsana gidicek mi çizgi? Kız 4 günde de çıkmaz amaa yaaaa bu ne kutsal çişlilerden biri de sen misin yoksaAyyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba yaeğer bebiş varsa rekora gidiyorum yumurtlamadan sonra 4 günde Çıktı diye
Hadi inşallah güzel haberler ver sabah bizeÇok mantıklı ay bende biran önce yoksa gelsinde şu ilaca başlıyım diyye bekliyorumsabah bi test yaparım ama
Heheheh aynen kuzumBizimki tamamen bilimsel bir deneydemi kanka test kankaligiiiiiii
Test yapcam diye otamatikmen erken uyanıyorum resmen yaHadi inşallah güzel haberler ver sabah bize
Dur kuzum suya yutup foto atıyorum hemenBi suya tutsana gidicek mi çizgi? Kız 4 günde de çıkmaz amaa yaaaa bu ne kutsal çişlilerden biri de sen misin yoksa
Bi burç hesabı vardıya, senin yumurtlama çatlama ne zaman olmuştu hemen bakalım cinsiyetineYeaaaaay allahım duy sesimizi.
Benim de eşim, annem ve ablam kız istiyoBen hiç bişi hissetmiyorum. Tek dileğim sağlıklı olsunlar. Ama çin takvimine hızlıca baktım bana da erkek çıktı
Bi suya tutsana gidicek mi çizgi? Kız 4 günde de çıkmaz amaa yaaaa bu ne kutsal çişlilerden biri de sen misin yoksa
Bi suya tutsana gidicek mi çizgi? Kız 4 günde de çıkmaz amaa yaaaa bu ne kutsal çişlilerden biri de sen misin yoksa
Eğer bulabilirsen şu ilaçtan al hemen. Bu krem her evde olmalı. Yanığa da iyi geliyor, yaraya da iyi geliyor, böcek sokmalarına da, alerjiye de. Ne zaman sinek ısırsa bundan sürerim hemen kaşıntıyı alıyor.Kızlar acil bana yardım edin bu sinekmısırıkları git gide şişiyo kaşımadan duramıyorum vücudumu kaplamışlar ne yapayım ya canım acıyo lokanta sürdüm fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?