- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.841
Yok alerjim canım sivriler yedi yaBişe ısırmış gibi canım alerjin var mı her hangi
Birşeye
Zararlı sivrisinekler var enfeksiyon yapabilir acile gir durumunu anlat serum yada igne yaparlar kuzumYok alerjim canım sivriler yedi ya
Bakarlarmı kiZararlı sivrisinekler var enfeksiyon yapabilir acile gir durumunu anlat serum yada igne yaparlar kuzum
Bakarlar tabiki kaşındıgını saatler geçtikçe çogaldıgını söyle alerjiBakarlarmı ki
Ben test yaptım bugün çatlatma iğnesinin 11. GünüBenimde aynı tarih bekleyemiyorum ama sanki adet ağrısı gibi bir ağrı var
Eşim gelsinde olmazsa bi gideyim ya canımBakarlar tabiki kaşındıgını saatler geçtikçe çogaldıgını söyle alerji
İgnesi yaparlar yada serum takarlar
Tamam kuzum geçmiş olsunEşim gelsinde olmazsa bi gideyim ya canım
Senden kaptık bir şeyler bakarız tabiOnada bakarızallah ne verdiyse artık benim bebişede siz yaparmısınız cinsiyet tahmini malum terzi kendi sökügünü dikemez
Of course hamileyizDemiyoruzzz çünkü gerçekler bunlar neden pekiii çünkümmm hamileyizzzzzz
Teşekkürler canımTamam kuzum geçmiş olsun
Sagol bitanem ben sizinkilere seve seve bakcam inşallahSenden kaptık bir şeyler bakarız tabi
Gitmişken beta baktırEşim gelsinde olmazsa bi gideyim ya canım
Teşekkürker canim hamiş arkadaşımGeleceğin hamilesini pistee alalımmmkocaman bir alkışş
Hepp birlikteeHadi hayırlısıyla İnşAllah bebeğim
Ona teste 2 çizgi görmeden bakmıyorlar hatta 6 haftalık olmadan bakmıyorlar gevurlarGitmişken beta baktırorda sistem nasıl bilmiyorum ama
Biz kimlerin kimlerin ne zaman test yaptigini gördük. Bunlar bizim için çok normalDelisiniz yabirimiz bir taş atıyoruz hepimiz anında uyumlanıyoruz biri de demiyor ki saçmalamayın
Benim olmadı bu ayKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvsAylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Aaa kuşum sende mi öğretmensin yoksaYa kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı
Ay çok canım çekti akşam akşam. Afiyet olsun kuzum.Sıcakta en güzeli soğuk kahvevazgeçilmezim çikolatamda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?