• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• IMG_2449.jpeg
    IMG_2449.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan? 🙏💕 Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.

@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs Aylin19 Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Benim olmadı bu ay

Ya kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı
Aaa kuşum sende mi öğretmensin yoksa

Back