- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.821
Oy oy oy maşallah kııızz büyütmüşsün bebişiii, üç gün büyük benimkinden
Geleceğin hamilesini pistee alalımmmBen de 14 gün sonra olcam hamilebende de kız
Stilex krem iyi gelir kuzum. Oy oy yemişler seni çok fena ve buz koy.Kızlar acil bana yardım edin bu sinekmısırıkları git gide şişiyo kaşımadan duramıyorum vücudumu kaplamışlar ne yapayım ya canım acıyo lokanta sürdüm fayda etmedi
Popişimin üstüne oturamıyorum saydım bir tarafta 40 tane sokmuşlar bacaklarımda aynı çok canım acıyoStilex krem iyi gelir kuzum. Oy oy yemişler seni çok fena ve buz koy.
Bende 3 haftalık hamileyim. Ama ikinci yumurtayı hesaplamadıgı için son adete göre öyle. Bana göre 2 hafta 6 günlük. Takibi ultrasonda öndemiGençler ben hesapladım 2+4 günlük hamileyimşimdiden alışalım @fnd_50 melegim can @Merve3553 edahandro
Çin takvimine göre de kızım olacak
Popişimin üstüne oturamıyorum saydım bir tarafta 40 tane sokmuşlar bacaklarımda aynı çok canım acıyo
Canım son adet tarihinden hesaplanıyor haftası başlangıçtan değilGeleceğin hamilesini pistee alalımmmkocaman bir alkışş
Burda satılırmı ki acaba yaCanım nöbetçi eczane bulup stilex alman lazım. Bol bol da buz sür ama buz geçici olarak rahatlatır
Hadi hayırlısıyla İnşAllah bebeğimBen de 14 gün sonra olcam hamilebende de kız
Kesinlikle öyleEn iyisi böyle yoksa inmezler tepeden
Lokanta dediğin kolonya mı? Vicks krem var mı bir de onu sür canım o da iyi geliyormuşKızlar acil bana yardım edin bu sinekmısırıkları git gide şişiyo kaşımadan duramıyorum vücudumu kaplamışlar ne yapayım ya canım acıyo lokanta sürdüm fayda etmedi
Bişe ısırmış gibi canım alerjin var mı her hangiKızlar acil bana yardım edin bu sinekmısırıkları git gide şişiyo kaşımadan duramıyorum vücudumu kaplamışlar ne yapayım ya canım acıyo lokanta sürdüm fayda etmedi
MaşaAllah maşaAllah oğlumuzaBende 3 haftalık hamileyim. Ama ikinci yumurtayı hesaplamadıgı için son adete göre öyle. Bana göre 2 hafta 6 günlük. Takibi ultrasonda öndemi
Olur geride mi doktora gidince ögrenirim inşalalh.Cinsiyet de erkek
Seninki benimkinden 1 gün önce doğacak deseneBende 3 haftalık hamileyim. Ama ikinci yumurtayı hesaplamadıgı için son adete göre öyle. Bana göre 2 hafta 6 günlük. Takibi ultrasonda öndemi
Olur geride mi doktora gidince ögrenirim inşalalh.Cinsiyet de erkek
Onada bakarızMaşaAllah maşaAllah oğlumuzadoktordan önce keseye bakıcaz ama dimi
Demiyoruzzz çünkü gerçekler bunlar neden pekiii çünkümmm hamileyizzzzzzDelisiniz yabirimiz bir taş atıyoruz hepimiz anında uyumlanıyoruz biri de demiyor ki saçmalamayın
Kız sen ne güzel konuştun öyle varsın olsun aynı güne alırız inşallahSeninki benimkinden 1 gün önce doğacak desene
Kolanya evet canım klavye yanlış yazmışLokanta dediğin kolonya mı? Vicks krem var mı bir de onu sür canım o da iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?