- 13 Ekim 2022
- 4.641
- 6.302
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.541
bugün yarın yükselir canım ateş hiç yanıltmıyor ateşim düştüğü gibi biliyorum regl olacagımı ki öylede oluyorKullandığım takviyelerden kaynaklı bence canım daha önce bu kadar koyu pik görmemiştim. Sende başlayınca aynı şekilde göreceğiz İnşAllahAteş ölçüyorum ama daha yükselemedi
Ben bir iki daha değerlendiririm yeteriki günde bir iyidir canım yıpratma kendini ha canınız isterse o ayrı tabi
canım senin kac günün kaldı bata senide takip ediyorum senle aynı zamanlarda hsg cekilmiştik senden umutluyumÇatlama öncesi beş gün ve çatlama sonrası beş gün bence çok önemli kuzum. Bundan sonra buna dikkat ederek ilerlersin kuzum. Bırakma bırakma
Takip yapıcam bakalım nasıl olacakbugün yarın yükselir canım ateş hiç yanıltmıyor ateşim düştüğü gibi biliyorum regl olacagımı ki öylede oluyor
yanlış okumuşum kız ben her yerde seni görüyorumBen bir iki daha değerlendiririm yeter
Ben 3 Eylül’e kadar yurtdışındayım. Burada sigorta vs işlemleri yapmadık eğer vakit bulup yaptırabilirsem önümüzdeki hafta veririm kan. Olmazsa Türkiye’ye dönünce 4 Eylül’de vereceğim bakalım. Nerdeyse okula başlayacak yaşa geliyor ama neyse artıkSenin testi gördüm canım ben burdayım diyordu zaten tekrardan hayırlı olsunKan testini ne zaman vericeksin?
Evet kuzum bende gördüm inşallah yanıltmazÜçüncü testte bir çizgi görünüyor
26 canımGünaydın bat ne zamandı ?
Canım iki pembenin ortasinda beyaz çizgi gibi çıkmış, freely strip testi de böyle yapıyordu varsa pembe yoksa beyaz gibi beyazın kenarındaki pembelikler yaniltabiliyor. İnşallah pozitif testtirGünaydın
Canım benim bat 3 Eylül gösteriyor ama adetin 10. Gününde çok erken yumurtladım. O sebeple 4-5 gün erken de gelebilir.canım senin kac günün kaldı bata senide takip ediyorum senle aynı zamanlarda hsg cekilmiştik senden umutluyum
Daha var günüme canım ben erken başladım daha beş gün varCanım iki pembenin ortasinda beyaz çizgi gibi çıkmış, freely strip testi de böyle yapıyordu varsa pembe yoksa beyaz gibi beyazın kenarındaki pembelikler yaniltabiliyor. İnşallah pozitif testtir
yatay koyup net çeker misin canım anlaşılmıyorKızlar bugün yumurtlama var sanki. Nasıl değerlendireyim bir de kaç gün değerlendireyim? Dün ilişki oldu ama pik olmamıştı
bunlar tek tip hepsi aynı
İnşallah güzel haberlerle gelirsinDaha var günüme canım ben erken başladım daha beş gün var
Telefon güzel çekmiyor kamerası kırık ama pik görünüyor ikisi aynı koyuluktayatay koyup net çeker misin canım anlaşılmıyor
Bence pik değil ama heran olabilir gibi canımKızlar bugün yumurtlama var sanki. Nasıl değerlendireyim bir de kaç gün değerlendireyim? Dün ilişki oldu ama pik olmamıştı
İnşallah balımİnşallah güzel haberlerle gelirsin
kafası çok karıştıTercih sonuçları açıklanıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?