2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Piki beklemeden zaten sık ilişki başlamalı bence 😍
öncesindede iki gün üst üste olmuştu kuşum sanırım yumurta boş yada kalitesiz o yüzden tutmuyor hemen sönüyor bak afratafra iki gün pik görmüştü onunki kaliteden dolayı tuttu bence ve bu ay seninkide baya kaliteliydi umarım tutmuştur ateş ölçüyorsan düşüş olacak mı takip et canım🙏

Kaçış yok gibi hamile olmaktan inşallah kırk defa söylersen olurmuş ya daha çok söyleyelim 😍😍😍 ben hamileyim sen hamilesin o hamile melisaa93 melisaa93 😂😂😂

Kız dur daha benim tablo daha yeni başladı nasıl hemen hamile çıkardın ağzın bal yedin emiiiiiiii😍😍😍😍 asıl sen kendi tablona bak miiiissss gibi bu ay hamilesin hamileyim hamileyiz melisaa93 melisaa93
Hepimiz hepimiiizzz hamileyizzz bu ay ♥️🥰 göbüşümüz bebişlerimizin yuvasııı, hepsi sevgiyle dolu olan göbüşümüzdeler.. hamileyiz kızlar hamileeeeee Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi

O zaman inşallah hamilelikten diyoruz 😍 bende de olmuştu ama benim adet öncesi de oluyordu o yüzden emin olamamıştım. Dün testim pozitif çıktı bata 3 gün kala, normalde 2-3 gün kala göğüslerim normal haline geri döner bu sefer dönmedi aynı ağrı ve hassasiyetle devam 😂
Senin testi gördüm canım ben burdayım diyordu zaten tekrardan hayırlı olsun😍 Kan testini ne zaman vericeksin?

öncesindede iki gün üst üste olmuştu kuşum sanırım yumurta boş yada kalitesiz o yüzden tutmuyor hemen sönüyor bak afratafra iki gün pik görmüştü onunki kaliteden dolayı tuttu bence ve bu ay seninkide baya kaliteliydi umarım tutmuştur ateş ölçüyorsan düşüş olacak mı takip et canım🙏
Kullandığım takviyelerden kaynaklı bence canım daha önce bu kadar koyu pik görmemiştim. Sende başlayınca aynı şekilde göreceğiz İnşAllah 🤲🏻 Ateş ölçüyorum ama daha yükselemedi

Ay ben çatlayınca bırakıyorum 🤦‍♀️
Ben de öyleydim hep belki de bu yüzden olmadı bu hatayı yaptığımı fark ettim. Bu ay öyle yapmıyorum yumurtlama zamanını iyi değerlendirmeye çalıştım sonrasında da bir dolu bir boş devam etmeyi düşünüyorum inşallah

Back