- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #28.561
o zaman bugünden değerlendirmeye başla canım birkaç gün her gün olsun sonra gün aşırı :)Telefon güzel çekmiyor kamerası kırık ama pik görünüyor ikisi aynı koyulukta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bugünden değerlendirmeye başla canım birkaç gün her gün olsun sonra gün aşırı :)Telefon güzel çekmiyor kamerası kırık ama pik görünüyor ikisi aynı koyulukta
inşAllah tekrar nasip olur canım :) hamilelerin 9 ay boyunca şişmiş karınla gezdiğini zannediyolar ne bekliyoruz kikafası çok karıştıilk hamileliğimde ilk denememizde oldu ona da şaşırmıştı 2 hafta önce hamile değildin birden belli mi oluyor diye
şimdi de 2 aydır deniyoruz ilki düştü maalesef. ilişki sonrası hemen belli olacak sanıyor :)
hadi hayırlı olsun :)Ben ikinci yumurtayı da çatlattım bence yarın ateşim yükselcek gibime geldi akşam yapmıştım bide şimdi yaptım son testimdi![]()
Canım test günüme daha var bugün 8.gündeyim 2 gün sonra yaparım 1 test
İnşallah canım insllah geldim şimdi biraz kafam değilsin çocuk da kaynanama geziyoruz hastaneden ciktik
İlişkiyi bırakma sakın bak busefer hemen ıkı tane daha at çarpını sağına cızgının
Ay icime sinmedi gittim baska marka test aldimCanım bu test çok konuşuldu sahte bu test çok güvenme buna hep aynı çizgi çıkarıyor başka test kullanmanı tavsiye ederim kuzum
Belirtin var mı peki canımCanım test günüme daha var bugün 8.gündeyim 2 gün sonra yaparım 1 test
Ayy hadi inşallah yaCanım benim çok teşekkür ederim bu ay aşırı inanıyorum zaten o kadar çok inanıyorum ki pozitif sonucu görmek için ay sonunu heyecanla bekliyorum![]()
erken yumurtlama olunca regl oldum dün ama yetişecem size inşaallah annelerde bana da yer ayırın sana find ve melisaya hamile gözüyle bakıyorum![]()
Maşallah
İnşallah canım sağlıkla hayırlısıyla hepimize inşallah :)inşAllah tekrar nasip olur canım :) hamilelerin 9 ay boyunca şişmiş karınla gezdiğini zannediyolar ne bekliyoruz ki![]()
Sözde belirti aramayacaktım şuan nefes alsam hamilelik belirtisi mi diye araştırma modundayım
Terzi misaaaliÇok haklısın bebeğiminsan kendinde olunca ne kolay kaybediyormuş umudunu. Ama kendime geldim
hamileyim ben