2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

kafası çok karıştı :KK70: ilk hamileliğimde ilk denememizde oldu ona da şaşırmıştı 2 hafta önce hamile değildin birden belli mi oluyor diye :KK70: şimdi de 2 aydır deniyoruz ilki düştü maalesef. ilişki sonrası hemen belli olacak sanıyor :)
inşAllah tekrar nasip olur canım :) hamilelerin 9 ay boyunca şişmiş karınla gezdiğini zannediyolar ne bekliyoruz ki :D

Canım bu test çok konuşuldu sahte bu test çok güvenme buna hep aynı çizgi çıkarıyor başka test kullanmanı tavsiye ederim kuzum
Ay icime sinmedi gittim baska marka test aldim😅🤣 bunda baya belli cikti🤣
IMG_20230821_124234.jpg

Canım benim çok teşekkür ederim bu ay aşırı inanıyorum zaten o kadar çok inanıyorum ki pozitif sonucu görmek için ay sonunu heyecanla bekliyorum ❤️
Ayy hadi inşallah ya😍🤲 bende heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyorum

Hamile kalsakda burdayız canım hiç bir
Yere gitmicez sizi almadan gerekirse burda doguracam sizin için 😂😂😂
erken yumurtlama olunca regl oldum dün ama yetişecem size inşaallah annelerde bana da yer ayırın sana find ve melisaya hamile gözüyle bakıyorum 😍🙏

Burayı okuyunca içim umut doldu 1 yıl önce korunmayı bıraktık deniyoruz ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşimin işi sebebiyle yumurtlama günlerinde beraber olamadık sadece hafta sonları görüşüyorduk mayıstan beri bir düzen oldu ama insan gene strese giriyor 😀

Adet gecikmesinin ikinci günü sabahta ilk idrarla erken test yaptım negatif çıktı gerçekten baygınlık geçirecem😅

Çok haklısın bebeğim 😂 insan kendinde olunca ne kolay kaybediyormuş umudunu. Ama kendime geldim 😂 hamileyim ben
Terzi misaaali 😂 bizim işimiz de zor regl ol umutları kaybet iki güne geri toparla bu sefer doğru değerlendirdim değerlendiremedim stresi sonra test stresi olmadı mı hooop başa sar yine aynı döngü 😂 ama bu sefer oluyor bence HAMİLEYİZZZZZZ

Back