2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İyiyim kuzum çok şükür. İnşallah bebek de iyidir. Merak ediyor insan tabi ama eşim de kızıyor böyle sık gidilmez doktora diye. Doktor da kızdı böyle olmaz diye. Sanki ben keyfimden gittim her hafta haftaya gel diyen doktorlardı yani 🤷🏼‍♀️
cok sukur kuzum ıyı olmana sevındım. ınsallah bebıslerımız de ıyıdır. guzel gunler bızı beklıyor.. yasadıgımız kotu olayların mukafatları olarak saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız ınsallah...

Ayyy kız inşallah böyle güzel devam eder sen ne durumdasın tatlişkom 😍😍😍
Bende dün değerlendirme yapamadım onun siniri vardı üzerimde ama daha iyiyim şimdi😂günlerdir değerlendirme yapıyorduk dün tam çatlama sancıları çektim gecesinde uyudum eşim uyandırmak istemiş uyanmamışım 😂 niye daha çok zorlamadın diye sabahta kavga ettim 😂 ateşte zaten yükselemedi bekliyorum öyle

Bende dün değerlendirme yapamadım onun siniri vardı üzerimde ama daha iyiyim şimdi😂günlerdir değerlendirme yapıyorduk dün tam çatlama sancıları çektim gecesinde uyudum eşim uyandırmak istemiş uyanmamışım 😂 niye daha çok zorlamadın diye sabahta kavga ettim 😂 ateşte zaten yükselemedi bekliyorum öyle
Bende dün es geçtim ateş yükselir diyordum bugün ama yükselmedi hala sanş var bugün için hadi bakalım 😂

Böyle durumlarda sen değil misin herkese umut veren 😍 hep söylemiyor muyuz sperm 3 gün yaşıyor mutlaka içerde kalanlarla buluşmuştur bugünü de değerlendirirsin oh mis oldu da bitti maşallah 😍
Çok haklısın bebeğim 😂 insan kendinde olunca ne kolay kaybediyormuş umudunu. Ama kendime geldim 😂 hamileyim ben

Bu testler neden yanlış sa daha yumurta 19 mm olmuş iğne yazdı sold da sağda yok gene tek yumurta iğne ve progestan yazdı melisaa93 melisaa93 @fnd_50 edahandro edahandro A Afratafrac kizlar testler halbuki çatladı gosterdi rahim içi de iyi dedi
Testlere de güven yok. Bence teste göre çatlamıştı senin kuzum çok emindim. İşte tam da bu yüzden çatlamış görsek bile en az 1 hafta bir boş bir dolu gitmeli kızlar.... brrr brrr

Canım önceki aylarda ucunda hassaslık sızlama oluyordu ama bata 1 2 gün kala anlık sızlamalardı ve bu şekilde dokununca ağrımıyordu🤔 Şuan sürekli bir ağrı sızı var göğüslerimde dokununca etkisi epey bir sürüyor hatta😅 Sabredebilirsem az kaldı bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşıcam🥹
O zaman inşallah hamilelikten diyoruz 😍 bende de olmuştu ama benim adet öncesi de oluyordu o yüzden emin olamamıştım. Dün testim pozitif çıktı bata 3 gün kala, normalde 2-3 gün kala göğüslerim normal haline geri döner bu sefer dönmedi aynı ağrı ve hassasiyetle devam 😂

Testlere de güven yok. Bence teste göre çatlamıştı senin kuzum çok emindim. İşte tam da bu yüzden çatlamış görsek bile en az 1 hafta bir boş bir dolu gitmeli kızlar.... brrr brrr
Bebeğim yanlış değil ki testlerinde daha pik olmadı ve çatlama da olmadı ☺️
Kuzucum testi silikleşmeye başlamıştı. Piki gece gördü diye düşünmüştüm ben. Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi
Kızlar doktor dedi ki pikos olan hastalarda böyle şeyler oluyor testlerde .o yüzden dedi yumurta çatlasa dahil yani adetini 21 22 günü bilei döllenme yaşanabiliyor dedi o yüzden bir dolu bir boş şekilde ilişkiyi devam et dedi adete kadar

Back