2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Sözde belirti aramayacaktım şuan nefes alsam hamilelik belirtisi mi diye araştırma modundayım😅😅 Sen naptın canım var mı farklı belirti tarzı hissettiğin şeyler?
Ben de senin gibiyim canım 😂 sözde regl gelene kadar beklicektim ama günler geçmek bilmiyor 😅 bende hafif göğüs hassasiyeti var ( geçen ay daha fazla göğüs hassasiyeti olmuştu ve regl oldum 🥺 o yüzden belirti mi emin değilim) arada kasık ağrısı oluyor bir de az önce dondum resmen klimayı ne kadar yükseltirsem yukselteyim bana mısın demedi sıcak bı odaya gitmek daha iyi geldi ateşimi olceyim dedim 36.9du. Şimdi de yanıyorum mesela dengesizlik var 😅 bı de az önce afedersin midem ağzıma geldi reflü gibi 🥺 bilmiyorum bunlar belirti midir ama heh bir de uyku sürekli gün içinde uyumak istiyorum. Hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum belki de hepsi vücudumun oyunu ama pozitif olmak istiyorum 🥰

Canım benim bat 3 Eylül gösteriyor ama adetin 10. Gününde çok erken yumurtladım. O sebeple 4-5 gün erken de gelebilir.

Evet canım senin de bu ikinci ayın değil mi hsg'den sonra? Ben bu ay tüm tuşlara bastım vitamin vs. Sen naptın canım? Senin bata kaç gün var?
bu ay bende cok erken yumurtladım 10. gün oldu ve dün regl oldum malesef bu ay da olmadı bende şimdi ek takviyelere başlıcam tekrar senin yumurtlama erken olduysa ergl günü öne gelir canım catlamadan itibaren 14 gün say

Kızlar merhaba. Progestan fitili aşılamadan ne zaman sonra kullanıyodunuz o gün başladınız mı edahandro edahandro canım sen aşılama olmuştn sormayı unuttm da doktora

bu ay bende cok erken yumurtladım 10. gün oldu ve dün regl oldum malesef bu ay da olmadı bende şimdi ek takviyelere başlıcam tekrar senin yumurtlama erken olduysa ergl günü öne gelir canım catlamadan itibaren 14 gün say
Aynen öyle sayıcam bakalım. Duphastonla progestan kullanıyorum. Yaa sen ikinci reglini dee mi oldun.
Hsg sonrası çok umutluydum... Ben de vitaminler kullandım bu ay. Sen de başka canım

Aynen öyle sayıcam bakalım. Duphastonla progestan kullanıyorum. Yaa sen ikinci reglini dee mi oldun.
Hsg sonrası çok umutluydum... Ben de vitaminler kullandım bu ay. Sen de başka canım
bende vitamin kullandım bide çörek otu kürü yaptım baya koyu pikte gördüm ama olmadı ilaç kullanmadım canım doktor 3 ay şans yüksek dedi yine olmazsa ekim ayında giderim bu ay yıne devam edecem bunlara aynı zamanda çakşır kökü suyu da kullanacam bakalım umarım senin bu olur sefer canım

SAT : 2 ağustos 🩷
BAT : 5 eylül🤲🏻 Benide eklermisin İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin 🩷🩷🩷🩷🩷🩷

aslında kaliteli olmuyor belki o yüzden canım tutmuyor
Hemen siliklesmesi kalitesiz demek mi oluyor o kadar vitamin kullanıyoruz bir de 🥺
Ee canım daha varmış bata umudumuz var 🙏🏻😍
Kizlar ben aşılamamı oldum çok şükür şimdi artik beklemek kaldi 😍 insallah güzel sonuclar verebilirim size 🙏🏻❤️ A Afratafrac canim benim bat 05.09 diye degistirebilirmisin lutfen.. doktor o gün test yapmami söyledi ❤️
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah😍🙏🏻🙏🏻

Kızlar ateşim 36.9 ama nasıl üşüyorum şuan anlatamam baş ağrısı da cabası hasta oluyorum sanırım eyvahhhh 18 inde yumurtlama gördüm etkiler mi acaba hasta olsam bir iki güne 😢

Eklentiler

• IMG_3083.jpeg
    IMG_3083.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ateşim 36.9 ama nasıl üşüyorum şuan anlatamam baş ağrısı da cabası hasta oluyorum sanırım eyvahhhh 18 inde yumurtlama gördüm etkiler mi acaba hasta olsam bir iki güne 😢

Ben de senin gibiyim canım 😂 sözde regl gelene kadar beklicektim ama günler geçmek bilmiyor 😅 bende hafif göğüs hassasiyeti var ( geçen ay daha fazla göğüs hassasiyeti olmuştu ve regl oldum 🥺 o yüzden belirti mi emin değilim) arada kasık ağrısı oluyor bir de az önce dondum resmen klimayı ne kadar yükseltirsem yukselteyim bana mısın demedi sıcak bı odaya gitmek daha iyi geldi ateşimi olceyim dedim 36.9du. Şimdi de yanıyorum mesela dengesizlik var 😅 bı de az önce afedersin midem ağzıma geldi reflü gibi 🥺 bilmiyorum bunlar belirti midir ama heh bir de uyku sürekli gün içinde uyumak istiyorum. Hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum belki de hepsi vücudumun oyunu ama pozitif olmak istiyorum 🥰
Bunları okurken gözlerim kapanıyor benimde😅 Belki vitaminlerim düşmüştür falan diyorum çok isteyip çok ümitlenmekte daha kötü hayal kırıklığına uğratır diye korkuyorum aslında ama seninde belirtilerin azımsanmayacak şeyler kuzum inşallah bebektendir kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle istiyorum bunu🥰 Erken test yapmaya karar verirsen haber ver😅

Bunları okurken gözlerim kapanıyor benimde😅 Belki vitaminlerim düşmüştür falan diyorum çok isteyip çok ümitlenmekte daha kötü hayal kırıklığına uğratır diye korkuyorum aslında ama seninde belirtilerin azımsanmayacak şeyler kuzum inşallah bebektendir kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle istiyorum bunu🥰 Erken test yapmaya karar verirsen haber ver😅
Yaa canım benim duygularımız karşılıklı 🥰 ben de aynı şekilde kendimi kaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. İnnovitayi iki gündür yapıyorum bu arada😂 geçen ay pembe çizgi çıkartmıştı ama yalancı cizgiydi çok güvenemiyorum ama test yapasim geldiği için yaptım yarın 9. Gün belki freely mavi olanda çıkar ama Çarşambayi beklesem daha mı garanti olur acaba diyorum 🙄

Merhaba tam kasık bölgemde genelde sağ tarafında aniden bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı giriyor ama uzun sürmüyor benim ara ara oluyor ben bugün de ilk idrarla test yaptım benim negatif sizin 2.80 çıktıysa belki yükselebilir inşallah pozitif görürsünüz 🙏🏻
Aynı ağrılar bende de oldu bi dün ve bugün biraz geçti ağrılar bende şort ve bel ağrısı da mevcut halsizlik vs ama idrarda adete 3 gün kala gebelik testim negatif çıkınca yoktur heralde dedim. 2 gün daha bekleyip tekrar bi kaset test yapıp ona göre adet olmazsam kan testi vermeye gideceğim Inşallah yükselir çok teşekkür ediyorum hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız inşallah 😊

AA evet hasta oluyorsun gibi kuzum. C vitamini iç hemen..limonlu su falan yap. Tavsiye verecek arkadaşlar olacaktır. Yumurtan döllenmiştir çoktan. Birşey olmaz bence 🙏 doğal takviyeler almaya çalış sen

Back