2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kullandığım takviyelerden kaynaklı bence canım daha önce bu kadar koyu pik görmemiştim. Sende başlayınca aynı şekilde göreceğiz İnşAllah 🤲🏻 Ateş ölçüyorum ama daha yükselemedi
bugün yarın yükselir canım ateş hiç yanıltmıyor ateşim düştüğü gibi biliyorum regl olacagımı ki öylede oluyor 😁

Senin testi gördüm canım ben burdayım diyordu zaten tekrardan hayırlı olsun😍 Kan testini ne zaman vericeksin?
Ben 3 Eylül’e kadar yurtdışındayım. Burada sigorta vs işlemleri yapmadık eğer vakit bulup yaptırabilirsem önümüzdeki hafta veririm kan. Olmazsa Türkiye’ye dönünce 4 Eylül’de vereceğim bakalım. Nerdeyse okula başlayacak yaşa geliyor ama neyse artık 😂😂

canım senin kac günün kaldı bata senide takip ediyorum senle aynı zamanlarda hsg cekilmiştik senden umutluyum
Canım benim bat 3 Eylül gösteriyor ama adetin 10. Gününde çok erken yumurtladım. O sebeple 4-5 gün erken de gelebilir.

Evet canım senin de bu ikinci ayın değil mi hsg'den sonra? Ben bu ay tüm tuşlara bastım vitamin vs. Sen naptın canım? Senin bata kaç gün var?

Canım iki pembenin ortasinda beyaz çizgi gibi çıkmış, freely strip testi de böyle yapıyordu varsa pembe yoksa beyaz gibi beyazın kenarındaki pembelikler yaniltabiliyor. İnşallah pozitif testtir 🙏
Daha var günüme canım ben erken başladım daha beş gün var 😃🥰

Kızlar bugün yumurtlama var sanki. Nasıl değerlendireyim bir de kaç gün değerlendireyim? Dün ilişki oldu ama pik olmamıştı

Eklentiler

• IMG_20230821_121035.jpg
    IMG_20230821_121035.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 56
Back