2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ne bileyim cuma akşam pik olmuştur diye düşünüyorum attığım test akşam üzeriydi ağrım oldu zaten gece. E perşembe ilişki sonrası cuma cumartesi boş geçti teee pazar akşam oldu ondan umutsuzluğa kapıldım 😬
Canım ben de bu ay testleri verimli kullanamadım tatilimize denk gelmişti. Ctesi akşamı öyle bir ağrım oldu ki kesin çatladı dedim ertesi gün sabah testi olması gereken saatte yaptığımda pikti ağrı o zaman da hafif hafif devam etti, belki senin de ağrın olmustur ama yumurta hemen salinmamistir. Umutsuz olma herşey kafamızda bitiyor pozitif olalım🥰

Canım hamile kaldığım ay pik gününü değerlendirmistik sadece grupta vardı benim gibi bir kaç kişi daha hatta hesap yapma muhabbeti dönmüştü hatirlarsan 😅 o ay onlar da ben de hamileydik bence önemli olan önceden değerlendirip içeride sperm olmasi 😊 yumoş catladiginda bekleyen spermler vardı zaten o yüzden moralini hiç bozma 😊
Öyle tabi canım ☺️Çok kaptırdım kendimi galiba 😂olacaksa zaten olur yani

bu ayda şansa tahmini yumurtlama zmanım kuzenimin düğününe denk geliyor yedi sülale bir evde olucaz :KK48: pek umudum yok bu ay
hayıt macunu kullanıyorm ya o yüzden çakşırdan emin olamadm fazla mı uyarılır yumurtala diye kafam karışık canım
bilemiyorum günde bir bardak farklı zamanlarda kullansan cok sorun olacagını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin düğünde evindeysen her türlü degerlendirirsin misafirlikte kacak göcek daha iyi tutar sanki

Bir yumurtan daha var her an çatlayabilir Şuan çatlamamış görünüyor kuzum
Beklemedeyim o zaman kuzum dün değerlendirme yapmadık bugün yapayım o zaman son bir ovulasyon testi kaldı yaparım onu da birazdan senin ateş yükselişe geçmiş hadi inşallah kuzum 🌸🧿🥰

Beklemedeyim o zaman kuzum dün değerlendirme yapmadık bugün yapayım o zaman son bir ovulasyon testi kaldı yaparım onu da birazdan senin ateş yükselişe geçmiş hadi inşallah kuzum 🌸🧿🥰
Evet kuzum yükselişe geçti bakalım inşallah iyi olur devamı da😍

Canım ben de bu ay testleri verimli kullanamadım tatilimize denk gelmişti. Ctesi akşamı öyle bir ağrım oldu ki kesin çatladı dedim ertesi gün sabah testi olması gereken saatte yaptığımda pikti ağrı o zaman da hafif hafif devam etti, belki senin de ağrın olmustur ama yumurta hemen salinmamistir. Umutsuz olma herşey kafamızda bitiyor pozitif olalım🥰
Tabii makine değiliz sonuçta her ay değişiklik oluyor. Tamam bırakıyorum umutsuzluğu pozitifliği geçiyorum hemen 💃🏻😍

Back