2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya ben dünü değerlendiremeyince biraz umudumu kaybettim tam da çatlamayı hissettiğim gündü ☺️ Sağlık olsun napalım
Böyle durumlarda sen değil misin herkese umut veren 😍 hep söylemiyor muyuz sperm 3 gün yaşıyor mutlaka içerde kalanlarla buluşmuştur bugünü de değerlendirirsin oh mis oldu da bitti maşallah 😍

Günaydın canım olsun bir gün önce değerlendirme olmuş yine de tutar inşallah 🌸 evet ikinci yumurtlama sanırım ateşim yükselmedi bugün de kuzum ovu testi de silikleşmiyor bi tık koyu
İnşallah canım artık kısmet mucize olursa 🙏🏻 benim hemen siliklesmis bile demek ki ikinci geliyor büyük şans 😍
Pik değil canım ama pik olmasına az kalmış gibi:)
Oldu bitti kaçırdık piki bu ay 😂
Canım sen yine bugün değerlendir ama labo ise pik daha koyu olmuştu bende geçen ay , test yapmaya devam et. Ama yine de değerlendir belki senin pikin böyledir, hormonlarımız farklı herşey olabiliyor

Sonraki günü degerlendirsen sıkıntı yok bence olacagı varsa her türlü oluyor 🙏
Evet kızlar haklısınız bugünü de değerlendireyim olacagi varsa olur. Test dün akşam yaptım silikti baya kaybolmus benim hemen çatliyor yumurtam

İnşallah canım artık kısmet mucize olursa 🙏🏻 benim hemen siliklesmis bile demek ki ikinci geliyor büyük şans 😍

Evet kızlar haklısınız bugünü de değerlendireyim olacagi varsa olur. Test dün akşam yaptım silikti baya kaybolmus benim hemen çatliyor yumurtam
Canım hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun hiç belli olmaz sen değerlendir yumoslar 24-36 saat yaşıyor hemen buluşma gerceklesmis olur hem 😍

benimde pik olunca aynı gün çatlıyormuş bu ay bunu farkettim belkide hep o yüzden kaybediyorum

Canım hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun hiç belli olmaz sen değerlendir yumoslar 24-36 saat yaşıyor hemen buluşma gerceklesmis olur hem 😍
Ne bileyim cuma akşam pik olmuştur diye düşünüyorum attığım test akşam üzeriydi ağrım oldu zaten gece. E perşembe ilişki sonrası cuma cumartesi boş geçti teee pazar akşam oldu ondan umutsuzluğa kapıldım 😬

Ya bu sıkıntı bence sonuçta evde hazır beklemiyoruz ilişki için napayim koşarak evemi gidelim yani 😂 azıcık süre versin su yumurtalar bize 😂😂
işte bi görünüp bi kayboluyorlar ben sabah pik gördüm diğer günü bi baktım silik bile cıkmadı sadece gölge tek çizgi

bende dün öyleydim canım bugün iyiyim bu ay sende bizimle aynı şeyleri uygula canım bal çörek otu bide çakşır istersen vitaminin varsa onları da alırsın
bu ayda şansa tahmini yumurtlama zmanım kuzenimin düğününe denk geliyor yedi sülale bir evde olucaz :KK48: pek umudum yok bu ay
hayıt macunu kullanıyorm ya o yüzden çakşırdan emin olamadm fazla mı uyarılır yumurtala diye kafam karışık canım

Back