- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.981
Guzel cnmEbvet kuzum döllenmenin 12. günü 125 çıktı sonuç. Yarın aynı saatte aynı yerde tekrar verip artışa bakıcam.
Hangi markaydı acaba canım bende toplu siarpiş vereyim diyorum ya evde bulunsun ama düzgün bi test bulamadımBu testten birdaha alma kuzum bende geçen ay almıştım hep böyle yapıyor çok nadir sağlam çıktı ve kuruma çizgisi yapıyorbir marka almıştım unuttum geçen ay erken gebelikti ama tek o çizgi çıkarmamıştı çok beğenmiştim
yaşam tarzımız, yediklerimiz … maalesef desteksiz hamile kalmak çok zor artık . Hareketsiz bir hayatımız var masa başında sürekli . Eskiden kadınlar toprakla uğraşır tüm gün hareket ederlermiş. Benim annem 9 aylık olana kadar hiç durmadan çalışmış akşam eve gelmiş doğum yapmış . Yüzme ve yogaya da gitcem ek olarakMuhteşem, takviyelerin çok etkisi oluyor kızlar. Dediğim gibi doğal beslenemiyoruz. eskidenmiş o köydeki kadınlar her sene doğursun. Üstüne bir de corona aşısı olduk.
Gıda ve ilaç takviyeleri kullanıp aynı zamanda ilişki sonrası dediğim gibi kalkmamak çok önemli. Kalça hafif yukarı en az yarım saat yatıyorum ve 2-3 saatten önce duşa girmek yok.
Kuzum tam 48 saat dolmadığı için değer normal görünüyor. 1,5 - 2 katı olması yeterli senin ki 1,5tan fazla inşallah sağlıkla yükselmeye de
Ayy Allah razı olsun binlerce kez çok korktum böyle oluncaEvet canım saat farkından kaynaklı bence tam saatinde versen iki katı çıkardı
İnofolic pembe olandan var önce onu kullanırım sonra buna geçerimBanada doktor verdi canım dedi bu sana yardım edicek hamile kalmak için..yumoşlar için bir şey diyemem malesef
Topicteki kızlar mavi freelyden memnundu canım ben de bugün sipariş verdim. Hepsiburada epedy satıcısiydi. Oncomed de bu arada yalancı çizgi çıkartmıyor ama hassaslığı nasıl bilmiyorum freely çok hassas sanirimTrendyoldan gebelik testi alıcam önereceğiniz alıp memnun kaldığınız var mı acaba canımlar
İnofolic pembeyi buradaki kızlar önerdi benim yumurtlama bu ay geç olacaktı ama inofolic sayesinde olması gerektiği gibi oldu çok güzel bir takviye benceİnofolic pembe olandan var önce onu kullanırım sonra buna geçerim
Bize bişey diyin bacimsularİçimde
Benimde Bat 24 Ağustos bende merakla bekliyorumm. Bilmem ki kan da ne zaman cikar??
Hadi uğurlu gelsin inşallahİnofolic pembeyi buradaki kızlar önerdi benim yumurtlama bu ay geç olacaktı ama inofolic sayesinde olması gerektiği gibi oldu çok güzel bir takviye bence
Freely çok iyi canım Hepsiburada da varTrendyoldan gebelik testi alıcam önereceğiniz alıp memnun kaldığınız var mı acaba canımlar
Bence 20-21 ağustosta çıkar canım
Amin Amin Amin Allah im nasip.etİnşallah bizim de bi sonraki adetimiz gelmez
İnşallah hepimizin kirmizilara dur denseAmin Amin Amin Allah im nasip.et
Unuttum ki bakarım şimdi geçmişten A Afratafrac abla birtane erken gebelik testi önermiştin hatırlıyor musun onda çizgi çıkmamıştı hangi markaydı o freely miydi ?Hangi markaydı acaba canım bende toplu siarpiş vereyim diyorum ya evde bulunsun ama düzgün bi test bulamadım
VeriyorKızlar bu test yalancı pozotf verıyormu acaba
11 gün kaldı sanırım :)Hadi uğurlu gelsin inşallahkaç gün kaldı bata ?
Buldum canım bak bu test bende bütün erken gebelik testleri çizgi çıkartmıştı geçen ay hatırlarsın belki beni çişi bozuk olanHangi markaydı acaba canım bende toplu siarpiş vereyim diyorum ya evde bulunsun ama düzgün bi test bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?