- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.941
İyiyim kuşum iyiyim daha da iyi olucam inşallahOhh sonundatahmin ettim ama yine de merak ettim seni. Şimdi daha iyi olmana çok sevindim. Özletme kendini dön aramıza
Evet öyleydi bende anlamadım olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba şuan bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı yaşıyorum yumurtladığım zaman böyle oluyordu aklıma takılan şey acaba adet döneminde mi yumurtladım da yavaş yavaş silikleşti kafama bu takıldı şimdide kuzumSenin önceki testlerin daha belirgindi valla anlamadım ben ama yapmaya devam edelim belli olmuyor bir anda pik olabiliyormuş
Bilmem hiç öyle düşünmüyorum artık çok üzüldüm sadece silikte olunca görünce umutlanmıştım aslında en başta dediğim gibi daha yeni denemeye başlamıştık tutarsa şaşırıcam demiştim pozitife çok çabuk alışmışızAnladım canım ozaman bekleyip göreceğiz, belki negatif yanlıştır
Canım burada birisinin doktoru yumurta olgunlaşmadan çatlamaz demişti sanırımEvet öyleydi bende anlamadım olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba şuan bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı yaşıyorum yumurtladığım zaman böyle oluyordu aklıma takılan şey acaba adet döneminde mi yumurtladım da yavaş yavaş silikleşti kafama bu takıldı şimdide kuzum
Senin önceki testlerin daha belirgindi valla anlamadım ben ama yapmaya devam edelim belli olmuyor bir anda pik olabiliyormuş
Haa öyle mi bilmiyordum canımCanım burada birisinin doktoru yumurta olgunlaşmadan çatlamaz demişti sanırım
Lab en iyisi şuan galiba yaniltmayabGünaydın güzel kızlar
Sabah test yaptım negatif çıktı bat a 4 gün var bence olsaydı çıkardı. Bir kaç saat üzüldüm sonra kendime geldimşimdi kim bana ovulasyon testi tavsiyesi vermek ister ?
Üzülme sakın daha çok başındaymışsın hemBilmem hiç öyle düşünmüyorum artık çok üzüldüm sadece silikte olunca görünce umutlanmıştım aslında en başta dediğim gibi daha yeni denemeye başlamıştık tutarsa şaşırıcam demiştim pozitife çok çabuk alışmışız
Geçti bileBata daha var mı canım olsun üzülmek yok o geleceği zamanı biliyor rabbim tez zamanda hepimize nasip edecek en sağlıklısından inşallah
Rabbim arayan herkese nasip etsinÜzülme sakın daha çok başındaymışsın hemyıllarca beklemeden çok yorulmadan kavuşursun bebeğine inşallah canım
Hemen bakayım internetten bu ay düzenli yapcam testleriLab en iyisi şuan galiba yaniltmayab
Amin canım, evet burada herkes iyi birbirine hep yardımcı, çok güzel , bende görmediğim tanımadığım hepinizi seviyorumRabbim arayan herkese nasip etsinkimse yorulup üzülmesinnn hepinizi seviyorum iyi ki yanımdasınız
Kırmızılar gelmedikçe umut vardır canımGünaydın güzel kızlar
Sabah test yaptım negatif çıktı bat a 4 gün var bence olsaydı çıkardı. Bir kaç saat üzüldüm sonra kendime geldimşimdi kim bana ovulasyon testi tavsiyesi vermek ister ?
Evet adet olana kadar umut var ama ben yine de savaşa hazırlığımı yapayımKırmızılar gelmedikçe umut vardır canımama gelirlese ovu testi olarak ben hep innovita kullandım şimdi yine ondan sipariş verdim çok hassas testler tavsiye ederim
Evet bebeğim devam ediyoruz.A Afratafrac canimmm eylülede burdan devam ediyomusunuz?? ben eylüle kaydigim icin kendimi listeden sildirmisdim ama eger burda kalabilirsem benide eklermisin tekrar rica etsemSAT 08.08 BAT 02.09 birde dün doktora gittim bu ay asilama olcak insallah bi terslik olmazsa cuma günü tekrar kontrole gidecegim ve muhtemelen ya cumartesi yada pazartesi asilama yapilcak insallah
Ben kullandım ve eşim mavi olanı kullandı ama malesef etkisini görmedimEvde bunu buldum daha önce kullanan var mı ? Acaba bu ay bunu mu denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?