- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.001
Bu testten bulursan al canım kuruma çizgisi bile çıkartmıyorKızlar bu test yalancı pozotf verıyormu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testten bulursan al canım kuruma çizgisi bile çıkartmıyorKızlar bu test yalancı pozotf verıyormu acaba
2 ay önce freely aldım hepsi çizgi çıkarttı 20 adet almıştım 10 tanesi çöpe gitti sinirlerimi bozdu o test benimFreely çok iyi canım Hepsiburada da var
Yumurtlama günü adetin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor canım bitiş gününe göre değil. Ben de leke konusunda supheliydim lekelenme olan günleri de saymam gerektiğini söylemişti kızlarKızlar birşey sorucam regl diyelim 4 gün sürdü sonra bitti 5. Gün sadece bir kere azıcık leke geldi adet 5 gün mü sürmüş oluyor yumurtlama gününü hesaplıcam da kararsız kaldım
Bu marka ovulasyon testi 2 damlada çıkarmıyor bende illa 3. Damla gerekiyor yaBen 2 aydır laboquick deniyorum ilk defa ve beğendim. Sadece 2 damla damlatmak gerekiyor ama, fazlasında test bozuluyor. Bu ay hamileyim sayesinde pikimi gördüm.
Labaquick alabilirsin sahte çizgi çıkarmıyormuşTrendyoldan gebelik testi alıcam önereceğiniz alıp memnun kaldığınız var mı acaba canımlar
ben de prodoctor almıştım bir kaç kişi yazmış diye tüh ya.. neye güveneceğimizi şaşırdık ben tüm markalardan almaya gidiyorum malum patron çıldırmak için bahane arıyor yine çıldırdıVeriyor
Beklemdeyiz kuzumGüzel kızlar sizlerin BAT lar da yaklaştı, ne durumdasınız test yapan var mı ya da erkenden regl olan?
@blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 Papatyam000 @Sunshine1 @ucanpayanda
Ricaederim canım bütün işlerini erkenden hallet, sonra otur keyif yap. Yap bi güzel çayını, yanına da atıştırabileceğin birşeyler koy , aç filmini odaklan ve izle ohhhh sefaan olsunn.Yaa canim benim çok teşekkür ederim dark ve La casnde papel biraz bakmistim yeniden başlayayım cok teşekkür ederim
attığım markadan Bulursan yedekle mükemmel bir test patron çıldırmasın Parana yazıkben de prodoctor almıştım bir kaç kişi yazmış diye tüh ya.. neye güveneceğimizi şaşırdık ben tüm markalardan almaya gidiyorum malum patron çıldırmak için bahane arıyor yine çıldırdı
Hiç sorma kuzum ateş stabil bır tık yüksek çıktı bugün artık ölçmicem strese girdim canımmelegim can naptın kuzum ne durumdasın
Yaaaaa hadi kurye hurry up pleaseeeeeKurye dağıtıma çıkartmış testleri melisaa93
Bundan hiç görmedim gittiğim eczanelerde iki tane daha testim var ama ikisi de bu marka değil allah allah iyi testler yayınsın lütfen niye maden gibi arayarak buluyoruz yahu teşekkürler canımattığım markadan Bulursan yedekle mükemmel bir test patron çıldırmasın Parana yazık
Ayy bişeey sorcaam kuzum, ben de sipariş ettim ve ilk defa ovülasyon testi yapcam. Neden şuan sadece bu geldi aklıma bilmiyorum. Testin içinden damlatmak için bi aparat falan çıkıyor mu idrarı kasete damlatmak için benim sipariş ettiğim Laboquick. Nasıl şeeetcez onuBebişim hiç yapmadıysan mutlaka yapmanı tavsiye ederim. Böylece bedenini daha iyi tanımış olursun hem. Her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Test üzerinde "C" ve "T" yazıyor. "C" çizgisi kontrol çizgisi, her zaman sabit çıkması gerekiyor. Normal hamilelik testlerinde olduğu gibi. "T" çizgisinde ise çizgi rengi "C" çizgisi ile ya aynı renk olması gerekiyor ya da daha koyu olması gerekiyor kuzum. Böyle olduğunda pik oluyor. Pik görünce değerlendirme çok önemli pik ve sonraki günler için
Tamam hangi marka önerirsin peki ne zaman yapmaya başlayayım yapmayaBebişim hiç yapmadıysan mutlaka yapmanı tavsiye ederim. Böylece bedenini daha iyi tanımış olursun hem. Her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Test üzerinde "C" ve "T" yazıyor. "C" çizgisi kontrol çizgisi, her zaman sabit çıkması gerekiyor. Normal hamilelik testlerinde olduğu gibi. "T" çizgisinde ise çizgi rengi "C" çizgisi ile ya aynı renk olması gerekiyor ya da daha koyu olması gerekiyor kuzum. Böyle olduğunda pik oluyor. Pik görünce değerlendirme çok önemli pik ve sonraki günler için
Sorma çok para döktüm çok en son bunu buldum deneye deneyeBundan hiç görmedim gittiğim eczanelerde iki tane daha testim var ama ikisi de bu marka değil allah allah iyi testler yayınsın lütfen niye maden gibi arayarak buluyoruz yahu teşekkürler canım
O senin çişinle alakalı testi suçlama bende kullandım silik çizgi görmedim canım. Tabi birkaç saat bekleyip bakarsan kuruma çizgisi olabiliyor ama ilk 15-20 dk önemli2 ay önce freely aldım hepsi çizgi çıkarttı 20 adet almıştım 10 tanesi çöpe gitti sinirlerimi bozdu o test benim
Betam yüksek olsa anlıcam ama ilk 10dk da çıkarıyorO senin çişinle alakalı testi suçlama bende kullandım silik çizgi görmedim canım. Tabi birkaç saat bekleyip bakarsan kuruma çizgisi olabiliyor ama ilk 15-20 dk önemli
Yapmayın böyle şeyler eve her kargo geldiğinde benimki “yine mi test” diyoooooattığım markadan Bulursan yedekle mükemmel bir test patron çıldırmasın Parana yazık
Benim eşimde öyle sabırsızlanma beklesen ölür müsün diyo bunlarda ki rahatlıkla bizde olsa kaç tane çocuğum olurdu şimdiyeYapmayın böyle şeyler eve her kargo geldiğinde benimki “yine mi test” diyooooo