- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.961
Evet canım saat farkından kaynaklı bence tam saatinde versen iki katı çıkardıKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Evet öyleydi bende anlamadım olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba şuan bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı yaşıyorum yumurtladığım zaman böyle oluyordu aklıma takılan şey acaba adet döneminde mi yumurtladım da yavaş yavaş silikleşti kafama bu takıldı şimdide kuzum
Adet döneminde yumurtlama olduğunu düşünmüyorum hemen sonrasında olabilir ama sen en başından beri takip ediyorsun zaten. Gebelik testi de hatalı gibi sanki dağılmış canım.Gebelik testi de yapmıştım aynı anda şüphelendim çünkü ilk 10 dakika da bişey yoktu 15 dakika da baktım bu şekilde
Ben 2 aydır laboquick deniyorum ilk defa ve beğendim. Sadece 2 damla damlatmak gerekiyor ama, fazlasında test bozuluyor. Bu ay hamileyim sayesinde pikimi gördüm.Hemen bakayım internetten bu ay düzenli yapcam testleri
işte aradığım topik ruhu kadını.Evet adet olana kadar umut var ama ben yine de savaşa hazırlığımı yapayımeylülde ben kazancam
Bana da doktor vermişti ama kullanmamışım kalmış öyle. Yumurta kalitesine iyi gelir mi acabaBen kullandım ve eşim mavi olanı kullandı ama malesef etkisini görmedim
Siparişi verdim bileBen 2 aydır laboquick deniyorum ilk defa ve beğendim. Sadece 2 damla damlatmak gerekiyor ama fazlasında test bozuluyor. Bu ay hamileyim sayesinde pikimi gördüm.
Benimde Bat 24 Ağustos bende merakla bekliyorumm. Bilmem ki kan da ne zaman cikar??benim Bat 25 Ağustos tahmini kanda ve ya idrarda ne zaman belli olur hamilelik
Hep senden öğreniyoruz böyle pozitif olmayıişte aradığım topik ruhu kadını.
Bu güzel haber
Bende sipariş vereceğimHemen bakayım internetten bu ay düzenli yapcam testleri
Bebişim hiç yapmadıysan mutlaka yapmanı tavsiye ederim. Böylece bedenini daha iyi tanımış olursun hem. Her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Test üzerinde "C" ve "T" yazıyor. "C" çizgisi kontrol çizgisi, her zaman sabit çıkması gerekiyor. Normal hamilelik testlerinde olduğu gibi. "T" çizgisinde ise çizgi rengi "C" çizgisi ile ya aynı renk olması gerekiyor ya da daha koyu olması gerekiyor kuzum. Böyle olduğunda pik oluyor. Pik görünce değerlendirme çok önemli pik ve sonraki günler içinKızlar ovulasyon testi nasıl yapılıyor ? hiiiç yapmadım sizce takip etmeme gerek var mı yeni başladık biz malum
1 hafta 10 gun kdr regl gecikmesi olmuştuRegliniz hemen oldu mu kimyasaldan sonra acaba hatırlıyormusunuz
Muhteşem, takviyelerin çok etkisi oluyor kızlar. Dediğim gibi doğal beslenemiyoruz. eskidenmiş o köydeki kadınlar her sene doğursun. Üstüne bir de corona aşısı olduk.Siparişi verdim bilebu ay senin yolun yolumdur çakşır kökü de sipariş ettim. ilham kaynağımız oldun resmen
İnşallah bizim de bi sonraki adetimiz gelmezAcaba bende anne olacak mıyım Allah im
Bu testten birdaha alma kuzum bende geçen ay almıştım hep böyle yapıyor çok nadir sağlam çıktı ve kuruma çizgisi yapıyorEvet kuzum dağılmış kurudu şimdi baktım bu şekilde strip test aldım pişman da oldum hiç iyi değilmiş dağılıyor hemen 5 an tutuyorum oysa ki
Banada doktor verdi canım dedi bu sana yardım edicek hamile kalmak için..yumoşlar için bir şey diyemem malesefBana da doktor vermişti ama kullanmamışım kalmış öyle. Yumurta kalitesine iyi gelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?