- 23 Aralık 2020
- 691
- 1.050
- 63
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.401
En kısa zamanda senden de göreceğiz inanıyorumSeni çok iyi anlıyorum henüz testlerde hiç pozitif görmedim ama görsem nasıl hissederim düşünmesi bile duygulandırıyorO zaman farklı marka testlerden de al kuzum ama silik çıkan testin aynısından da mutlaka alıp yap koyuluk olarak ordan bakarız aklımız karışmaz Fazla testten zarar gelmez bir sürü çift çizgi görmüş oluruz
Bana çok fena çağrıştırıyorsunyok yok sen hissediyon biliyorumben sana hamileliği çagrıştırıyormuyum o düşünürek söyle
Kaset test de alayım o zaman canım onu da yarın ya da sonraki gün sabah yapayımErken gebelik testi yapma bence de canım, kaset test yapabilirsin. Çıkmazsa da %100 hamilelik yok diyemeyiz 2 gün kala daha net çıkıyor çünkü. Eğer çıkarsa da kanda zaten çıkar. İdrara sonradan geçiyor HCG
umarım öyledir öyle yapmaya calışacamYaa olumsuz düşünme bak burada bir kaç hamile olan kişide de gördüm hamile meditasyonu dinlemişler. Bence sen hiç döllenme olayını düşünme aklını başka şeylere ver, kitap okuma vs gibi. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Bu meditasyonu nasıl dinliyorsunuz yaYaa olumsuz düşünme bak burada bir kaç hamile olan kişide de gördüm hamile meditasyonu dinlemişler. Bence sen hiç döllenme olayını düşünme aklını başka şeylere ver, kitap okuma vs gibi. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Belki geç olur tam zamanına denk gelirBencede zaten akşam üstü falan olsam 25 bat 28 e aldım
canım benim ya sen cok iyi kalpli birisin dilerim ALLAHTAN ikimizde ve burda tüm istiyenlerde dahil o güzel haberi bu ayda alırızBana çok fena çağrıştırıyorsungebelik haberi denince aklıma sen geliyorsun. İnşAllah bu aylarda alacağız güzel haberi
Bebişim şimdi hissediyorum önümüzdeki ay hamile kalacaksın desem ve kalmazsan ne olacak? beni strese sokuyorsunuz böyle sorup sorup, valla geriliyorumyok yok sen hissediyon biliyorumben sana hamileliği çagrıştırıyormuyum o düşünürek söyle
Bak bende öyle dedim dedim bir hafta öyle takıldım kafamı boşalttım.Şimdi düşününce A Afratafrac çok haklı. elimizden geleni yapmaya devam edip sonuca odaklanmadan hayatın tadını çıkarmaya devam etmeliyiztabiki yılmak yok devam ama artık topiklere yazılmayı düşünmüyorum bu topik benim için topik son topik olmazsa bu ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum
Aynen kuzumBelki geç olur tam zamanına denk gelir
Kuzum ben o kadar topik topik gezdim her kesi yola saldım doğum bile yapan kızlarımız var MaşAllahtabiki yılmak yok devam ama artık topiklere yazılmayı düşünmüyorum bu topik benim için topik son topik olmazsa bu ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum
Amiiin amincanım benim ya sen cok iyi kalpli birisin dilerim ALLAHTAN ikimizde ve burda tüm istiyenlerde dahil o güzel haberi bu ayda alırız
Dur sana anlatayımBu meditasyonu nasıl dinliyorsunuz yaben takıyorum kulaklığı dinlerken yarısında uyuyorum hatırlamıyorum ki ne dedi
işte buuuuuu. O zaman bu ödülü hak ettin.Bak bende öyle dedim dedim bir hafta öyle takıldım kafamı boşalttım.Şimdi düşününce A Afratafrac çok haklı. elimizden geleni yapmaya devam edip sonuca odaklanmadan hayatın tadını çıkarmaya devam etmeliyizBeni ikna etti sonrasında çalışmalara hazırlıklara ağırlık verdim. Takviyelere geçte olsa başladım. Bu ay olmazsa öbür ay olur napalım yani
BEn de ovulasyon testi yapmayıınca daha çok stres oluyordum kışınDöngümün 14. günündeyim iki gündür sabahları regl olacakmış gibi kasık ağrılarıyla uyanıyorum çatlama ağrıları falan mı acabaÇatladı mı çatlamadı mı stres yapmayım diye ovulasyon testi yapmadım böyle daha çok stres oldum keşke yapsaymışım
Tamamdır canımm değerlendirelimmBebeğim mutlaka bugünü de değerlendirin.
İnşallah gerek kalmaz ama bu ay çift çizgiyi göremezsem eylül ayında en iyi arkadaşım ovulasyon testi olacakBEn de ovulasyon testi yapmayıınca daha çok stres oluyordum kışın
Ben testte görmeden kan verme taraftarı değilim açıkçasıKaset test de alayım o zaman canım onu da yarın ya da sonraki gün sabah yapayımya da direkt kan vereyim bütün soru işaretlerini defedeyim teşekkür ederim fikrini paylaştığın için
Valla hiç dinlemedim daha linki de kaybettim ama dinlesem mi diye düşünüyorum artıkBu meditasyonu nasıl dinliyorsunuz yaben takıyorum kulaklığı dinlerken yarısında uyuyorum hatırlamıyorum ki ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?