- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.361
MaşaAllah çok güzel gidiyor rabbim korusun ikinizi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah çok güzel gidiyor rabbim korusun ikinizi de
Eğer o döllendi ve tutunduysa 8-9 güne kendini gösterir.ikinci çatlama gerçekleştikten sonra o da tutunursa mis gibi ikiz yada ikisinden biri de tutmuş olabilir. Bat tarihi hesabı yapmak istemiyorum ama bence ikinci çatlamaya göre bat tarihin belli olacakKuzum ateşim yine 36.00 çıktı yükselmiyor. Galiba ikinci yumurta çatlamadı daha. Doktor genelde cumartesi pazar salı ilişki dedigi zaman çarşamba sabahı yükseliyor benim ateşim. Onun rahöin ettigi zamanda çatlıcak galiba. Ama döngüm uzucak anlamadım. Bir ayda böyle ateşim yükselmemiçti bir türlü olmamıştı. Sagdaki çatlayan yumurtaya ne oldu şimdi
İkisi farklı test canım aynı test üzerinden koyulaşma takibi yapmalıyızKıslarrr günaydın üstteki artımed (kocama bunu vermişler) alttaki erken gebelik ilk testten çok fark göremedim koyulaşmada bir sıkıntı varmı sizce ? Regl 1 gün kaldı. Durum tespitim başım ağrıyor bu arada işe başlıyorum bugün yoğun geçiyor bana soru sorup mesajlarıma cevap verecekseniz muhakkak etiket yapın yoksa göremem sizi seviyoreee
Evet evet dün gece 00.00da yaptım çok taze şimdilik bi etkisi yok iğnenin uyandım işe geldim gayet rahatımYeni mi yaptırdınız iğneyi ? Bende bu seferki hiç geçmedi ama çok ummalı bi çalışma vardı sanırım batmalarım yanmalarım çok oldu
İnşAllah hayırlısıyla nasip olur bu ay canımGünaydın KIZÇELEERR
Bayadır yoktum .. Sma kan sonucu çıktı eşimin temiz çıktı çok şükür aşılama evraklarını hazırlıyodum bu evrede buraya da çok giremedim heyecanlıyım birazdan hastaneye gidip evrak kontrolü yaptırcam 25 bat benim o zaman doktora gidicem işte hayırlısıyla inşallah tekrardan rahim filmi istemezse bu ay aşılamaya başlarız
Maşallah maşallah kan verdin mi çok güzel görünüyor testler
Ay hadi bakalım teşekkür ederim şimdi geriye sayması da zor heycanlı hayırla güzel sonuçlarımız olsun inş. İğne acıtıyor sandım hiç acıtmıyomuş sadece sonrasında iğne yaptığım yer çember şeklinde kızardı geçtiCanım iğneden sonra 16. Gün civarı oluyorsun. Biraz gecikme yaşatabiliyor. Ayrıca iğne tüm gebelik belirtilerini göstermene sebep olacaktır. O sebeple çok fazla kendini dinlememeni öneririm sonra büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Kasık ağrısı iğneden sonraki ilk günler yoğun olabilir sonrasında geçiyor canım. İğnenin etkisi 14. Güne kadar devam edebiliyor. 12. Günden sonra yavaş yavaş test yapmaya başlayarak koyulaşma var mı yok mu takip edebilirsin kuzum
Sağol birtanem, çok dua ediyorum sizler içinde inan kiAmmmaaaann ben yeni gördüm bunu Aşkım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim dualarını bekliyorum bende kuzum inşallah aşılamada pozitif sonuç alırım
Ahh birtanem. amin inşallah, hamiş kim varsa sağlıkla alsınlar bebişlerini kcuaklarına. Sizler için de gönülden dua ediyorum ve inannıyorum hızlıca arkamızdan geleceksiniz birlikte geçireceğiz hamileliğimizi de nasipseMaşaAllah çok güzel gidiyor rabbim korusun ikinizi de
Sağol birtanem darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda.Maşallah maşallah kan verdin mi çok güzel görünüyor testler
Amiiin inşAllah bebeğim nasip olsun diye uğraşıyorumAhh birtanem. amin inşallah, hamiş kim varsa sağlıkla alsınlar bebişlerini kcuaklarına. Sizler için de gönülden dua ediyorum ve inannıyorum hızlıca arkamızdan geleceksiniz birlikte geçireceğiz hamileliğimizi de nasipse
Kızlar gittim geldim şimdi eve girdim ameliyatımı yapan doktor tüp bebekten ayrılmış yerine başka bi doktor gelmiş Burak Karadağ tesadüfen gördüm ılımlı sakin bi doktor umarım herşey yolunda gider . Adetin 2 yada 3.günü gel dedi hemşire de orda birşey demedim ama Cmt pazara denk geliyor gerçi ilk günüm benim hep akşama doğru gelir 4.günü olarak gitsem ne olur kiİnşAllah hayırlısıyla nasip olur bu ay canım
Bende ne hisssediyorsun kuzumBebeğim çatladığı gün buraya gelip bence ben hamileyim yazmıştım hissettirdi Allahım şükürler olsun. Belki sana da hissettiriyordur
Ben hala anneler grubuna gitmedim
Günaydın tatlım hafta sonu yogundum ara ara girdim fazla duramadım bugün 8 günüm hiçbir belirtim yok yıne belirti olmayınca bende umutsuzluk başlıyor bilemiyorum yıne olmadı modundayım sen ne durumdasınbeyons canım nasılsın nerelerdesin
Canım niye demedin orada söyleseydin keşke. Bence hastaneyi ara.Ben o an fark edemedim ancak hafta sonuna geliyo doktor böyle demişti bana ben napim ne zaman gelim de.Kızlar gittim geldim şimdi eve girdim ameliyatımı yapan doktor tüp bebekten ayrılmış yerine başka bi doktor gelmiş Burak Karadağ tesadüfen gördüm ılımlı sakin bi doktor umarım herşey yolunda gider . Adetin 2 yada 3.günü gel dedi hemşire de orda birşey demedim ama Cmt pazara denk geliyor gerçi ilk günüm benim hep akşama doğru gelir 4.günü olarak gitsem ne olur ki
kız senin hislerin kuvvetliydi bende ne hissediyorsunAhh birtanem. amin inşallah, hamiş kim varsa sağlıkla alsınlar bebişlerini kcuaklarına. Sizler için de gönülden dua ediyorum ve inannıyorum hızlıca arkamızdan geleceksiniz birlikte geçireceğiz hamileliğimizi de nasipse
Bebişim hepinizin hamile kalacağını hissediyorum. ancak herkesin vakti zamanı var ve onu da Allah bilir inşallah senden de alacağız güzel haber yakındaBende ne hisssediyorsun kuzum