- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.421
Canisi bana da doktor adetin üçüncü günü gel demişti ben dedim 3. Günü pazara denk geliyor dedim o zaman ilk üç gün içinde adet olunca gel dedi üç gün dememixin sebebi ilk üç gün demişti ama seninki ne der bilememKızlar gittim geldim şimdi eve girdimameliyatımı yapan doktor tüp bebekten ayrılmış yerine başka bi doktor gelmiş Burak Karadağ tesadüfen gördüm ılımlı sakin bi doktor umarım herşey yolunda gider . Adetin 2 yada 3.günü gel dedi hemşire de orda birşey demedim ama Cmt pazara denk geliyor gerçi ilk günüm benim hep akşama doğru gelir 4.günü olarak gitsem ne olur ki
Canisi yap bugün de silik çıkarsa ver kan benceKızlar günaydınnben perşembe erken gebelik testi yapmıştım hatırlarsanız silik çizgi çıkmıştı. Bugün ilişki üzerinden 17. Gün.. ben yumurtlama takip etmemiştim sadece korunmasız ilişki üzernden geçen günü biliyorum. Bata 4 kaldı. Bugün test yapsam mı yapmasam mı kararsızım erken gebelik testleri yanlış çıkıyor hep diyenler çok fazla. Meraklıyım da belirsizlik çok kötü. Bugün de silik çıktı diyelim kan versem belli olur mu? ne yapayım bir akıl verin lütfen
Ha haaaBu meditasyonu nasıl dinliyorsunuz yaben takıyorum kulaklığı dinlerken yarısında uyuyorum hatırlamıyorum ki ne dedi
bende güzel şeyler düşünüyorum sonra bir bakmışım uyumuşumDur sana anlatayımtabi ben bu meditasyonu yaparken eşim bana bu kızın kafası gidiyor gibi bakıyordu ama ben diyordum hep beni güldürme uyu diyordum karışma bana ve kulaklıkları takıyordum orda deyilen sözleri tekrar ederek bebişin odasını hayal ediyordum
ahahah
aman canım strese girmeBebişim şimdi hissediyorum önümüzdeki ay hamile kalacaksın desem ve kalmazsan ne olacak? beni strese sokuyorsunuz böyle sorup sorup, valla geriliyorumİnşallah hepiniz gebe kalacaksınız vakti zamanı gelince bu yıl bitmeden.
inşAllah bir gün başarıcam hepsini dinlemeyiValla hiç dinlemedim daha linki de kaybettim ama dinlesem mi diye düşünüyorum artıkbir de ilk bir kaç kere tamamen dinlemek gerekiyor diye okudum sonrasında uyumanda sıkıntı yokmuş
yok canım tabiki boş vermicem ama isim yazdırmayı düşünmüyorum yine tabi burda olurumBak bende öyle dedim dedim bir hafta öyle takıldım kafamı boşalttım.Şimdi düşününce A Afratafrac çok haklı. elimizden geleni yapmaya devam edip sonuca odaklanmadan hayatın tadını çıkarmaya devam etmeliyizBeni ikna etti sonrasında çalışmalara hazırlıklara ağırlık verdim. Takviyelere geçte olsa başladım. Bu ay olmazsa öbür ay olur napalım yani
Aay benim uyku problemim var uykum kaçtı mı laf lafı açıyor kendi kendime sürekli biseyler düşünüyorumbende güzel şeyler düşünüyorum sonra bir bakmışım uyumuşum
yapcam sanırım kuşum dua edinCanisi yap bugün de silik çıkarsa ver kan bence
ay bende sanki uyku ilacı atılmış gibi bayılıyorumHa haaaitiraf ediyorum ben bir kere sonunu getirdim .
Ama biz uyusak da beynimiz dinlemeye devam ediyor diye düşünüyorum. Benim uykuya dalma da problemim vardı. Uyuyamadıkça da ne kadar kötü senaryo var hepsini yazar çizer oynarım. O da beni olumsuzluğa sürüklüyordu. Şimdi mutlu uyuyorum ninni gibi geliyor bana o yüzden çok sevdim
öyle düşünüyorum artık adımız cıktı artık nerdeyse her listede varım 1 yıldırKuzum ben o kadar topik topik gezdim her kesi yola saldım doğum bile yapan kızlarımız var MaşAllahen son aylar yazdırmadım adımı bile sende öyle yap
bende öyleydim içim sıkılırdı düşüncelerimden ama bu meditasyonu dinlemeye başlayıca çok rahat uyuyorum :)Aay benim uyku problemim var uykum kaçtı mı laf lafı açıyor kendi kendime sürekli biseyler düşünüyorumdinliyim ben de madem
Harikaabende öyleydim içim sıkılırdı düşüncelerimden ama bu meditasyonu dinlemeye başlayıca çok rahat uyuyorum :)
Ya bak şu paragrafa gel de okuyunca mutlu olmaYaa bebeğimmm
Nasıl duygulandım sabah sabah. eğer bir hakkım geçtiyse helal olsun hepinize. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım bir şeyler, bu süreçte bir hatam olduysa da affola. Ben Tabloya yeni isim almıyorum ama isteyen kalsın Eylül ayı için. sıkıntı yok. Hamiş çıkan olursa beni etiketlesin sadece rengini değiştirim
Ayrıca sizler hepiniz ayrı ayrı o kadar değerli ve pırlanta gibi kadınlarsınız ki, zaten içinizde olan pozitiflik gün yüzüne çıktı tekrarBazen hayat gailesi, arka arkaya yaşanılanlar derken sürükleniyoruz ve ister istemez karamsarlığa kapılabiliyoruz. Önemli olan her şükredebilmek. Allahım bebişi verirken şükretmesi kolay ama bugünlerde daha çok şükredip üzülmemek lazım. Çünkü zaten veren de o alan da
Ben inanıyorum ve kaçtır söylemiştim, sonbaharda hepimiz hamişiz diyeYeterki ben bu ay salcam hiç bişi yapmıcam modlarına girmeyin. Kafa olarak salın ama elinizden geleni her zaman yapın
Ya ben kaç defa kulak kulağımda kalarak uyumuşumbende güzel şeyler düşünüyorum sonra bir bakmışım uyumuşum
Harikaalinkini atar misin canım bana daa :) en azından uyuyabileyim
bende aynı yaYa ben kaç defa kulak kulağımda kalarak uyumuşum
Aynen öyle yazma dahaöyle düşünüyorum artık adımız cıktı artık nerdeyse her listede varım 1 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?