- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.321
Bakalım canım belkide daha iyi bir iş olucaktırda Allah bebeğimizin rızkını gönderir bilemiyorum şuanlık hamileliği düşünmüyorum kafam rahat ilerleyeceğim bundan sonra.ya sen ne balsın ya hele cumlelere hele motivasyona hele pozitif cumellere bakk
benden de sana bir övgü gelmez mi o halde
dedıklerıne aynen katılıyorum S Sunshine1 canım evlat rızkı ile gelir ben bunu cok yasadım cevremde. ve kendım d deneyımledim. 7 yıllık parayı alabildim dusun. rabbımın hıkmetınden sual olmaz cok sukur. hamd-u senalar olsun.
hatta cevremden de ız o kadar sıkıntıddasınız nası hamılesın dedılertabı cahıllıkle soylenmıs laflar sonra bın pısman ettım onları kalpkalp sizi seviyoreee
ahh mis gibi cennet kokusu vardır şimdi onda. üzerine alsan bile kokusunu siner aşkım. çok çok güzel yaa.Kızlar akşam 1,5 ay önce doğum yapan arkadaşıma ziyarete gidicez. Azıcık bebiş sevicembugün çıktım takı aldım, hediye paketi aldım şimdi bebiş için kıyafet de almıştım onu paketlicem. İnşallah sever. Ay tutturur mu ki bana bebişi bilmiyorum gerçi. O teklif etmeden ben demem zaten.
Canım böyle şeylerde hep pozitif bakarım iyi şeyler biter ki daha iyileri başlasın. Bence eşini çok daha güzel bir iş bekliyor ve iyi ki bu kapı kapandı diyeceksinizAh sormayın kızlar. Önüme bir video çıktı. Bebek isterseniz olmaz beyninizi rahat bırakıcaksınız diye. Doktora gidicektim gitmedim daha olmuş şurda 4 5 ay girdiğim stresin haddi hesabı yok. Ondan kaynaklı biraz uzak kalıp düşünmemeye çalıştım. O kadar düşünmedim yumurtlama günleri kaçmış olabilir
Eşim işten ayrıldı. Eksi 15 binle başbaşayız. Tatile gidip eksi 25 binde eklenicek. Nasıl olucak bilmemekle birlikte birde hamile kalırsam bu ay bizim için şok olur.
Sizden ricam sizle sohbet edip oldumu olmadımı telaşına girmemek. Ben günümü bekleyeceğim olursam söylerim olmazsam 3 gün geçince test yaparım. Biraz akışına bırakmak istedim canımda sıkkın açıkcası. Ben isteyim eşim evde böyle garip duygular içerisindeyim.
Kuzum çok ama çok teşekkür ederim@Tikabasa hayırlı olsun canım
fnd_50 @imagination forever melegim can @Perlitik A Afratafrac @Destina88
@aynurland kızlar insallah güzel haberlerinizi alırız.
Belisim vardı ne oldu haberi olan var mı?
Ben bu ay tamam mı senceİyiki kaçırdın kafa gidiyor bizde
Hadi vurduğunuz gol olsun inşallahPiki gördüm kızlar
Adetimşn bitmesini bekliyorum canım. Femara kullanıp bi de öyle deneyeceğim bakalımİnşallah canım bakalım bekliyoruz sen naptın
Herkesin senin gibi baktığını zannetmiyorumTezgaha çıkmamalıydıbizim evde mutfağın kapısı var, kedilerimize yasak mutfak kesinlikle. Hem hijyen hem de mutfak kazaları açısından. Ama ev kedisine iç dış parazit uygulamaları yaptırıyordur herhalde komşu, o yüzden ihtimali çok düşük buluyorum (inş yaptırıyordur)
Bebek bereketiyle geliyor gerçektenya sen ne balsın ya hele cumlelere hele motivasyona hele pozitif cumellere bakk
benden de sana bir övgü gelmez mi o halde
dedıklerıne aynen katılıyorum S Sunshine1 canım evlat rızkı ile gelir ben bunu cok yasadım cevremde. ve kendım d deneyımledim. 7 yıllık parayı alabildim dusun. rabbımın hıkmetınden sual olmaz cok sukur. hamd-u senalar olsun.
hatta cevremden de ız o kadar sıkıntıddasınız nası hamılesın dedılertabı cahıllıkle soylenmıs laflar sonra bın pısman ettım onları kalpkalp sizi seviyoreee
Bende öyle hissediyorum. Daha iyi işi olucak daha güzel olucak iyikide çıktı gibisinden. Sadece çok kötü bir zamana denk geldi. Belkide iyi zamandır biz bilemeyiz. Battan 5 gün sonra tatil günümüz ne olur ne gider bilmiyorum. Bazen girdik bazen kaçırdık düzenli ilişki de olmadı. Gerçi olduğunda da tutmamıştı nasp bu işler.Canım böyle şeylerde hep pozitif bakarım iyi şeyler biter ki daha iyileri başlasın. Bence eşini çok daha güzel bir iş bekliyor ve iyi ki bu kapı kapandı diyeceksinizbebiş rizkiyla gelir belki tatilde kafa dagitacaginiz için de bu ay gelir belli olmaz :) hakkınızda en hayırlısı olsun
Ooo maşaAllah subhanAllahKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Ayyy iki gün öncede ben gittim bebek hayırlamaya çok Şekerdi biblo gibi minicik tutmaya kıyamadım kızlarımın çok güzel abla olacagını anladım öyle bir hayranlıkla baktılar ki anlatamam çok dua ettim allahıma. Annem bilmedigi için bebek istedigimi hemen eve gidip başla çocuk yapmaya diyorKızlar akşam 1,5 ay önce doğum yapan arkadaşıma ziyarete gidicez. Azıcık bebiş sevicembugün çıktım takı aldım, hediye paketi aldım şimdi bebiş için kıyafet de almıştım onu paketlicem. İnşallah sever. Ay tutturur mu ki bana bebişi bilmiyorum gerçi. O teklif etmeden ben demem zaten.
Çok şükür kuzum çok sevindim resim at bakalım bekliyorumKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
İnşAllah deneyimleyebilirsinKızlar akşam 1,5 ay önce doğum yapan arkadaşıma ziyarete gidicez. Azıcık bebiş sevicembugün çıktım takı aldım, hediye paketi aldım şimdi bebiş için kıyafet de almıştım onu paketlicem. İnşallah sever. Ay tutturur mu ki bana bebişi bilmiyorum gerçi. O teklif etmeden ben demem zaten.
Allahım ben çocuğu doğurarken anlıcamki anne oldumOoo maşaAllah subhanAllahartık için rahat etsin keyfini çıkar hamileliğinin
Çektim senin için. Dünkü testim dağılmıştı bir de yanlışlıkla idrara batırdığım yeri tutumuştum ondan çok güvenenememiştim.
Atıcam kuzum müsait oluncaÇok şükür kuzum çok sevindim resim at bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?