2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende şubat annesiyim birde 4 yaşında prensesim var
Son adet tarihim 28nisandı,regl öncesi silik çizgi gördüm regl günü testi tekrarladım cizgiler aynı olmuştu :)
Benimde 4 yaşında oğlum dun test yaptim evde cift çizgi gördüm. Bugunde kan verdim. Bugun cok.fazla kasık ağrım var korkuyorum.

benin aile hekimim randevularını aktif etmediği için E Nabızdan randevu alınamıyor maalesef
Benimkinde de aynı durum var maalesef ama randevusuz gitsem kabul etmezler kesin Bir de tahlil vermek için belirli bir saat var sanıyorum değil mi?

Kızlar aile hekiminde beta hcg ölçtürmek için randevu almamıza gerek var mı acaba? Yoksa sabah erken saatte gidip rica etsem alırlar mı?
Ben bugun gittim randevusuz sabah erkenden gidin bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bende dün bata 4 gun kala test yaptim cıktı cift cizgi saglik.ocagina kan verdim yarini bekliyorim sonuc icin. Biraz yürüyünce kasik agrim oluyor sizlerde var mi ?

Hayırlı olsun adet tarihiniz ne zmandi o şekilde hesap yapabilirsiniz ama takvim yapmışsınız zaten orada belli olur
Teşekkür ederim 29 nisandı, takvim otomatik hesapladı değerim öyle çıkınca yeni gebelik olduğunu söylediler cumartesi gideceğim kontrole o zaman belli olur heralde geç dollenmeyse

Bende dün bata 4 gun kala test yaptim cıktı cift cizgi saglik.ocagina kan verdim yarini bekliyorim sonuc icin. Biraz yürüyünce kasik agrim oluyor sizlerde var mi ?
Benimde geçen hafta daha çok oluyordu kasık ağrım simdi biraz daha azaldı yerde falan yaslanmadan oturamıyordum ama korkmayın normal diyorlar ilkinde hic agri yasamamistim şaşırdım açıkçası

Teşekkür ederim 29 nisandı, takvim otomatik hesapladı değerim öyle çıkınca yeni gebelik olduğunu söylediler cumartesi gideceğim kontrole o zaman belli olur heralde geç dollenmeyse
Tekrar kan verecekmisiniz bir de ne zamandı sizin bat cok yakın sat tarihlerimiz benimde 27 nisandi

Evet oluyor canım
Yerlesme ağrısıdır insallah
Benimde geçen hafta daha çok oluyordu kasık ağrım simdi biraz daha azaldı yerde falan yaslanmadan oturamıyordum ama korkmayın normal diyorlar ilkinde hic agri yasamamistim şaşırdım açıkçası
Benimde oğlumda olmamıştı bunda olunca tedirgin oldum

Merhabalar.umarim hayirli haberler aliriz. Benim SAT:30Nisan 15 mayista birliktelik oldu. 25 mayis gunu adet olmam gerekirken kasik agrim oldu. Test aldim pozitif. Kan verdim hemen. BETA HCG sirasiyla tarihiyle yaziyorum. 25 Mayis:38 27 Mayis:82 29 Mayis:311 31:Mayis:617 31 mayista devlet hastanesine kontrole gittim. Doktor bana rahminde sivi gorunuyor dis gebelik olabilir dedi. Biopsi alicaz. Sonra ozeldeki kendi doktoruma gonderdim sonuclarimi. Dedi degerlerin guzel artmis. 4 mayisa randevu aldim kendisinden. Gebelik belirtisi olarak bel ve kasik agrisi, memelerim bazen aciyor bazen iniyor. Bu 2.gebeligim olacak insaAllah var mi basina noyle biraey gelen

Başka bir doktor görüşü alman iyi olmuş canım ama malesef bilgim yok değerlerin güzel gercekten insallah sağlıklı gebeliktir kac haftalık görünüyor hesaplamaya göre

e
Başka bir doktor görüşü alman iyi olmuş canım ama malesef bilgim yok değerlerin güzel gercekten insallah sağlıklı gebeliktir kac haftalık görünüyor hesaplamaya göre
4 haftalık gözüküyor şuan. Ama çok korktum gerçekten sıvı birikimi nedir bilmiyorum. Cuma gidicem inşaAllah kendi doktoruma. Vajina ultrasonuyla keseyi görürüz dedi ama korkuyorum gerçekten umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…