2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin cnm ben ocak annesi olucam insallah subat görünüyor ama benim dogum ocakta olucak nasipse sezeryan dan dolayi .
Benimde 1 şubat ama son güne kadar durur diye güvenerek şubat annesi olurum dedim sonrada aklıma geliyor 38 39 da doğarsa diye hayirlisi bakalim aslında belirti olarak çoğu arkadaşta olmuyor daha ocak topigine bakıp fikir ediniyorum ama biliyorum ki ocagin son günlerinde doğsa bile orada herkes doğum yapınca gec kaldım diye gereksiz stres hissi olacak o yüzden şimdilik böyle bakalım

Bir de ultrasondan mi neden bilmiyorum kalbini duyuyorum ama sesicok yüksek duymuyorum kafama takıldı iki seferdir carsamba kontrole gidince soracağım ama ben nts deki gümbür gümbür ses olacak diye odaklanmistim ondan mı yoksa büyüdükçe artacak kuvvetli değil mi diye düşünüyorum sizin nasıl

Bu arada doktorum progestan vermedi kızlar kanama için duphaston verdi bir bakayım dedim İnternete adet söktürücü olarak kullanılıyor ama gebeliğin ilk aylarında progestan duzenliyormus ve progestan gibi yan etkileri yokmuş y
O yüzden veriliyor yazılmış her yerde kullanan var mı hic aranızda progestan profesörü gibi konuşup kqc gündür burada bu ilaci yazınca doktorum bir düşündüm

Ben önceki gebeliğimde kedim vardı sağlık ocağında ilk gebelik testi yaptırdığımda doktora kedim olduğunu söyledim oda toksoplazmaya da bakalım dedi sonra sıkıntı yok dedi ama sonuçlara baktım şimdi direk tıoksoplazma yazmıyor ama o zaman bakmıştı eminim hatta bu gebeliğim de de hepsine bakalım dedi baktı resmini atayım istersen test sonucunun ayrıca senin hepatit B antikorun aşı olman gerekir dedi bende daha önce hep yapıldı test vardı dedim kovit geçirenlerin bazı aşıların etkisi geçiyor dedi çok şaşırdım

Daha neler en güzeli başka bir doktora danışmak bence aşının etkisi nasıl geçiyor anlamadım hepatit b için test yapıp bağışıklık var mı diye bakıyorlar aşıdan önce bence bir baktır sağlık ocağında en azından aklında kalmaz keşke başta bütün testleri yapsalarda sonra böyle sıkıntı çıkmasa insanı geriyorlar

Kesinlikle geriyor önceki gebeliğimde test yaptı Şubat ayındaydı bağışıklığın yok hepatit B ye dedi hatta aşı yazdı hemen yaptır dedi bende kadın doğuma soracaktım hep sorunlu bir gebelikti soramadım 8. Haftada sonlandı zaten şimdi yine gebelik testi yaparken hepsine bakmış yine söyledi hepatit B bağışıklığın yok diye. Çok ilginç gerçekten antikorun böyle geçebilecek birşey olduğunu bilmiyordum

Amin cnm ben ocak annesi olucam insallah subat görünüyor ama benim dogum ocakta olucak nasipse sezeryan dan dolayi .
Hmmm, zaten değişken bir süreç bu hamilelik ben onu anladım artık gidişata göre bebişkolara göre şekilleniyoruz, hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugün randevum vardı gittim geldim çok şükür Son adete göre 6+5 dik ama doktor 6+2 dedi. Güzel yere yerleşmiş miniğim karından baktı ve doktorum kalp atışını bile gösterdi çok şükür Ama şuan daha çok minik olduğu için ses derinden geliyordu bana da hareketini gösterdi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Çok iyi çok sevindim darısı bizlerin başına inş

Kızlar benim sat 14 mayıs bat 12 hazirandı 11 haziranda öğrendim 13 ünde artış oldu ama bir hafta bekledim değerlerim yükselsin diye şuan 5+1 deyim sizce kalp atışı duyulur mu duyan var mı

Kızlar benim sat 14 mayıs bat 12 hazirandı 11 haziranda öğrendim 13 ünde artış oldu ama bir hafta bekledim değerlerim yükselsin diye şuan 5+1 deyim sizce kalp atışı duyulur mu duyan var mı

bence çok çok erken kese bile çok minik gözüküyor o haftalarda. Ama vajinal bakarsa belki görebilir tabii

Bugun tam 5+0 dim bebek bile gorunmedi vajinal.sadece keseyi ölctu kalp atisi zor o haftada bir hafta daha bekleyip giderseniz duyulur ama muhtemelen

Kizlar birde doktorum omega3 icerikli.bir folik asit baslatti innate isminde kullanan varmi

Bu hamileliğinizde yaptırdınız mı test? Yaptırdıysanız sağlık ocağında mı yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…