çok şükür iyiyim canım reflor iyi geldi 3 şase kullandım bıraktım. Sen nasılsın sorduğun için çok çok teşekkür ederimBerilyumm nasil oldun cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür iyiyim canım reflor iyi geldi 3 şase kullandım bıraktım. Sen nasılsın sorduğun için çok çok teşekkür ederimBerilyumm nasil oldun cnm
GÜnaydın canım il 5 dk içinde belirdiyse büyük ihtimalle gebelik hayırlı uğurlu olur inşallah :)Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Evet ilk beş dakika ama adetimde biteli henüz 15 gün oldu böyle erken gebelik oluyor mu acaba hiç duydunuz muGÜnaydın canım il 5 dk içinde belirdiyse büyük ihtimalle gebelik hayırlı uğurlu olur inşallah :)
bilemedim canım o zaman üstüne görme olabilir sizin elinizde test varsa bir daha yapın derim onda da çıkarsa kan verirsinizEvet ilk beş dakika ama adetimde biteli henüz 15 gün oldu böyle erken gebelik oluyor mu acaba hiç duydunuz mu
Aynen öyle yapacağım tekrarbilemedim canım o zaman üstüne görme olabilir sizin elinizde test varsa bir daha yapın derim onda da çıkarsa kan verirsiniz
Sağolasın canım bi inceleyimYoutube da canım ordan bak videoları çok güzel![]()
Suana kadar olmadi cok şükür sadece bazen aniden oturup kalkinca olabiliyor. Galiba artik oturup kalkrken cok dikkat etmek gerekecek.Canım çok öğürrünce yada kusunca da oluyor belki ondandır inş bebekle ilgili değildir ama kendini bi dinle bakalım bugün ağrın falan olacak mı
Insallah dediğin gibidir cnm dün gece giren agri kramp tarzi idi ama bir daha olmadi cok şükür. Bu hafta 2 3 kez bebegin kipirtisini hissettim insallah bugunde hisseder rahatlarimCanım eminim kılcal damar kanamasıdır. Hamilelikte kan basıncı arttığı için kılcal damarlar genişliyor ve ince bulduğu yerden sızıntı yapıyor. Göz Bunun için en uygun yerlerden birisi. Bir kaç güne kendiliğinden geçer ama rahatsız oluyorsanız rahatlatıcı bir göz damlası alıp kullanabilirsiniz. Bebeğin gayet iyidir Allah korusun birşey olsa kanama lekelenme kramp tarzı şeylerle belli eder kendini vesvese yapma nolur kendinize iyi bakın![]()
bence evet...Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Banada arada kramplar ağrılar giriyor kısa süreli o rahim büyüdüğü için normal olan canım, benim bir kaybım var bişey olsa Allah korusun anlarız bende korkuyorum tabiki hep düşünüyorum kontrole daha 3 hafta var tedirgin oluyorum ama vesvese bunlar hep diyip kendimi bi şekilde rahatlatıyorumSuana kadar olmadi cok şükür sadece bazen aniden oturup kalkinca olabiliyor. Galiba artik oturup kalkrken cok dikkat etmek gerekecek.
Insallah dediğin gibidir cnm dün gece giren agri kramp tarzi idi ama bir daha olmadi cok şükür. Bu hafta 2 3 kez bebegin kipirtisini hissettim insallah bugunde hisseder rahatlarim
evet :) b endekiler hala aynı ve devam. tabiki doktorum bile inanmadı :))))Günaydın. ..
12 hafta civarı karnımda seğirme hissedip bebek hareketine yormustum o hafta bol bol seğirme yaşamıştım. Fakat 2 haftadır tık yok sanırım ben yanlış algıladım. Sizler hareketleri duymaya devam ediyormusunuz hâlâ?
Prema'nin instagram nicki tam olarak nedir? Prema diye aratinca cikmadi ilgili profilBen de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Umarım canımbence evet...
Youtubecuymus megersemPrema'nin instagram nicki tam olarak nedir? Prema diye aratinca cikmadi ilgili profilcok merak uyandirdi, ben de takip etmek istiyorum
![]()
Rabbim korktuğumuzdan sakınsın bizleri insallah 17 gün var benimde randevuya insallah bebeğin hareketlenme donemlerine gecincr bu vesveselerdeb kurtulucazBanada arada kramplar ağrılar giriyor kısa süreli o rahim büyüdüğü için normal olan canım, benim bir kaybım var bişey olsa Allah korusun anlarız bende korkuyorum tabiki hep düşünüyorum kontrole daha 3 hafta var tedirgin oluyorum ama vesvese bunlar hep diyip kendimi bi şekilde rahatlatıyorum![]()
Bende aynı şekilde hissediyorum ama sanki daha az şimdi karnımı doyurup dinlenme pozisyonuna geçince bir dalgalanma hissi geliyor ama kendimi çok dinlemem lazım. sende bir şeyler yiyip uzan canım belki odaklanırsan tekrar hissedersin. Doktoruma göre bu haftalarda imkansız ama işte bana öyle geliyorGünaydın. ..
12 hafta civarı karnımda seğirme hissedip bebek hareketine yormustum o hafta bol bol seğirme yaşamıştım. Fakat 2 haftadır tık yok sanırım ben yanlış algıladım. Sizler hareketleri duymaya devam ediyormusunuz hâlâ?
Benimkide inanmadı. Ultrasonda çok hareketliydi bak bunları bile hissetmiyorsun şuanda dedi. Haklıydı ama gerçekten hissetmedim o an. Rahim yukarı doğru hareket ettiği için seğirme hissetmiş olabilirsin dedi.evet :) b endekiler hala aynı ve devam. tabiki doktorum bile inanmadı :))))
Birazdan deniyim. Ay bişey değil tedirgin oluyorum daha doktora gitmeye de 20 gün var. Biran önce net duysaydik şu hareketleriBende aynı şekilde hissediyorum ama sanki daha az şimdi karnımı doyurup dinlenme pozisyonuna geçince bir dalgalanma hissi geliyor ama kendimi çok dinlemem lazım. sende bir şeyler yiyip uzan canım belki odaklanırsan tekrar hissedersin. Doktoruma göre bu haftalarda imkansız ama işte bana öyle geliyor
Bebeğin konumu gün içinde sürekli değişiyor eğer o anda Rahim duvarına çok yakında hareket ettiyse hissediyoruz bende hissediyorum ama her zaman değil çok ender sebebi de bu durum işteBenimkide inanmadı. Ultrasonda çok hareketliydi bak bunları bile hissetmiyorsun şuanda dedi. Haklıydı ama gerçekten hissetmedim o an. Rahim yukarı doğru hareket ettiği için seğirme hissetmiş olabilirsin dedi.