- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte Allahın isimleri başına abdül koyularak koyulabiliyor. abdül kerim abdül batın gibi. abdül insan olandı sanırım. bence çok agır isimler ama yine de sorman senin içinin raahat etmesi en önemlisi.Peki şimdi Esma-ül-Hüsna da El-Bâtın diyoruz ya, sadece Batın deyince anlamı değişmiyor mu yoksa aynı ağırlığı taşıyor mu? Ay benim bunları bi hocaya tek tek sormam iyice öğrenmem gerekiyor içimin rahat etmesi için. Dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum Allaha verdiğim sözden caymışım gibi günah işlemişim gibi bi hissiyat var içimde. Bir kaç hoca bir kaç bilen büyüklere sorayım sonra inşallah vereceğim karar hem oğlum için hem Allah katında doğru karar olur inşallah
İnternette de direkt yazarsan orda da caiz olmadığını söylüyor.Peki şimdi Esma-ül-Hüsna da El-Bâtın diyoruz ya, sadece Batın deyince anlamı değişmiyor mu yoksa aynı ağırlığı taşıyor mu? Ay benim bunları bi hocaya tek tek sormam iyice öğrenmem gerekiyor içimin rahat etmesi için. Dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum Allaha verdiğim sözden caymışım gibi günah işlemişim gibi bi hissiyat var içimde. Bir kaç hoca bir kaç bilen büyüklere sorayım sonra inşallah vereceğim karar hem oğlum için hem Allah katında doğru karar olur inşallah
Ultrasonda kramp görünmedi canım. 2 gün içinde geçti zatenCanim o bendede oluyor. Asaya dogru baski oluyor karnimdada oluyor. Kramplarimiz basladi benim krampimi ulturasondada gordu. Hemen doktoruna soyle sana magnezyum baslatacak o rahatlatir seni.
Ya o ismi görünce içim eridi resmen kalbim titredi o an nasıl içten dua ettiysem ertesi ay hamile kalmışım ve unutmuşum da dün tesbih aldım elime o zaman aklıma geldi
Kötü düşünmeyelim cnm inşallah bu kez elimiz bos gelmeyelim evimize sağlıkla zamanında kavuşalım yavrularimizaErken doğum oyle zaten canım stresi bile bambaskadir mutlaka Allah korumuş bende de risk vardi hep tetikte bekledik son aylarda kuvoze girse cok üzülürüm diye hep prematüre hikayeleri okurdum tam haftasında doğdu yine bi hafta kuvozde yatti enfeksiyonu vardi olacak olanın önüne geçemiyoruz malesef şimdi biliyorum yine hiç düşündüğüm hayal ettiğim gibi olmayacak hayalim yok bunda o yüzden ama en sağlıklı şekilde kavuşmak tek dileğimiz
Cnm benim bi tanıdığım ayaz batın koydu oğlunun ismini ama bi hocaya danisti mi nasıl koydu detayını bilmiyorum, bence güvendiğin bi hocaya danis öyle koyPeki şimdi Esma-ül-Hüsna da El-Bâtın diyoruz ya, sadece Batın deyince anlamı değişmiyor mu yoksa aynı ağırlığı taşıyor mu? Ay benim bunları bi hocaya tek tek sormam iyice öğrenmem gerekiyor içimin rahat etmesi için. Dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum Allaha verdiğim sözden caymışım gibi günah işlemişim gibi bi hissiyat var içimde. Bir kaç hoca bir kaç bilen büyüklere sorayım sonra inşallah vereceğim karar hem oğlum için hem Allah katında doğru karar olur inşallah
Ya baktım buraya yazmadan önce her sitede farklı yorumlar var caizdir koyulur yazanıda gördüm koyulmaz diyenide. Sordum şimdi hocaya cevap bekliyorumİnternette de direkt yazarsan orda da caiz olmadığını söylüyor.
Direkt Allah'ın isimleri konulmaz diyor hocalar.
Dediğin gibi sorup öğrenebilirsin.
Teşekkür ederim bildiğim bir hocaya da sordum cevabını bekliyorum olmadı göbek adını falan koyarız artıkÇocuklara Allah için kullanılan isimler verilir mi? : Din İşleri Yüksek Kurulu : Dini Bilgilendirme Platformu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'nun inanç, ibadet, ahlak ve sosyal hayat ile ilgili güncel fetva, karar ve mütalaalarını bulabilirsiniz. Dini sorularınızı yöneltebilirsiniz.kurul.diyanet.gov.tr
Canım bi oku şu sayfaya girip, diyanetin sayfası, bence sen doğru olup olmıycağını bilmeden temiz duygularla içinden geçirmişsin, Allah senin niyetini duygunu senden iyi bilir, bence için ferah tut, yine de sor hocaya, belki adaksa yerine şunu yap der hoca, için rahat eder
Burda ne guzel arkadasliklar kurmuşum burdan devam ederim ocak mart fark etmez. İlk oglum on gun gecikmeli dogdu ikinci oglum sekiz aylik dogdu bakalim bu günundemi dogacakArkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte Allahın isimleri başına abdül koyularak koyulabiliyor. abdül kerim abdül batın gibi. abdül insan olandı sanırım. bence çok agır isimler ama yine de sorman senin içinin raahat etmesi en önemA
Benim bildiğim de Allahın isimleri başına abdül konulmadan konulmaz.Abdülrezak, Abdülsamed,Adülcelil vb..Ya baktım buraya yazmadan önce her sitede farklı yorumlar var caizdir koyulur yazanıda gördüm koyulmaz diyenide. Sordum şimdi hocaya cevap bekliyorum
Arkadaşımın akrabası da sadece Batın koymuş dünden beri araştırıyorum soruyorum hep ama koymak farklı bilincinde olarak koymak farklı doğru yapayım derken yanlış yapmayayım diye soruşturup duruyorum sordum hocaya cevabını bekliyorumCnm benim bi tanıdığım ayaz batın koydu oğlunun ismini ama bi hocaya danisti mi nasıl koydu detayını bilmiyorum, bence güvendiğin bi hocaya danis öyle koy
Canııım geri sayfalara gitmeye üşendim bugun midem mahvetti beni yineArkadaşımın akrabası da sadece Batın koymuş dünden beri araştırıyorum soruyorum hep ama koymak farklı bilincinde olarak koymak farklı doğru yapayım derken yanlış yapmayayım diye soruşturup duruyorum sordum hocaya cevabını bekliyorum
Bu kez deneyeceğim bunuYara olmaması için 8. Aydan doğuma kadar hergün göğüs ucu kremi kullanın o zaman yara olmaz. Doğum sonrası da göğüs ucu kapağı alıp her emzirme sonrası takarsanız hasarsız atlatırsınız emzirme sürecini
Bilal Batın ama Batın ismi Allahın ismi olduğu için kızlara sormuştum be yapmalıyım diye hocadan öğrendim az önce yeniden yazdım gruba ne yapacağımıCanııım geri sayfalara gitmeye üşendim bugun midem mahvetti beni yineisim ne dusunuyorsun ?
İlk cocukta yara olur derler ben hic bilmedim bile iki yasina kadar emdi cok rahattim hic yaram olmadi. Ama ikincide kanardi aglayarak emzirirdim. Cok kotuyduBu kez deneyeceğim bunu
Tamam canim gordum son mesajini. Burda nekadar birbirimize yardimci olsakta hocaya sormakla en dogrusunu yapmissin. İsmiyle yasasin paşaBilal Batın ama Batın ismi Allahın ismi olduğu için kızlara sormuştum be yapmalıyım diye hocadan öğrendim az önce yeniden yazdım gruba ne yapacağımı
Gunde 1 tok mu aliyosunuz?Bana decavit başladı doktorum şu anlık sadece onu kullanıyorum 12. Haftada kontrolüm var
22.02.2022 olanlarda güzel bi tarihe denk gelecekBirde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?