2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım seni çok iyi anlıyorum. Doktor bana pipisine kadar gösterdiği halde ( 11+5’te) , erkek dediği halde, ayrıntılı usg’ye kadar emin olamayacağım. Bir kızım olduğu için bir de oğlum olsun diye gönlümden geçiyordu, inşallah senin de gönlündeki olur

Ona çok inanıyorum , kendimiz ağzımızdan çıkan şey bile resmen geri gelip bizi negatife götürüyor . Ben ne zaman çocuklar şükür hasta olmadılar derim yarın ateşlenirler yada aman iyi geçiyor hamileliğim derim mide yanmasından volkana dönerim , başım ağrımadı iyi hadi derim o gece başlar meşhur baş ağrılarım. Çubuk krakerlerden bile tiksinirdim ben ya inşallah en yakın zamanda şeninde geçer . Leblebi de bastırıyor biraz . Birde bulantı anı tek zeytin yemek çokmilginç ama oda hemen mide bulantısının yönünü olumlu değiştiriyor .

Sanırım bende öyle olacağım kuzum ya maşallah doktor size söyledi mi ne şanslısınız inşallah bizimde bir ay sonra söyleyecekmiş ozaman bende doktorumdan duyarım inşallahEvet insan biri olunca diğerinden de nasip olsun istiyor sağlıklı hayırlı olsunlar ahhh kuzum aminnnn inaşllahhh haber veririm kesinleşince Ayrıntılı usg kaçıncı haftada çekileceksiniz nasipse ?

Amin cnm sağlıkla gönlümüzde ki kucağımiza gelsinler kuzucuklar inşallah
Canim çıkıntı belirgin sekilde ortada inşllah kontrole gittiğinde doktorun netlesirirde sevinirsin kuzum
Evet cnm insan heveslenemiyor banada doktor erkek tahminde bulundu netlesene kadar sevinemiyorum
Aklima geldikce senin icin ozelikle dua ediyorum cnm
Bende 2 haftada sonra gidecegem.cnm insllah hemen hemen ayni öğreneceğiz cinsiyetleri insllah gönlümüzdekini ömrümüze hayirli kilar rabbim

Çok teşekkür ederim canım. O kadar ihtiyacım var ki artık rahatlamaya. 2.oğlumda 5 ay boyunca çektim bu durumu. Artık hiçbirşeyden zevk almıyorum. Acıkıyorum midem bulanıyor,yiyorum midem bulanıyor. Krizlerdeyim gerçekten

Allah yardımcın olsun bende dün çok iyiyidim hiç bulantım olmadı çok güzel yemek yedim azaltayım artık diye gece prilam içmedim sabah berbat uyandım gün günü tutmuyor malesef
Amin canım amin. Rabbim hepimize kalıcı şifa versin İnşallah bir an önce...

Ah kalbimsino güzel duaların için Allah senden razı olsun ve Rabbim seni de sevindirsin inşallahçok teşekkür ederim bide benimde unutmadığın için duanda, bende sana özellikle edicem kardeşim inşallah hayırlı sağlıklı güzel haberler alırız gönlümüze göre , güzel dualarına en içten Amin diyorum canım

Geçecek güzelliğim geçecek inşallah Allah sağlıkla huzurla geçirip kucağına almanı nasip etsin , yakınında aile bireylerinden birileri var mu mesela onlara yemeğe gitsen evde yemesen yada yakın arkadaşlarına gitsen ozaman da mı aynı oluyor kuzum

Güzel çıkarsa yaz bize cnm bizde ordan alalım
Hicbir magazada hamilelik pantulu bulamadim ya. Millet nasil buluyor bilmiyorum. İlk oglumda cesit cesit almistim ilk hevesle onlari ikinci oglumdada giydim ama simdi gelmiyor arkadasim lcwye bak dedi orda buldum sonunda gercekten tamm bir hamilelik pantulu hem kalcadan hem belden lastikli buyudukce ayarla. Cok rahat ettim. Baska hicbiryerde bulamadim ben. Digerleri altinci ayda hafiften karnim cikmisti ama bu simdiden yedi aylik gibiyim

Canım pipiş ortadan ben burdayim diyor ogluş geliyor Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Hayirlisiyla onlarda normal cikacak Allahin izniyle. Bebesini kucagina aldigin anı dusunerek kafani dagitmaya calis hicbirsey olmayacak stres yapma bebisini düsün

Oglus geliyor annesi prenseslerinin yanina prens geliyor bariz belli. Ben aliskin oldugum icin bu goruntuye bana guven doktorunun soylemesi lazimdi diline yapışır sanki deyverse işte ne desem bos. Kordon olmasi imkansiz gibi bariz çıkıntı var ogluslarimdan biliyorum. Bnde doktora aaa bacak arasinda pipisi yok demisim heycandan o goruntuye okadar alistimki. Benimde iki oglusum var. Doktor ilk bidaki ay kesinlesir dedi ama ben okadar heycan yaptimki cinsiyet diye bacak arasini gosterene kadar ugrasti sonra heyecanima saygi duydu. İnsaAllah benimde degismez hala inanamiyorum bende

Offfff heycandan bnde onlara sordum ama parali bakiyolarmis sonra vazgectim sabret kizim bekle dedim sabirla bekledim. Burdan bi kac arkadas var bakan onlar ilk usg kiz dedi. Sonra doktor kiz dedikten sonra tekrar sordum erkek gibi dedi cinsiyeti deyince kordon o belli dedi goruntulerde cizerek cok guzel anlatti. Doktorun kiz dediyse dogrudur onlar daha ayrintili bakiyor dedi. Ama icime kurt dustu. Sonra saldım Rabbim gonlumden geceni biliyorsun sabirla beklicem dedim. Rabbim hepimizin gonlunden geceni saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insaAllah

Ayrıntılı usg’yi 20.haftalara doğru çekiliyorduk sanırım, kızımdan öyle hatırlıyorum canım Bir sonraki randevum 28 ağustosta, o zaman netleşir. Doktorum cinsiyetleri hep 12. -13.hafalarda söyler ve pek yanılmaz , bu konuda iyidir ama işte bilemedim yine de inşallah doğrudur senin de inşallah erkektir canım, 2 kızın vardı galiba ?
Görüntüde erkek olduğu belli ama kızda dümdüz bir görüntü olurdu bence, bunda maşallah sere serpe meydanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…