- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Canım seni çok iyi anlıyorum. Doktor bana pipisine kadar gösterdiği halde ( 11+5’te) , erkek dediği halde, ayrıntılı usg’ye kadar emin olamayacağım. Bir kızım olduğu için bir de oğlum olsun diye gönlümden geçiyordu, inşallah senin de gönlündeki olurAh canım benim amin inşallahrabbim sana da bana da dileyen tüm Buradaki arkadaşlara gönüllerinden geçen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepsi güzel sonuçlar alsınlar inşallah esenlikle ferah Arada bi çıkıntı var değil mi belirgin şekilde bi daha nisana bakıyorum hep . Kuzum özel hastaneye gitmiştim ben oradaki doktor burun kemiği ense kalınlığı ölçümleri baktı sonra bacak arasına baktığını farkettim ben cinsiyet sordum ben henüz söylemiyorum dedi bende bidaha bişey diyemedim çekindim iki hafta sonrada yakınımda ki devlet hastanesine gideceğim Allah korusun ne olur ne olmaz burada da göründüğün bir doktor olsun kaydım bulunsun diye . Bu arada instagramda cinsiyet tahmini yapan iki sayfaya göndermiştim 7 haftalıkken biri kız biri erkek demişti , tekrar bize 12 haftalık usg at onuda değerlendireceğiz demişlerdi kemik ölçümleri kafatası ölçümleri ve nuba göre bakıyorlar , dün ikisine de attım ikiside erkek dedi , bu fotoyu atınca da evet canım bu son vuruş kesinleştirdi bacak arası bariz belli dediler onlarda , ama gel gör ki ben heveslenip heyecanlanmak istemiyorum Allah gönüllerimize göre versin hepimizin doktor kesin diyene kadar araftayım heralde
Ona çok inanıyorum , kendimiz ağzımızdan çıkan şey bile resmen geri gelip bizi negatife götürüyor . Ben ne zaman çocuklar şükür hasta olmadılar derim yarın ateşlenirler yada aman iyi geçiyor hamileliğim derim mide yanmasından volkana dönerim , başım ağrımadı iyi hadi derim o gece başlar meşhur baş ağrılarım. Çubuk krakerlerden bile tiksinirdim ben yaKeşke psikolojiyle alakalı olduğuna inanabilsem de geçse benimki de bende aynı şeye adapte oldum ilkinde 20 ye kadar geçmedi umudumu kesmiştim artık herhalde doğana kadar bulanacak diye bunda direk 12 ye odaklandim daha az bulanıyor bunda kesin geçer diye bi hafta rahatladım sadece sonrası aynen sürünmeye devam iki gun iyiyim diye yazdım hah dedim geçiyor iki gündür yine tekrar mahvoluyorumhayaller hayatlar yaşıyorum resmen bidaha hic iyiyim demeyeceğim gercektrn
Aminnn Allah razi olsunBaşınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun
Sanırım bende öyle olacağım kuzum yaCanım seni çok iyi anlıyorum. Doktor bana pipisine kadar gösterdiği halde ( 11+5’te) , erkek dediği halde, ayrıntılı usg’ye kadar emin olamayacağım. Bir kızım olduğu için bir de oğlum olsun diye gönlümden geçiyordu, inşallah senin de gönlündeki olur
Aminnnn inşaAllah Allah razi olsun canımAllah rahmet eylesin cnm Yalan dünyada çok çekmiş rabbim gerçek dünyasında cennetle mükâfatlandirsin
Aminnn Allah razı olsunRabbim mekanını cennet eylesin inşallah Allah sabır versin cnm
Amin cnm sağlıkla gönlümüzde ki kucağımiza gelsinler kuzucuklar inşallahAh canım benim amin inşallahrabbim sana da bana da dileyen tüm Buradaki arkadaşlara gönüllerinden geçen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepsi güzel sonuçlar alsınlar inşallah esenlikle ferah Arada bi çıkıntı var değil mi belirgin şekilde bi daha nisana bakıyorum hep . Kuzum özel hastaneye gitmiştim ben oradaki doktor burun kemiği ense kalınlığı ölçümleri baktı sonra bacak arasına baktığını farkettim ben cinsiyet sordum ben henüz söylemiyorum dedi bende bidaha bişey diyemedim çekindim iki hafta sonrada yakınımda ki devlet hastanesine gideceğim Allah korusun ne olur ne olmaz burada da göründüğün bir doktor olsun kaydım bulunsun diye . Bu arada instagramda cinsiyet tahmini yapan iki sayfaya göndermiştim 7 haftalıkken biri kız biri erkek demişti , tekrar bize 12 haftalık usg at onuda değerlendireceğiz demişlerdi kemik ölçümleri kafatası ölçümleri ve nuba göre bakıyorlar , dün ikisine de attım ikiside erkek dedi , bu fotoyu atınca da evet canım bu son vuruş kesinleştirdi bacak arası bariz belli dediler onlarda , ama gel gör ki ben heveslenip heyecanlanmak istemiyorum Allah gönüllerimize göre versin hepimizin doktor kesin diyene kadar araftayım heralde
Çok teşekkür ederim canım. O kadar ihtiyacım var ki artık rahatlamaya. 2.oğlumda 5 ay boyunca çektim bu durumu. Artık hiçbirşeyden zevk almıyorum. Acıkıyorum midem bulanıyor,yiyorum midem bulanıyor. Krizlerdeyim gerçektenGeçmiş olsun canım bazen hormonların yüksek seviyede seyrettiği bebeğin hızla büyüdüğü zaman bı tarz ataklar geçirebilirsin ama İnan bu haftalardan sonra azaldığını farkedeceksşn , psikolojik olarak ben kendimi ilk gebeliğimde 16 haftaya adapte etmişim ki o haftaya kadar ayakta duramayan ve eşinden dahil herşeyden herkesten değişik saçma takıntılarla tiksinen ben inanırmışım hemen düzeldim kendimi 16. Haftaya doktor geçer bişeyin kalmaz hormonlar düzgün seviyeye inecek dedi diye adapte etmişim , sonra gerçekten hayatıma döndüm ya , seni çok iyi anlayabiliyorum . Geçecek inşallah canım bebeğinle çok güzel huzurlu bir hamilelik geçireceksin inşallah
Amin canım amin. Rabbim hepimize kalıcı şifa versin İnşallah bir an önce...Allah yardımcın olsun bende dün çok iyiyidim hiç bulantım olmadı çok güzel yemek yedim azaltayım artık diye gece prilam içmedim sabah berbat uyandım gün günü tutmuyor malesef
Kuzuu ben Mart 2022 annelerinden geldimCanım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?
Ah kalbimsinAmin cnm sağlıkla gönlümüzde ki kucağımiza gelsinler kuzucuklar inşallah
Canim çıkıntı belirgin sekilde ortada inşllah kontrole gittiğinde doktorun netlesirirde sevinirsin kuzum
Evet cnm insan heveslenemiyor banada doktor erkek tahminde bulundu netlesene kadar sevinemiyorum
Aklima geldikce senin icin ozelikle dua ediyorum cnm
Bende 2 haftada sonra gidecegem.cnm insllah hemen hemen ayni öğreneceğiz cinsiyetleri insllah gönlümüzdekini ömrümüze hayirli kilar rabbim
Geçecek güzelliğim geçecek inşallah Allah sağlıkla huzurla geçirip kucağına almanı nasip etsin , yakınında aile bireylerinden birileri var mu mesela onlara yemeğe gitsen evde yemesen yada yakın arkadaşlarına gitsen ozaman da mı aynı oluyor kuzumÇok teşekkür ederim canım. O kadar ihtiyacım var ki artık rahatlamaya. 2.oğlumda 5 ay boyunca çektim bu durumu. Artık hiçbirşeyden zevk almıyorum. Acıkıyorum midem bulanıyor,yiyorum midem bulanıyor. Krizlerdeyim gerçekten
Hicbir magazada hamilelik pantulu bulamadim ya. Millet nasil buluyor bilmiyorum. İlk oglumda cesit cesit almistim ilk hevesle onlari ikinci oglumdada giydim ama simdi gelmiyorGüzel çıkarsa yaz bize cnm bizde ordan alalım
Canım pipiş ortadan ben burdayim diyor ogluş geliyorHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M Maviayyy @Leylacaa siz ne diyorsunuz canım ?
Hayirlisiyla onlarda normal cikacak Allahin izniyle. Bebesini kucagina aldigin anı dusunerek kafani dagitmaya calis hicbirsey olmayacak stres yapma bebisini düsünBir an geliyor sakin ol diyorum kendime bir şey yok her şey güzel olacak diyorum.
Bir an da geliyor korkular basıyor.
Perşembe günü gideceğim. Ense kalınlığı ve burun kemiğine o gün bakılacak sonra kan vereceğim herhalde dimi
Oglus geliyor annesi prenseslerinin yanina prens geliyorKızlarım olduğu için bende anlamadımultrasona göre videoda iki üç kez burası hareketli göründüğünde de bi kalabalık bişeyler vardı doktorda demeyince bişey diyemedim sizlere sorayım dedim . Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım
Offfff heycandan bnde onlara sordum ama parali bakiyolarmis sonra vazgectim sabret kizim bekle dedim sabirla bekledim. Burdan bi kac arkadas var bakan onlar ilk usg kiz dedi. Sonra doktor kiz dedikten sonra tekrar sordum erkek gibi dedi cinsiyeti deyince kordon o belli dedi goruntulerde cizerek cok guzel anlatti. Doktorun kiz dediyse dogrudur onlar daha ayrintili bakiyor dedi. Ama icime kurt dustu. Sonra saldım Rabbim gonlumden geceni biliyorsun sabirla beklicem dedim. Rabbim hepimizin gonlunden geceni saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insaAllahAh canım benim amin inşallahrabbim sana da bana da dileyen tüm Buradaki arkadaşlara gönüllerinden geçen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepsi güzel sonuçlar alsınlar inşallah esenlikle ferah Arada bi çıkıntı var değil mi belirgin şekilde bi daha nisana bakıyorum hep . Kuzum özel hastaneye gitmiştim ben oradaki doktor burun kemiği ense kalınlığı ölçümleri baktı sonra bacak arasına baktığını farkettim ben cinsiyet sordum ben henüz söylemiyorum dedi bende bidaha bişey diyemedim çekindim iki hafta sonrada yakınımda ki devlet hastanesine gideceğim Allah korusun ne olur ne olmaz burada da göründüğün bir doktor olsun kaydım bulunsun diye . Bu arada instagramda cinsiyet tahmini yapan iki sayfaya göndermiştim 7 haftalıkken biri kız biri erkek demişti , tekrar bize 12 haftalık usg at onuda değerlendireceğiz demişlerdi kemik ölçümleri kafatası ölçümleri ve nuba göre bakıyorlar , dün ikisine de attım ikiside erkek dedi , bu fotoyu atınca da evet canım bu son vuruş kesinleştirdi bacak arası bariz belli dediler onlarda , ama gel gör ki ben heveslenip heyecanlanmak istemiyorum Allah gönüllerimize göre versin hepimizin doktor kesin diyene kadar araftayım heralde
Amiinnn Allah razı olsun hepimizin çok güzel sonuçları çıksın inşallahHayirlisiyla onlarda normal cikacak Allahin izniyle. Bebesini kucagina aldigin anı dusunerek kafani dagitmaya calis hicbirsey olmayacak stres yapma bebisini düsün
Aminnn insaAllahAmiinnn Allah razı olsun hepimizin çok güzel sonuçları çıksın inşallah
Ayrıntılı usg’yi 20.haftalara doğru çekiliyorduk sanırım, kızımdan öyle hatırlıyorum canımSanırım bende öyle olacağım kuzum yamaşallah doktor size söyledi mi ne şanslısınız inşallah bizimde bir ay sonra söyleyecekmiş ozaman bende doktorumdan duyarım inşallah Evet insan biri olunca diğerinden de nasip olsun istiyor sağlıklı hayırlı olsunlar ahhh kuzum aminnnn inaşllahhh haber veririm kesinleşince Ayrıntılı usg kaçıncı haftada çekileceksiniz nasipse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?