• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M Maviayyy Berilyumm Berilyumm siz ne diyorsunuz canım ?
Erkek gibi geldi bana canım hadi sağlıcakla inşallah 🤲🤲🥰🥰

Hamile giyim tam bir facia ya cehalet hep ilkinde almistim bi kac parçaya servet vererek bidaha kapılarından geçmem lcw den aldım ben pantolon bi kot bi ince kumaş kot kisinda giyebilirim biraz kalın geldi üstte hep aynı bol kesim giyiyordum zaten bi beden büyük alıyorum sadece
Bende kışın beli lastikli yüksek bel etekler ve elbise almaya düşünüyorum kısmet olursa hamileyken pantolon sevmiyorum zaten belki eşofman alırım güzel iyi bir şey bulursam ama gebelikte bence Bü yük beden candır 😂🥰

Kızlar şimdi 2li taramayı yaptırdık ya, 20. haftada detaylı ultrason oluyormuş sanırım, bi de 16. haftada falan 3lü 4lü tarama oluyormuş, bunlar zorunlu mu? Tecrübeli anneler ne dersiniz?

Kızlar şimdi 2li taramayı yaptırdık ya, 20. haftada detaylı ultrason oluyormuş sanırım, bi de 16. haftada falan 3lü 4lü tarama oluyormuş, bunlar zorunlu mu? Tecrübeli anneler ne dersiniz?
4lu test istersen detayli ultrasonu zorluyorlar mi bilmiyorum ama kesinlikle yapilmasi gereken biseymis bebisi her sekilde inceliyormus

A904CC27-01A5-4EE2-A778-B459469ADE9C.jpeg
Kızlaarr bende dün gittim geldim bebişimi görmeye
bacak arası fotoğrafımızı da ekledim teyzeleri siz ne hissediyorsunuz🙈

Ona çok inanıyorum , kendimiz ağzımızdan çıkan şey bile resmen geri gelip bizi negatife götürüyor . Ben ne zaman çocuklar şükür hasta olmadılar derim yarın ateşlenirler yada aman iyi geçiyor hamileliğim derim mide yanmasından volkana dönerim , başım ağrımadı iyi hadi derim o gece başlar meşhur baş ağrılarım. Çubuk krakerlerden bile tiksinirdim ben ya 😞inşallah en yakın zamanda şeninde geçer . Leblebi de bastırıyor biraz . Birde bulantı anı tek zeytin yemek çokmilginç ama oda hemen mide bulantısının yönünü olumlu değiştiriyor .
Banada tek beyaz leblebi iyi geliyor Kraker yiyemiyorum artık yediğim anda çıkıyor bakalım bide badem deneyecegim

ultrason kağıdında 13 şubat doğum gösteriyor 5 gün ilerde sanırım ikili sonuçları içinde bir hafta bekleyeceğim ense ölçümleri burun kemiği için gayet iyi dedi doktor, yalnız benimde hamile yastığı almam gerekiyor sanırım yatakta sağa sol dönerken kasığımda ağrı oluyor ara ara

ultrason kağıdında 13 şubat doğum gösteriyor 5 gün ilerde sanırım ikili sonuçları içinde bir hafta bekleyeceğim ense ölçümleri burun kemiği için gayet iyi dedi doktor, yalnız benimde hamile yastığı almam gerekiyor sanırım yatakta sağa sol dönerken kasığımda ağrı oluyor ara ara
Bende alicam cnm bu hafta içi hamile yastığı, daha simdiden hic rahat edemiyorum ya

Bende görüntü olarak co
Bende kışın beli lastikli yüksek bel etekler ve elbise almaya düşünüyorum kısmet olursa hamileyken pantolon sevmiyorum zaten belki eşofman alırım güzel iyi bir şey bulursam ama gebelikte bence Bü yük beden candır 😂🥰
CokK hoşuma gidiyor ama giyerken ayağıma takılıyor rahat olamıyorum yine dönüyorum kota 🙄😂

Oglus geliyor annesi prenseslerinin yanina prens geliyor 😍 bariz belli. Ben aliskin oldugum icin bu goruntuye bana guven🥰 doktorunun soylemesi lazimdi diline yapışır sanki deyverse işte ne desem bos. Kordon olmasi imkansiz gibi bariz çıkıntı var ogluslarimdan biliyorum. Bnde doktora aaa bacak arasinda pipisi yok demisim heycandan o goruntuye okadar alistimki. Benimde iki oglusum var. Doktor ilk bidaki ay kesinlesir dedi ama ben okadar heycan yaptimki cinsiyet diye bacak arasini gosterene kadar ugrasti sonra heyecanima saygi duydu. İnsaAllah benimde degismez hala inanamiyorum bende☺️
Yaaa inşallah canım benim ya Allah razı olsun detaylıca kendi deneyimlerinden de yola çıkarak bana yazdığın için içim ferahladı aydınlandı resmen , çok teşekkür ederim öncelikle size 🙏🏻😍💐💐 ah canım benim şeninde iki oğluş mu var demek,prensesin geliyor şimdide sanırım Allahım bağışlasın sağ Salim prensesini💖 kucağına almanı nasip etsin Rabbim gönül muradını versin seninde , beni çok iyi anlayan annelerden birisisinn sende ,dua et bana da inşallah canım . Sorma doktorum söylemedi hemki heyecanla yanımda bekleyen iki kızımı da gördü , nasıl bir heyecan ha demi anlatamıyorum bile 🙏🏻💙💖

Sonucun iyiyse tavsiye etmiyor doktor zaten canım ayrıntılı ultrasonu kesin yaptırmalisin ama çok önemli o iç organlarini inceliyorlar ultrasonda asıl Allah korusun hastalık risk vs varsa o zaman belli oluyor kalbin 4 odasını yarik dudak yarik damak var mi beynin loblarina varana kadar inceleniyor cok zevkli aslında bi saat kadar izliyorsun bebegi izleme kısmı yani 😊

Erkek gibi geldi bana canım hadi sağlıcakla inşallah 🤲🤲🥰🥰
Amin canım ya inşallah doktor bi yorum yapsa iyiydi böyle kendi kendimize bi umutlandık Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallah 🙏🏻Yorum için teşekkür ederim canım 💐

Sonucun iyiyse tavsiye etmiyor doktor zaten canım ayrıntılı ultrasonu kesin yaptırmalisin ama çok önemli o iç organlarini inceliyorlar ultrasonda asıl Allah korusun hastalık risk vs varsa o zaman belli oluyor kalbin 4 odasını yarik dudak yarik damak var mi beynin loblarina varana kadar inceleniyor cok zevkli aslında bi saat kadar izliyorsun bebegi izleme kısmı yani 😊
Aaa çok iyiymiş 👍 inşallah hepimizin bebişlerinin her bi şeyi sağlıklı düzgün büyüyordur 🙏

Geçecek güzelliğim geçecek inşallah Allah sağlıkla huzurla geçirip kucağına almanı nasip etsin , yakınında aile bireylerinden birileri var mu mesela onlara yemeğe gitsen evde yemesen yada yakın arkadaşlarına gitsen ozaman da mı aynı oluyor kuzum
Amin canım amin. Annemle yakınız yemeğe gitmeyi boşver ziyarete bile gidecek takatim yok. Arkadaşlarımdan bile uzaklaştım,kaç zamandır görüşmek istiyorlar çıkalım hava al diyorlar ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Evde düzenli yapabildiğim tek şey çok şükür namazımı kılmak onun dışında kafam yastıkla bütünleşti 🤕

Ah kalbimsin💖o güzel duaların için Allah senden razı olsun ve Rabbim seni de sevindirsin inşallah💙çok teşekkür ederim bide benimde unutmadığın için duanda, bende sana özellikle edicem kardeşim 😢🙏🏻💙💐inşallah hayırlı sağlıklı güzel haberler alırız gönlümüze göre , güzel dualarına en içten Amin diyorum canım 🙏🏻💐
Amin canim benim😇 ezanlar okunuyor rabbim gönüllerimizindekini biliyor dualarimiz
kabul etsin mevlam🤲
Canim güzel olan birbirimizi tanimadan müslümanin müslümana ettiği duadir💙💙
Sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza alalim insllah🤗

Bende cok çıkartmazdim ilk bulantilarimin yoğun olduğu zamanlarda bile, ortalama 1 haftadır her gün yatmadan çıkartıyorum hemde cok kotu, tüm yediklerimi çıkartıyorum resmen, bence pik yaptı ve yakın zamanda geçicek bulantilarimiz
İnşallah canım yakın zamanda son bulur bu kâbus. Hamileliğin en kötü yanı bu sanırım. Düşünüyorum da ilk oğlumda nekadar rahatmışım. Sadece sabah bulantılarım oluyordu kraker bile bastırmaya yetiyordu hiç ilaç kullanmamıştım.2. Oğlumda ve bu hamileliğimde perişan oldum.

Back