2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sırf bu gerginliği bildiğim ve yaşamak istemediğim için tercih etmedim bu testi yapmayın böyle lütfen stres daha zararlı bebeğine
Bir an geliyor sakin ol diyorum kendime bir şey yok her şey güzel olacak diyorum.
Bir an da geliyor korkular basıyor. 😔
Perşembe günü gideceğim. Ense kalınlığı ve burun kemiğine o gün bakılacak sonra kan vereceğim herhalde dimi

Hepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? @MaviAy @Leylacaa siz ne diyorsunuz canım ?
Bariz erkek gibi ama bilemedjm😂

O pipi mi bana mı öyle geliyor😂 bariz erkek bencr.
Kızlarım olduğu için bende anlamadım ☺️ultrasona göre videoda iki üç kez burası hareketli göründüğünde de bi kalabalık bişeyler vardı 🙈doktorda demeyince bişey diyemedim sizlere sorayım dedim . Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım 🙏🏻💐

Valla canım çok anlamam ama bana erkek gibi geldi..bacak arası bayağı çıkıntılı geldi 😄
Bende kendimce internetten bu haftalara baktım başka bebiş ultrason görüntülerine öyle bi çıkarım yapmaya çalıştım ama hayırlıs sağlıklı olsun inşallah , ayrıca yorum yaptığın için teşekkür ederim🙏🏻💐

Canim çıkıntı görüyorum bende erkek bebise benzettim🤩 inşllah sağlıkla bir oğluşun geliyordur cnm🤲🤲💙💙
Canim devlette mi gitmiştin yoksa özele mi?
Ah canım benim amin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙rabbim sana da bana da dileyen tüm Buradaki arkadaşlara gönüllerinden geçen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepsi güzel sonuçlar alsınlar inşallah esenlikle ferah 🤲🏻🙏🏻 Arada bi çıkıntı var değil mi belirgin şekilde 🙈bi daha nisana bakıyorum hep . Kuzum özel hastaneye gitmiştim ben oradaki doktor burun kemiği ense kalınlığı ölçümleri baktı sonra bacak arasına baktığını farkettim ben cinsiyet sordum ben henüz söylemiyorum dedi bende bidaha bişey diyemedim çekindim 😞 iki hafta sonrada yakınımda ki devlet hastanesine gideceğim Allah korusun ne olur ne olmaz burada da göründüğün bir doktor olsun kaydım bulunsun diye . Bu arada instagramda cinsiyet tahmini yapan iki sayfaya göndermiştim 7 haftalıkken biri kız biri erkek demişti , tekrar bize 12 haftalık usg at onuda değerlendireceğiz demişlerdi kemik ölçümleri kafatası ölçümleri ve nuba göre bakıyorlar , dün ikisine de attım ikiside erkek dedi , bu fotoyu atınca da evet canım bu son vuruş kesinleştirdi bacak arası bariz belli dediler onlarda , ama gel gör ki ben heveslenip heyecanlanmak istemiyorum 😞🤲🏻Allah gönüllerimize göre versin hepimizin doktor kesin diyene kadar araftayım heralde

Kızlar alt tarafta kaşıntı var özellikle taharetlenirken falan yanıyor afedersiniz ilişki esnasında da ilk başlarda felaket yanma oluyor sonrasında azalıyor mantar olmuş olabilir mi aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Geçmiş olsun bence bi doktoruna görün istersen erkenden gerekli tedavini olursun , gebeliğin ilk 3. Aylarında hormonlardan kaynaklı akıntı kaşıntı ona bağlı mantarlar olabiliyor önemli olan ilerlememeli bol sıvı al, iç çamaşırlarını yüksek derecede yıkayıp ütüle öyle giy , doktorun önerdiği şeyleri kullanırsın geçer inşallah olur bazı hamişlerde o ara ara korkma 🥰💋💐sağ Salim kucağına al inşallah 💖

Ah canım ya hayırlısyla Sağlıkla inşallah gönlümüze göre olsun 🤲🏻💙 bende biraz benzettim gibi sizlere de sorayım istedim teşekkür ederim yanıtladığın için canım 💐🙏🏻 Sizinde nasipse oğluşunuz vardı değil mi ?
bak canım aynısı 😅 senin fotoyu gorunce bu video aklima geldi😂 amin canim rica ederim.yok bana muhtemel kız dedi dr ama ben hala nedense erkek hissediyorum 😂16 agustosta gidince netlesir

Geçmiş olsun bence bi doktoruna görün istersen erkenden gerekli tedavini olursun , gebeliğin ilk 3. Aylarında hormonlardan kaynaklı akıntı kaşıntı ona bağlı mantarlar olabiliyor önemli olan ilerlememeli bol sıvı al, iç çamaşırlarını yüksek derecede yıkayıp ütüle öyle giy , doktorun önerdiği şeyleri kullanırsın geçer inşallah olur bazı hamişlerde o ara ara korkma 🥰💋💐sağ Salim kucağına al inşallah 💖
Çok teşekkür ederim randevuma 1 hafta var olmadı sağlık ocağına gider sorarım 🥰 amin cümlemiz inşallaahhh 😍

Mutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum 🤕🥺
Geçmiş olsun canım bazen hormonların yüksek seviyede seyrettiği bebeğin hızla büyüdüğü zaman bı tarz ataklar geçirebilirsin ama İnan bu haftalardan sonra azaldığını farkedeceksşn , psikolojik olarak ben kendimi ilk gebeliğimde 16 haftaya adapte etmişim ki o haftaya kadar ayakta duramayan ve eşinden dahil herşeyden herkesten değişik saçma takıntılarla tiksinen ben inanırmışım hemen düzeldim kendimi 16. Haftaya doktor geçer bişeyin kalmaz hormonlar düzgün seviyeye inecek dedi diye adapte etmişim , sonra gerçekten hayatıma döndüm ya , seni çok iyi anlayabiliyorum . Geçecek inşallah canım bebeğinle çok güzel huzurlu bir hamilelik geçireceksin inşallah 🤲🏻💐😍

bak canım aynısı 😅 senin fotoyu gorunce bu video aklima geldi😂 amin canim rica ederim.yok bana muhtemel kız dedi dr ama ben hala nedense erkek hissediyorum 😂16 agustosta gidince netlesir

Ya siz nasıl naif bi insansınız birde video bulup atmışsınız 😍🥰💖 benziyor Sanki değil mi ilk etaptaki videodaki kısma 😍🙏🏻Ah güzel Allahım sizinde güzel gönlünüze göre hayırlı sağlıklı gönül muradınızı nasip eylesin size 💐 nasipse 16 Ağustos ta kontrol çıkışı beni de etiketleyerek yazarsanız sonucu çok sevinirim güzel haberlrinize sevinelim inşallah 🙏🏻💐💙

Bir an geliyor sakin ol diyorum kendime bir şey yok her şey güzel olacak diyorum.
Bir an da geliyor korkular basıyor. 😔
Perşembe günü gideceğim. Ense kalınlığı ve burun kemiğine o gün bakılacak sonra kan vereceğim herhalde dimi
Neden korkuyorsun bu kadar hastaliginin olmasindansa korkma biraz kadere teslim olmak lazım doğduktan sonra 1 2 yaşına geldikten sonra da olabilir yanimizdayken bile engel olamayiz kaldı ki karninda senin müdahale etmen mümkün olmayan şeyler için neden bu kadar üzülüyorsun canim.ultrasonda belli oluyor zaten burun kemiği ve ense kalınlığı kan tahlilinde risk hesaplaması yapıyorlar içini ferah tut

Neden korkuyorsun bu kadar hastaliginin olmasindansa korkma biraz kadere teslim olmak lazım doğduktan sonra 1 2 yaşına geldikten sonra da olabilir yanimizdayken bile engel olamayiz kaldı ki karninda senin müdahale etmen mümkün olmayan şeyler için neden bu kadar üzülüyorsun canim.ultrasonda belli oluyor zaten burun kemiği ve ense kalınlığı kan tahlilinde risk hesaplaması yapıyorlar içini ferah tut
Tabiki kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ama insan engel olamıyor.
Pozitif düşünmeye çalışacağım.
Teşekkür ederim.

Kızlarım olduğu için bende anlamadım ☺️ultrasona göre videoda iki üç kez burası hareketli göründüğünde de bi kalabalık bişeyler vardı 🙈doktorda demeyince bişey diyemedim sizlere sorayım dedim . Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım 🙏🏻💐
Kızımın aynı bu haftalarda aynı bu pozisyonda görüntüsü var ve bacak arası bomboş 😄 bana da baya erkek gibi geldi 🥰 kalbinizden geçen sağlıkla olsun inşallah 🙏🏻

Geçmiş olsun canım bazen hormonların yüksek seviyede seyrettiği bebeğin hızla büyüdüğü zaman bı tarz ataklar geçirebilirsin ama İnan bu haftalardan sonra azaldığını farkedeceksşn , psikolojik olarak ben kendimi ilk gebeliğimde 16 haftaya adapte etmişim ki o haftaya kadar ayakta duramayan ve eşinden dahil herşeyden herkesten değişik saçma takıntılarla tiksinen ben inanırmışım hemen düzeldim kendimi 16. Haftaya doktor geçer bişeyin kalmaz hormonlar düzgün seviyeye inecek dedi diye adapte etmişim , sonra gerçekten hayatıma döndüm ya , seni çok iyi anlayabiliyorum . Geçecek inşallah canım bebeğinle çok güzel huzurlu bir hamilelik geçireceksin inşallah 🤲🏻💐😍
Keşke psikolojiyle alakalı olduğuna inanabilsem de geçse benimki de bende aynı şeye adapte oldum ilkinde 20 ye kadar geçmedi umudumu kesmiştim artık herhalde doğana kadar bulanacak diye bunda direk 12 ye odaklandim daha az bulanıyor bunda kesin geçer diye bi hafta rahatladım sadece sonrası aynen sürünmeye devam iki gun iyiyim diye yazdım hah dedim geçiyor iki gündür yine tekrar mahvoluyorum 😂 hayaller hayatlar yaşıyorum resmen bidaha hic iyiyim demeyeceğim gercektrn 😂🙄

Ya siz nasıl naif bi insansınız birde video bulup atmışsınız 😍🥰💖 benziyor Sanki değil mi ilk etaptaki videodaki kısma 😍🙏🏻Ah güzel Allahım sizinde güzel gönlünüze göre hayırlı sağlıklı gönül muradınızı nasip eylesin size 💐 nasipse 16 Ağustos ta kontrol çıkışı beni de etiketleyerek yazarsanız sonucu çok sevinirim güzel haberlrinize sevinelim inşallah 🙏🏻💐💙
Senin fotonun aynısı canım 😅 amin canım Allah herkesin gönlüne gore versin ins. Tamam canım ins🤗

Kızımın aynı bu haftalarda aynı bu pozisyonda görüntüsü var ve bacak arası bomboş 😄 bana da baya erkek gibi geldi 🥰 kalbinizden geçen sağlıkla olsun inşallah 🙏🏻
İşte canım bende kızçelerimin ultrason görüntülerini çıkardım ama bu pozisyonda yokmuş resimleri ondan bi bilemedim , sizlere soyayım dedim , sizinde kızda aynı haftalarda aynı pozisyonda bu şekilde değildi diyorsunuz yavaştan belli oluyor demek bu haftalarda . Kendimi kaptırmak da istemiyorum tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum ama rabbimin iki meyvesinden de insan tatmak istiyor heyecanlanıyor , inşallah canım ya öyledir hayırlısyla sağlıkla 🙏🏻💐😍Rabbim sizinde güzel gönlünüze göre nasip etsin 🤲🏻

Back