2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Erkek gibi geldi bana canım hadi sağlıcakla inşallah

Bende kışın beli lastikli yüksek bel etekler ve elbise almaya düşünüyorum kısmet olursa hamileyken pantolon sevmiyorum zaten belki eşofman alırım güzel iyi bir şey bulursam ama gebelikte bence Bü yük beden candır

Kızlar şimdi 2li taramayı yaptırdık ya, 20. haftada detaylı ultrason oluyormuş sanırım, bi de 16. haftada falan 3lü 4lü tarama oluyormuş, bunlar zorunlu mu? Tecrübeli anneler ne dersiniz?

Kızlar şimdi 2li taramayı yaptırdık ya, 20. haftada detaylı ultrason oluyormuş sanırım, bi de 16. haftada falan 3lü 4lü tarama oluyormuş, bunlar zorunlu mu? Tecrübeli anneler ne dersiniz?
4lu test istersen detayli ultrasonu zorluyorlar mi bilmiyorum ama kesinlikle yapilmasi gereken biseymis bebisi her sekilde inceliyormus

Banada tek beyaz leblebi iyi geliyor Kraker yiyemiyorum artık yediğim anda çıkıyor bakalım bide badem deneyecegim

ultrason kağıdında 13 şubat doğum gösteriyor 5 gün ilerde sanırım ikili sonuçları içinde bir hafta bekleyeceğim ense ölçümleri burun kemiği için gayet iyi dedi doktor, yalnız benimde hamile yastığı almam gerekiyor sanırım yatakta sağa sol dönerken kasığımda ağrı oluyor ara ara

Bende alicam cnm bu hafta içi hamile yastığı, daha simdiden hic rahat edemiyorum ya

Bende görüntü olarak co
CokK hoşuma gidiyor ama giyerken ayağıma takılıyor rahat olamıyorum yine dönüyorum kota

Yaaa inşallah canım benim ya Allah razı olsun detaylıca kendi deneyimlerinden de yola çıkarak bana yazdığın için içim ferahladı aydınlandı resmen , çok teşekkür ederim öncelikle size ah canım benim şeninde iki oğluş mu var demek,prensesin geliyor şimdide sanırım Allahım bağışlasın sağ Salim prensesini kucağına almanı nasip etsin Rabbim gönül muradını versin seninde , beni çok iyi anlayan annelerden birisisinn sende ,dua et bana da inşallah canım . Sorma doktorum söylemedi hemki heyecanla yanımda bekleyen iki kızımı da gördü , nasıl bir heyecan ha demi anlatamıyorum bile

Sonucun iyiyse tavsiye etmiyor doktor zaten canım ayrıntılı ultrasonu kesin yaptırmalisin ama çok önemli o iç organlarini inceliyorlar ultrasonda asıl Allah korusun hastalık risk vs varsa o zaman belli oluyor kalbin 4 odasını yarik dudak yarik damak var mi beynin loblarina varana kadar inceleniyor cok zevkli aslında bi saat kadar izliyorsun bebegi izleme kısmı yani

Erkek gibi geldi bana canım hadi sağlıcakla inşallah
Amin canım ya inşallah doktor bi yorum yapsa iyiydi böyle kendi kendimize bi umutlandık Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallah Yorum için teşekkür ederim canım

Aaa çok iyiymiş inşallah hepimizin bebişlerinin her bi şeyi sağlıklı düzgün büyüyordur

Amin canım amin. Annemle yakınız yemeğe gitmeyi boşver ziyarete bile gidecek takatim yok. Arkadaşlarımdan bile uzaklaştım,kaç zamandır görüşmek istiyorlar çıkalım hava al diyorlar ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Evde düzenli yapabildiğim tek şey çok şükür namazımı kılmak onun dışında kafam yastıkla bütünleşti

Amin canim benim ezanlar okunuyor rabbim gönüllerimizindekini biliyor dualarimiz
kabul etsin mevlam
Canim güzel olan birbirimizi tanimadan müslümanin müslümana ettiği duadir
Sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza alalim insllah

Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?

İnşallah canım yakın zamanda son bulur bu kâbus. Hamileliğin en kötü yanı bu sanırım. Düşünüyorum da ilk oğlumda nekadar rahatmışım. Sadece sabah bulantılarım oluyordu kraker bile bastırmaya yetiyordu hiç ilaç kullanmamıştım.2. Oğlumda ve bu hamileliğimde perişan oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…