Bir an geliyor sakin ol diyorum kendime bir şey yok her şey güzel olacak diyorum.Sırf bu gerginliği bildiğim ve yaşamak istemediğim için tercih etmedim bu testi yapmayın böyle lütfen stres daha zararlı bebeğine
Bariz erkek gibi ama bilemedjmHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? @MaviAy @Leylacaa siz ne diyorsunuz canım ?
Kızlarım olduğu için bende anlamadımO pipi mi bana mı öyle geliyorbariz erkek bencr.
Bende kendimce internetten bu haftalara baktım başka bebiş ultrason görüntülerine öyle bi çıkarım yapmaya çalıştım ama hayırlıs sağlıklı olsun inşallah , ayrıca yorum yaptığın için teşekkür ederimValla canım çok anlamam ama bana erkek gibi geldi..bacak arası bayağı çıkıntılı geldi
Ah canım ya hayırlısyla Sağlıkla inşallah gönlümüze göre olsunBence pipi bariz var canim bu erkek
Ah canım benim amin inşallahCanim çıkıntı görüyorum bende erkek bebise benzettiminşllah sağlıkla bir oğluşun geliyordur cnm
Canim devlette mi gitmiştin yoksa özele mi?
Geçmiş olsun bence bi doktoruna görün istersen erkenden gerekli tedavini olursun , gebeliğin ilk 3. Aylarında hormonlardan kaynaklı akıntı kaşıntı ona bağlı mantarlar olabiliyor önemli olan ilerlememeli bol sıvı al, iç çamaşırlarını yüksek derecede yıkayıp ütüle öyle giy , doktorun önerdiği şeyleri kullanırsın geçer inşallah olur bazı hamişlerde o ara ara korkmaKızlar alt tarafta kaşıntı var özellikle taharetlenirken falan yanıyor afedersiniz ilişki esnasında da ilk başlarda felaket yanma oluyor sonrasında azalıyor mantar olmuş olabilir mi aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Ah canım ya hayırlısyla Sağlıkla inşallah gönlümüze göre olsunbende biraz benzettim gibi sizlere de sorayım istedim teşekkür ederim yanıtladığın için canım Sizinde nasipse oğluşunuz vardı değil mi ?
Çok teşekkür ederim randevuma 1 hafta var olmadı sağlık ocağına gider sorarımGeçmiş olsun bence bi doktoruna görün istersen erkenden gerekli tedavini olursun , gebeliğin ilk 3. Aylarında hormonlardan kaynaklı akıntı kaşıntı ona bağlı mantarlar olabiliyor önemli olan ilerlememeli bol sıvı al, iç çamaşırlarını yüksek derecede yıkayıp ütüle öyle giy , doktorun önerdiği şeyleri kullanırsın geçer inşallah olur bazı hamişlerde o ara ara korkmasağ Salim kucağına al inşallah
Geçmiş olsun canım bazen hormonların yüksek seviyede seyrettiği bebeğin hızla büyüdüğü zaman bı tarz ataklar geçirebilirsin ama İnan bu haftalardan sonra azaldığını farkedeceksşn , psikolojik olarak ben kendimi ilk gebeliğimde 16 haftaya adapte etmişim ki o haftaya kadar ayakta duramayan ve eşinden dahil herşeyden herkesten değişik saçma takıntılarla tiksinen ben inanırmışım hemen düzeldim kendimi 16. Haftaya doktor geçer bişeyin kalmaz hormonlar düzgün seviyeye inecek dedi diye adapte etmişim , sonra gerçekten hayatıma döndüm ya , seni çok iyi anlayabiliyorum . Geçecek inşallah canım bebeğinle çok güzel huzurlu bir hamilelik geçireceksin inşallahMutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum
Ya siz nasıl naif bi insansınız birde video bulup atmışsınızbak canım aynısı senin fotoyu gorunce bu video aklima geldi amin canim rica ederim.yok bana muhtemel kız dedi dr ama ben hala nedense erkek hissediyorum 16 agustosta gidince netlesir
Neden korkuyorsun bu kadar hastaliginin olmasindansa korkma biraz kadere teslim olmak lazım doğduktan sonra 1 2 yaşına geldikten sonra da olabilir yanimizdayken bile engel olamayiz kaldı ki karninda senin müdahale etmen mümkün olmayan şeyler için neden bu kadar üzülüyorsun canim.ultrasonda belli oluyor zaten burun kemiği ve ense kalınlığı kan tahlilinde risk hesaplaması yapıyorlar içini ferah tutBir an geliyor sakin ol diyorum kendime bir şey yok her şey güzel olacak diyorum.
Bir an da geliyor korkular basıyor.
Perşembe günü gideceğim. Ense kalınlığı ve burun kemiğine o gün bakılacak sonra kan vereceğim herhalde dimi
Tabiki kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ama insan engel olamıyor.Neden korkuyorsun bu kadar hastaliginin olmasindansa korkma biraz kadere teslim olmak lazım doğduktan sonra 1 2 yaşına geldikten sonra da olabilir yanimizdayken bile engel olamayiz kaldı ki karninda senin müdahale etmen mümkün olmayan şeyler için neden bu kadar üzülüyorsun canim.ultrasonda belli oluyor zaten burun kemiği ve ense kalınlığı kan tahlilinde risk hesaplaması yapıyorlar içini ferah tut
Kızımın aynı bu haftalarda aynı bu pozisyonda görüntüsü var ve bacak arası bomboşKızlarım olduğu için bende anlamadımultrasona göre videoda iki üç kez burası hareketli göründüğünde de bi kalabalık bişeyler vardı doktorda demeyince bişey diyemedim sizlere sorayım dedim . Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım
Keşke psikolojiyle alakalı olduğuna inanabilsem de geçse benimki de bende aynı şeye adapte oldum ilkinde 20 ye kadar geçmedi umudumu kesmiştim artık herhalde doğana kadar bulanacak diye bunda direk 12 ye odaklandim daha az bulanıyor bunda kesin geçer diye bi hafta rahatladım sadece sonrası aynen sürünmeye devam iki gun iyiyim diye yazdım hah dedim geçiyor iki gündür yine tekrar mahvoluyorumGeçmiş olsun canım bazen hormonların yüksek seviyede seyrettiği bebeğin hızla büyüdüğü zaman bı tarz ataklar geçirebilirsin ama İnan bu haftalardan sonra azaldığını farkedeceksşn , psikolojik olarak ben kendimi ilk gebeliğimde 16 haftaya adapte etmişim ki o haftaya kadar ayakta duramayan ve eşinden dahil herşeyden herkesten değişik saçma takıntılarla tiksinen ben inanırmışım hemen düzeldim kendimi 16. Haftaya doktor geçer bişeyin kalmaz hormonlar düzgün seviyeye inecek dedi diye adapte etmişim , sonra gerçekten hayatıma döndüm ya , seni çok iyi anlayabiliyorum . Geçecek inşallah canım bebeğinle çok güzel huzurlu bir hamilelik geçireceksin inşallah
Senin fotonun aynısı canımYa siz nasıl naif bi insansınız birde video bulup atmışsınızbenziyor Sanki değil mi ilk etaptaki videodaki kısma Ah güzel Allahım sizinde güzel gönlünüze göre hayırlı sağlıklı gönül muradınızı nasip eylesin size nasipse 16 Ağustos ta kontrol çıkışı beni de etiketleyerek yazarsanız sonucu çok sevinirim güzel haberlrinize sevinelim inşallah
İşte canım bende kızçelerimin ultrason görüntülerini çıkardım ama bu pozisyonda yokmuş resimleri ondan bi bilemedim , sizlere soyayım dedim , sizinde kızda aynı haftalarda aynı pozisyonda bu şekilde değildi diyorsunuz yavaştan belli oluyor demek bu haftalarda . Kendimi kaptırmak da istemiyorum tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum ama rabbimin iki meyvesinden de insan tatmak istiyor heyecanlanıyor , inşallah canım ya öyledir hayırlısyla sağlıklaKızımın aynı bu haftalarda aynı bu pozisyonda görüntüsü var ve bacak arası bomboşbana da baya erkek gibi geldi kalbinizden geçen sağlıkla olsun inşallah
Kalp atımlarım arttı inan bi anSenin fotonun aynısı canımamin canım Allah herkesin gönlüne gore versin ins. Tamam canım ins
Pentiyi ben de gordum trendyolda, alisverise baslayinca deneyecegim.Ben dun pentiden hamile taytlari siparis ettim, yorumlari cok iyi, umarim dogru beden siparis etmisimdir
Sepet yaptim bile ama henuz almiyorum, zamani gelince alacagim :)Ben de size o markayı önerecektim. Mağazaları kapandı ama internet satışları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?