2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum

Ben de size o markayı önerecektim. Mağazaları kapandı ama internet satışları var.

Bende cok çıkartmazdim ilk bulantilarimin yoğun olduğu zamanlarda bile, ortalama 1 haftadır her gün yatmadan çıkartıyorum hemde cok kotu, tüm yediklerimi çıkartıyorum resmen, bence pik yaptı ve yakın zamanda geçicek bulantilarimiz

Aynısı bana da oluyor tam düzeleceğim galiba diyorum bir bakmışım akşama kadar kusmuşum değişik bir durum

Kızlar alt tarafta kaşıntı var özellikle taharetlenirken falan yanıyor afedersiniz ilişki esnasında da ilk başlarda felaket yanma oluyor sonrasında azalıyor mantar olmuş olabilir mi aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Hepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M Maviayyy Berilyumm siz ne diyorsunuz canım ?

Eklentiler

• C11716BD-9824-44EB-AC0D-7FE491B55E70.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 2E98C367-C95F-4FDE-8567-8633D97A0003.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 96
Aynı durumdayım canım bulantı halsizlık uyku hali hala tam gaz devam bende geçecek diye beklerken artması beni çok yordu bulantı hapını bile ikiye çıkardım yine yoksa kusuyorum güya azalacakti iştah artacakti ama yok nerdeeee hala yemek yemek işkence ne yesem diye düşünmek deli ediyor Allah'ımin izniyle insallah bunlar son kötü gunlerimiz olur biran önce iyi oluruz yeterki bebeklerimiz iyi olsun bu günler geçici diye düşünüp kendimi motive ediyorum

O pipi mi bana mı öyle geliyor bariz erkek bencr.

Valla canım çok anlamam ama bana erkek gibi geldi..bacak arası bayağı çıkıntılı geldi

Bence pipi bariz var canim bu erkek

Allah yardımcın olsun bende dün çok iyiyidim hiç bulantım olmadı çok güzel yemek yedim azaltayım artık diye gece prilam içmedim sabah berbat uyandım gün günü tutmuyor malesef

Canim çıkıntı görüyorum bende erkek bebise benzettim inşllah sağlıkla bir oğluşun geliyordur cnm
Canim devlette mi gitmiştin yoksa özele mi?

Hamile giyim tam bir facia ya cehalet hep ilkinde almistim bi kac parçaya servet vererek bidaha kapılarından geçmem lcw den aldım ben pantolon bi kot bi ince kumaş kot kisinda giyebilirim biraz kalın geldi üstte hep aynı bol kesim giyiyordum zaten bi beden büyük alıyorum sadece

Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canim bu testler sadece ihtimal olduğunu biliyorsun bu şekilde stres yapman emin ol bebeğine daha zararlı

Valla beni de çok geriyor bu süreç.
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum
Sırf bu gerginliği bildiğim ve yaşamak istemediğim için tercih etmedim bu testi yapmayın böyle lütfen stres daha zararlı bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…