Güzel çıkarsa yaz bize cnm bizde ordan alalımBen dun pentiden hamile taytlari siparis ettim, yorumlari cok iyi, umarim dogru beden siparis etmisimdir
Ben de size o markayı önerecektim. Mağazaları kapandı ama internet satışları var.Elbise kazak konusunda cok haklisiniz, benim zaten esyalarim hep bol kesim salastir ama alt giyim icin kaliteli kislik bir tayt arayisindayim. Eskiden gebe marka magazalari vardi avmlersw kizimda oradan bir tayt almistim tepe tepe giydim, sonra ona camasir suyu deyince dogumdan 1 yil sonra gidip bir tane daha almistim ama kaybolmus o tayt bulamiyorum, magaza da kapanmis
Bende cok çıkartmazdim ilk bulantilarimin yoğun olduğu zamanlarda bile, ortalama 1 haftadır her gün yatmadan çıkartıyorum hemde cok kotu, tüm yediklerimi çıkartıyorum resmen, bence pik yaptı ve yakın zamanda geçicek bulantilarimizMutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum
Aynısı bana da oluyor tam düzeleceğim galiba diyorum bir bakmışım akşama kadar kusmuşum değişik bir durumMutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum
Aynı durumdayım canım bulantı halsizlık uyku hali hala tam gaz devam bende geçecek diye beklerken artması beni çok yordu bulantı hapını bile ikiye çıkardım yine yoksa kusuyorum güya azalacakti iştah artacakti ama yok nerdeeee hala yemek yemek işkence ne yesem diye düşünmek deli ediyor Allah'ımin izniyle insallah bunlar son kötü gunlerimiz olur biran önce iyi oluruz yeterki bebeklerimiz iyi olsun bu günler geçici diye düşünüp kendimi motive ediyorumMutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum
Canım sürekli 10 gün şekilde rapor veremem dediheyet raporunu nasıl alacaksın pekala ben de öyle birşeyler yapabilir miyimlabildiniz mi heyet raporu ben de almak istiyorum da
Bu tarifi ben de deneyeyim o zaman canım, belki bunu daha çok beğenirimCanim ben buna benzer bi yapmistim bana acı gelmişti sonradan bu attigim tarifi buldum hosuma gitti
O pipi mi bana mı öyle geliyorHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M MaviayyyBerilyumm siz ne diyorsunuz canım ?
Valla canım çok anlamam ama bana erkek gibi geldi..bacak arası bayağı çıkıntılı geldiHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M MaviayyyBerilyumm siz ne diyorsunuz canım ?
Bence pipi bariz var canim bu erkekHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M MaviayyyBerilyumm siz ne diyorsunuz canım ?
Bence daha cok beğeneceksinBu tarifi ben de deneyeyim o zaman canım, belki bunu daha çok beğenirim
Allah yardımcın olsun bende dün çok iyiyidim hiç bulantım olmadı çok güzel yemek yedim azaltayım artık diye gece prilam içmedim sabah berbat uyandım gün günü tutmuyor malesefMutlu haftasonları kızlar. Yaklaşık bir haftadır bulantım olsa da kusma yaşamıyordum. Ama dün akşam çok kötü oldum. Kusmaktan helak oldum gözümü açamadım. Neden böyle oldu anlamıyorum. Dünden beri yağmur var hava daha çekilir halde ama ben toparlanmak yerine daha da kötü oluyorum
Canim çıkıntı görüyorum bende erkek bebise benzettimHepinize merhaba hanımlar , benim cuma günü kontrol vardı , bebiş 12+2 idi ama bebek 13+ 2 çıktı. Doktor diğer ölçümleri yaptıktan sonra bacak arasına baktı , bacak kemikleride İyi dedi , eşimde video çekiyordu o esnada.Doktor cinsiyeti 16 dan önce söylemiyorum dedi prensip olarak dedi kapattı konuyu . Şimdi size videodaki bacak arası pozisyonunu atacağım , tahminlerinizi alabilir miyim tecrübeli annelerden ? M MaviayyyBerilyumm siz ne diyorsunuz canım ?
Hamile giyim tam bir facia ya cehalet hep ilkinde almistim bi kac parçaya servet vererek bidaha kapılarından geçmem lcw den aldım ben pantolon bi kot bi ince kumaş kot kisinda giyebilirim biraz kalın geldi üstte hep aynı bol kesim giyiyordum zaten bi beden büyük alıyorum sadeceGünaydınlar. Ben henüz bakmadım ama hamile giyim yerine büyük beden elbise tayt ve tshırt almayı planlıyorum kızımda aldığım hamile kıyafetlerini hiç kullanamadım hoşuma gitmedi ilk gebeliğiniz se iki şıkkı da deneyin derim bazen hamile giyimde olmayabiliyor
Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canim bu testler sadece ihtimal olduğunu biliyorsun bu şekilde stres yapman emin ol bebeğine daha zararlıKizlar dün Kendi doktor arayip
2li Free Beta hCG degerim 122 ciktigi icin yüksek olduğunu söyledi. Gittigim perinatoloji doktorunu arayip ek birdey yaptirmalimiyim diye sor dedi. Sonucumu mail olarak gonderirken genel olarak iyi ek birsey gerekmez demiş. Tabi ben o deger yüksek çıkınca o kdr üzüldüm ki akşam. Grafik yeşilde ulturasondada sorun yok. Ama o deger niye yüksek icim icimi yiyor.
Sırf bu gerginliği bildiğim ve yaşamak istemediğim için tercih etmedim bu testi yapmayın böyle lütfen stres daha zararlı bebeğineValla beni de çok geriyor bu süreç.
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?