2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gunaydin hanimlar,

hamile giyim icin hangi alisveris sitelerini tercih ediyorsunuz?
Günaydınlar. Ben henüz bakmadım ama hamile giyim yerine büyük beden elbise tayt ve tshırt almayı planlıyorum kızımda aldığım hamile kıyafetlerini hiç kullanamadım hoşuma gitmedi ilk gebeliğiniz se iki şıkkı da deneyin derim bazen hamile giyimde olmayabiliyor

Ben de simdi yapacagim bu hatayi, bu sefer ozeniyorum :) yazlik ben de almayacagim cunku zaten tum yazlik elbiselerim bol kesim. Ama tum sonbahar kis boyunca kullanabilecegim guzel bir siyah tayt istiyorum, tok, kalin bir kumastan.

Elbise kazak konusunda cok haklisiniz, benim zaten esyalarim hep bol kesim salastir ama alt giyim icin kaliteli kislik bir tayt arayisindayim. Eskiden gebe marka magazalari vardi avmlersw kizimda oradan bir tayt almistim tepe tepe giydim, sonra ona camasir suyu deyince dogumdan 1 yil sonra gidip bir tane daha almistim ama kaybolmus o tayt bulamiyorum, magaza da kapanmis

Ben de ekran görüntüsü alayım belki yaparım teşekkürler
Rica ederim canım :) tarifte burdan damak tadima göre ayarladim ben suyu 2 litre yapacaksam bir limon daha rendeliyorum mesela. Burda nane katıyor ben zararli diye katmiyorum o halde bile guzel oluyor

Rica ederim canım :) tarifte burdan damak tadima göre ayarladim ben suyu 2 litre yapacaksam bir limon daha rendeliyorum mesela. Burda nane katıyor ben zararli diye katmiyorum o halde bile guzel oluyor
Ben de dün yaptım canım kıştan buzluğa bir kaç portakal ve limon koyuyorum, benim tarifim de şöyle :

Buzluktan çıkardığım 1 portakal ve 2 limonu 10 dakika oda sıcaklığında bekletiyorum.

Sonra kabuğuyla beraber iri parçalara doğruyorum ve robottan geçiriyorum hepsini.

Ardından 1 su bardağı şeker ekleyip kaşıkla iyice karıştırıyorum, şeker eriyene kadar.

Sonra 3 lt soğuk su ekliyorum, bu sefer el çırpıcısıyla karıştırıyorum.

Ardından kabuklarını süzgeçten geçirerek ayrı bir kaseye boşaltıyorum sonra da kepçeyle huni taktığım şişelere boşaltıyorum. 2 limon 1 portakaldan 3 lt limonata hem de ev yapımı daha ne olsun, acılık asla da olmuyor

Kizlar dün Kendi doktor arayip
2li Free Beta hCG degerim 122 ciktigi icin yüksek olduğunu söyledi. Gittigim perinatoloji doktorunu arayip ek birdey yaptirmalimiyim diye sor dedi. Sonucumu mail olarak gonderirken genel olarak iyi ek birsey gerekmez demiş. Tabi ben o deger yüksek çıkınca o kdr üzüldüm ki akşam. Grafik yeşilde ulturasondada sorun yok. Ama o deger niye yüksek icim icimi yiyor.

Canım üzülme artık, şüphe ettikleri bişey olsa emin ol ileri tetkik isterlerdi.

Gunaydin hanimlar,

hamile giyim icin hangi alisveris sitelerini tercih ediyorsunuz?
Canım ben daha geçen gün penti den aldim hem kot gibi likralı tayt lacivert ve siyahi da vardi hemde normal tshirtlerle giyebileceğim penye tarzında tayt çok çok ince değildi özellikle kot gibi olanlar çok güzel işe giderken de giyebilirim geniş beden aralıkları da var bir gözat istersen.

Canım perinatolog oyle dediyse icin rahat olsun sıkıntı yoktur. Onemli olan benim bildigim risk oranları o sadece bir değer. Valla ben o kadar etkileniyorum ki rüyamda benim risk oranim 1/2cikmis biri 1/4 cıkmış falan ruyamda bile stres oldum sakin kalmak lazım bebisi de etkiliyor çünkü herseyin hayırlısı

Canim ben buna benzer bi yapmistim bana acı gelmişti sonradan bu attigim tarifi buldum hosuma gitti

Valla beni de çok geriyor bu süreç.
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum

Benimki usutmekten yada fitil den olabilir, bende günde 2 kere kullanıyorum cnm, ah o su aklıma gelmiyor icmek ya

Ben de simdi yapacagim bu hatayi, bu sefer ozeniyorum :) yazlik ben de almayacagim cunku zaten tum yazlik elbiselerim bol kesim. Ama tum sonbahar kis boyunca kullanabilecegim guzel bir siyah tayt istiyorum, tok, kalin bir kumastan.
Yok lcw dakiler öyle değil.araştırmak lazım bende öyle bi tane istiyorum.benim aldığım ince

Trendyolda hamile taytları vs çok fazla İnternet alışverişi yapıyorsanız bakabilirsiniz kızkardeşim almıştı güzel şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…