2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar. İkili test kan sonucumda
2li Free Beta hCG degerim 122 cikti.
Doktorum bu deger biraz yüksek ama ulturason iyi dedi. Morelim bozuldu ne yapsam bilemedim. Bu bir hormon degeriymis galiba. Varmi bilem yada sizlerin kac cikti nolur cevap verin :KK43:
Benim free beta hcg 13,70 yaziyor canim ben daha raporu almadim riski bilmiyorum şuan ustlerde değerlerimi atmistim bir yorumda

Kizlar selam. İkili test Kan sonucum ulasti ama bisey anlamadim lütfen bakabilirmisiniz.
Eki Görüntüle 2898152
burda anlatıyor canim bi bak istersen ben de tam anlamadim ama dr un dedigi free beta hcg yüksek zaten yan tarafta kutucukta anlatmış ama dr sikinti yok dediyse sikinti yoktur ki zaten bu risk analizi kesinlik yok

Doktorum bu deger biraz yüksek ama ulturason iyi dedi. Morelim bozuldu ne yapsam bilemedim. Bu bir hormon degeriymis galiba. Varmi bilem yada sizlerin kac cikti nolur cevap verin :KK43:
2 li free beta hcg 45.75 çıkmış benim,hiç bişey anlamadım ikili sonucundan. Önemli olan ultrason ölçümü ve risk durumu değil mi?

Hanimlar gobek deliginizin altinda elinizle baski uyguladiginizda (hafifce) agri oluyor mu?
Benim bi haftadir ortalama baskı var hep alt tarafımda ağrı gibi baski gibi değişik biseyler oluyor

Hafif adet ağrısı , iğne batması ve bel ağrısı bende de var özellikle biraz ayakta kalınca. Burada çoğu kişi aynı şikayeti yazınca içim rahatladı demekki normal
Burası gerçekten iyi oluyor.
İnsan rahatlıyor.
Ben internetten bakmak yerine burda soruyorum arkadaşlar sağ olsun yardımcı oluyor ☺️

Bugün göbeğimi öyle bir şiş hissediyorum ki.
Sanki balon var.
Kaburgamin biraz aşağısında bir bölgede de şişlik var. Elimi koyunca fark ediyorum. Bazen inip bazen çıkıyor. Midem mi kasılıyor noluyorsa artık.

ilk cocugumda 9 ay bir şey hissetmedim
aç kalıp cikolatalar yedim, zifiri karanlıkta fener tuttum hiç ses seda yoktu
bebek var mı yok mu belli değildi, hatta dr gittik bi kusurua var mı diye

ama bunda sol kasığımda şimdiden bir şeyler hissediyorum, bebek mi değil mi bilmiyorum
ama ilk hamileliğime benzemiyor

Hic uzulme ultrason iyiyse sikinti yapma benim 62 cikti

Gunaydin hanimlar,

hamile giyim icin hangi alisveris sitelerini tercih ediyorsunuz?

Gunaydin hanimlar,

Gunaydin canım ben kapali oldugum icin ust kiyafetlerim hep bol ama hamile pantolonu lcv den aldim hamile oldugumu ogrendigimden beri kullaniyorum cok rahat. Acikcasi gecen gun de külot almistim e bebekten hamileler icin bir pakette 2 tane var aşırı rahat gidip tekrar alicam

Gunaydin canım ben kapali oldugum icin ust kiyafetlerim hep bol ama hamile pantolonu lcv den aldim hamile oldugumu ogrendigimden beri kullaniyorum cok rahat. Acikcasi gecen gun de külot almistim e bebekten hamileler icin bir pakette 2 tane var aşırı rahat gidip tekrar alicam
Ben biraz kalin tayt alip eylul-subat doneminde giymek istiyorum. Agustos sonunda turkiyeden ayrilacagim o yuzden almak istiyorum. Ama kalin, kaliteli nerede bulurum bilemedim. Lcwde cok guzel seyler var ama sezon nedeni ile ince

Ben biraz kalin tayt alip eylul-subat doneminde giymek istiyorum. Agustos sonunda turkiyeden ayrilacagim o yuzden almak istiyorum. Ama kalin, kaliteli nerede bulurum bilemedim. Lcwde cok guzel seyler var ama sezon nedeni ile ince
Anladım canım bilemedim bilen arkadaslar yardimci olur sana

Gunaydin hanimlar,

Ben yaz için bi tane tayt aldım başka bişi almıcam elbiselerimle idare edicem.lcw dan aldım orda güzel ve uygun.1 ay sonra havalar soğucak ve karnımız iyice belirginleşcek o zmn bi tane pantolon bi tunik yeter.zaten evde olucqz kıyafete çok masraf yapmak istemiyorum.oğlumda çok heveslenmiştim birsürü aldım tabi sonra giyemiyorsun hepsini verdim.şimdi aynı hatayı yapmıcam:)

Evde limonatayi nasıl yapıyorsunuz?
Canim tarif edeyim. Bir yerden almıştım yapa yapa olcuyu tutturdum😅 3 limonu kabuklarini soymadan dilimle, 2 limonunda kabuklarini rendele. Sonra onlari birseye koy derin bir kap olsun icine 1 su bardagi seker ilave et iyice ez elinle olabildiğince. Sonra uzerine ben 8 bardak koyuyorum tam 2 litre yapmiyorum su koy biraz daha karıştır biraz oyle dolapta beklet sonra onu süz canim cok guzel oluyor youtubede bi kadinin tarifinden yapmistim cidden ayni limonata oluyor😅

Canim tarif edeyim. Bir yerden almıştım yapa yapa olcuyu tutturdum😅 3 limonu kabuklarini soymadan dilimle, 2 limonunda kabuklarini rendele. Sonra onlari birseye koy derin bir kap olsun icine 1 su bardagi seker ilave et iyice ez elinle olabildiğince. Sonra uzerine ben 8 bardak koyuyorum tam 2 litre yapmiyorum su koy biraz daha karıştır biraz oyle dolapta beklet sonra onu süz canim cok guzel oluyor youtubede bi kadinin tarifinden yapmistim cidden ayni limonata oluyor😅
Ben de ekran görüntüsü alayım belki yaparım teşekkürler 😍

Benim bi haftadir ortalama baskı var hep alt tarafımda ağrı gibi baski gibi değişik biseyler oluyor
Bende de geçenlerde alt tarafta baskı oldu doktor üşütmekten ilişkiden yorgunluktan olabilir dedi bol bol sıvı tüketip dinlenmem söyledi gerçekten suyu arttırdıkça ağrı hafifledi ben fitil de kullanıyorum fitil vajina nın ph dengesini bozduğu için baskı ve ağrı hissedebilirsin dedi

Back