2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar selam. İkili test Kan sonucum ulasti ama bisey anlamadim lütfen bakabilirmisiniz.

Eklentiler

• 4AC6F9BC-EC40-4449-8794-FCB554E90BC2.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 63
A AnnemAnnemm nasılsın cnm sesin çıkmıyor
Tatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin

Tatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah Allah sabır versin cnm

Allah rahmet eylesin cnm Yalan dünyada çok çekmiş rabbim gerçek dünyasında cennetle mükâfatlandirsin

Ayy darısı bize olsun inşallah, ben de bekliyorum heyecanla, 1 haftaya çıkar sanırım. Cinsiyet yazıyor mu sende
ah inşaAllah güzel haberler alman dileğiyle cinsiyet bende yazmıyo ama benimki belliydi 12 haftalıkken doktorum söyledi. Doktoruma giden rapordada erkek yazıyo

Kizlar. İkili test kan sonucumda
2li Free Beta hCG degerim 122 cikti.
Doktorum bu deger biraz yüksek ama ulturason iyi dedi. Morelim bozuldu ne yapsam bilemedim. Bu bir hormon degeriymis galiba. Varmi bilem yada sizlerin kac cikti nolur cevap verin

Bence göbek deliğinin hemen altında çünkü bu hafta ultrasonda hep oralarda gezindi doktor
Eveet o zaman ordadır.
Ben bebeği görünce öyle bir kendimden geçiyorum ki doktorun tam nerelere baktığına bile dikkat edemedim ya bir dahakine inşallah dikkat edeceğim

2’li test sonucumda bir beta hcg değeri var ama 90,7 diyor canım.. ciddi bir şey olsa doktor derdi ama evham yapma

Kizlar bende bugun 2li test icin gittim doktor hersey cok sukur dedi kan sonucuna gore netlestircez dedi su kan degeri kac olmalı belli bi siniri mi var? 2. Gebeligim ama ilkindekini hic hatirlamiyorum

Hanimlar gobek deliginizin altinda elinizle baski uyguladiginizda (hafifce) agri oluyor mu?

Maşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyeti
Rabbim gönlünden ne gecoyorsa onu nasip etsin cnm
Sağlıklı olsunda cinsiyeti çok önemli değil benim için
Canim bence cinsiyet tam belli olmuyor insallh gönlündeki gibi bir oğlun olur
Sağlıklı olsunda inşallahçok korkuyorum çevremde bu ara çok sağlıksız bebek doğuyor
Kesin devlettedir o Drbizimde daha net değil sadece yüzde 60 ihtimal dedi...
Bulantılarım çok kötü onun dışında herşey yolunda canım
Ah kardesim sayfana baktım... Ben de donasyon araştırırken hamile kalmıştım...çok zorlu yollardan geçtiğini tahmin edebiliyorum. Ama çok şükür hamilesin ve sağlıkla inşallah kucağına almak nasip olurbu bulantılar her şey geçici ve bir çok insanın hayali... Ben de ilk hamileligimde çok aşırı pinpiriktim haklı olarak... Adeta ayağımın altında yumurta varmış gibi yürurdumşimdi senin nasıl zor bir süreçte olduğunu düşünemiyorum... Ama geçecek... Ve değecek inşallah tüm cilelerebulantı için emetium zencefilli tablet önermişti bana doktorum. Bitkisel olduğunu söylemişti...onu ilk üç ay kullanmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…