2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Bebek büyüdüğü için midir?
canım o ağrı aynı sekilde bende de var adetlerim çok sancılı geçer benim sanki adet olcakmisim gibi birde belim çok ağrıyor tam ortası ikiye ayrılacakmış gibi

Doktora sordun mu bunu canım?
İnşallah geçer hemen ya
6. haftamda da bu sekilde vardi idrar kültürü yapmıştı temiz çıktı en son muayenede ağrımdan bahsettim magnezyum verdi ama bugün farklı bir şekilde bel ağrısı da eklendi randevuma daha 10 gün var en iyisi mesaj atayim doktoruma. Bugün diş dolgum düştü diş etine yakın bir yerde iğne gerekiyordu iğnesiz yaptırdım biraz acıdi ister istemez kastım kendimi acaba ondan mi oldu.

Değildir ins cnm iyi düşünelim iyi olsun insallah..

canım o ağrı aynı sekilde bende de var adetlerim çok sancılı geçer benim sanki adet olcakmisim gibi birde belim çok ağrıyor tam ortası ikiye ayrılacakmış gibi
Adete Yakınız ya biraz da ondan olabilir, benim 8.hafta civarı da olmuştu

Belki kastıgın için içerde kaslar falan agriyordur.
Aynen mesaj at mutlaka. Yönlendirir

Adete Yakınız ya biraz da ondan olabilir, benim 8.hafta civarı da olmuştu
gerçekten aynı adet ağrısı gibi ay dönümünde bu şekilde ağrı olduğunu duymuştum daha önceden de, ins kötü birşey değildir. Eşime soruyorum artik oğluma hamileyken de bu ağrılarım varmıydı bulantılar varmıydı sanki hiç hamilelik yaşamamışım gibi

Darısı senin ve tüm tarama sonucu bekleyen annişlerimizin başına, inşallah herkesin sonuçları çok çok çok güzel çıkar biraz risk çıksa da hep duyuyorum çok sağlıklı bebekler doğuyor genelde o sonuçlara rağmen, o yüzden hepimiz gönlümüzü ferah tutalım Allah'ın izniyle

Bi çoğumuz yaşıyor cnm Allahın izniyle bence bi sıkıntı yoktur ya belki de usuttuk ondan da olabilir ağrılar

Ben dün çok yoruldum belimle birlikte ağrıdı normalde ani sancı şeklinde Bayadır oluyordu büyümeden oluyor diye takmıyordum dun biraz dinlenince ağrıdı baya sonra geçti inşallah normaldir hepimizinki

Ben dün çok yoruldum belimle birlikte ağrıdı normalde ani sancı şeklinde Bayadır oluyordu büyümeden oluyor diye takmıyordum dun biraz dinlenince ağrıdı baya sonra geçti inşallah normaldir hepimizinki
Bence normal canım geçen hafta misafirim geldi aşırı yoruldum gün boyu sonra ağrım oldu dinlenince ertesi güne geçti birde bebek büyüdükçe ister istemez sancı oluyor

Amin canim ins

Tabikii canım, yastık desteği olmadan karnım rahat etmiyor ben küçük bir yastığı karnıma destekleyerek uyuyorum 1 aydır , bir de bacak arama yastık koyuyorum o da belime çok iyi geliyor Sonra bir bakmışız koynumuzdalar

Destekli hamile yastiklari var ya, onlardan almayi dusundum bugun, sanki bulutlarin ustunde uyuyacakmisim gibi bir izlenim verdi bana o yastiklar

Destekli hamile yastiklari var ya, onlardan almayi dusundum bugun, sanki bulutlarin ustunde uyuyacakmisim gibi bir izlenim verdi bana o yastiklar
Kızıma böyle bir hediye gelmişti bir arkadaşımdan , çok işime yarıyor, bunu kullanıyorum

Eklentiler

• 811AC8AB-958D-4327-903D-87A9C68F9B64.png
    512,6 KB · Görüntüleme: 64
Ben yaptırdım budan birkaç arkadaş daha yaptırdı ben ikili test yaptırmadım.
MAŞALLAH güzel çıkmış sonucunuz.

Bizim yaptırdığımız testte de ufakta olsa hata olabiliyor doktoruma sordum benim bir hastamın başına geldi dedi.
Kesin sonuç amniyosentez diyorlar onun için

Ay inşallah inşallah.

Bacak arasına yastığı ben de bir deneyeyim bakalım

Bugün bende de ağrı vardı, sanki bir de bebek göbek deliğine doğru çıktı ondan ağrı gibi yukarı yöneldi ya da büyüdü bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…