canım o ağrı aynı sekilde bende de var adetlerim çok sancılı geçer benim sanki adet olcakmisim gibi birde belim çok ağrıyor tam ortası ikiye ayrılacakmış gibiKızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Bebek büyüdüğü için midir?
Doktora sordun mu bunu canım?canım o ağrı aynı sekilde bende de var adetlerim çok sancılı geçer benim sanki adet olcakmisim gibi birde belim çok ağrıyor tam ortası ikiye ayrılacakmış gibi
6. haftamda da bu sekilde vardi idrar kültürü yapmıştı temiz çıktı en son muayenede ağrımdan bahsettim magnezyum verdi ama bugün farklı bir şekilde bel ağrısı da eklendi randevuma daha 10 gün var en iyisi mesaj atayim doktoruma. Bugün diş dolgum düştü diş etine yakın bir yerde iğne gerekiyordu iğnesiz yaptırdım biraz acıdi ister istemez kastım kendimi acaba ondan mi oldu.Doktora sordun mu bunu canım?
İnşallah geçer hemen ya
Değildir ins cnm iyi düşünelim iyi olsun insallah..Ben bu ağrıyı 37 38 de yaşamıştım canim kasılma değil biliyorum ama o kadar agri yapacak ağırlık hissetmedim markete giderken yuruyemedim oturdum kaldım yolun kenarinda o yüzden korkuttu beni insallh ters bisey değildir ama soracağım gidince cumartesi randevum
Adete Yakınız ya biraz da ondan olabilir, benim 8.hafta civarı da olmuştucanım o ağrı aynı sekilde bende de var adetlerim çok sancılı geçer benim sanki adet olcakmisim gibi birde belim çok ağrıyor tam ortası ikiye ayrılacakmış gibi
Belki kastıgın için içerde kaslar falan agriyordur.6. haftamda da bu sekilde vardi idrar kültürü yapmıştı temiz çıktı en son muayenede ağrımdan bahsettim magnezyum verdi ama bugün farklı bir şekilde bel ağrısı da eklendi randevuma daha 10 gün var en iyisi mesaj atayim doktoruma. Bugün diş dolgum düştü diş etine yakın bir yerde iğne gerekiyordu iğnesiz yaptırdım biraz acıdi ister istemez kastım kendimi acaba ondan mi oldu.
gerçekten aynı adet ağrısı gibi ay dönümünde bu şekilde ağrı olduğunu duymuştum daha önceden de, ins kötü birşey değildir. Eşime soruyorum artik oğluma hamileyken de bu ağrılarım varmıydı bulantılar varmıydı sanki hiç hamilelik yaşamamışım gibiAdete Yakınız ya biraz da ondan olabilir, benim 8.hafta civarı da olmuştu
Darısı senin ve tüm tarama sonucu bekleyen annişlerimizin başına, inşallah herkesin sonuçları çok çok çok güzel çıkarSevindim canım darısı başımaozelin o avantaji var bende herseyi soruyordum sehir değiştirince ozelde kafama gore doktor yok devlettekini sevdim ona da ulasmak sıkıntı. Esimin yanina gidicem artik askerlik nereye verilirse ins orda kafama göre ozelde dr bulurum diye umut ediyorum
Bi çoğumuz yaşıyor cnm Allahın izniyle bence bi sıkıntı yoktur ya belki de usuttuk ondan da olabilir ağrılargerçekten aynı adet ağrısı gibi ay dönümünde bu şekilde ağrı olduğunu duymuştum daha önceden de, ins kötü birşey değildir. Eşime soruyorum artik oğluma hamileyken de bu ağrılarım varmıydı bulantılar varmıydı sanki hiç hamilelik yaşamamışım gibi
Bence normal canım geçen hafta misafirim geldi aşırı yoruldum gün boyu sonra ağrım oldu dinlenince ertesi güne geçti birde bebek büyüdükçe ister istemez sancı oluyorBen dün çok yoruldum belimle birlikte ağrıdı normalde ani sancı şeklinde Bayadır oluyordu büyümeden oluyor diye takmıyordum dun biraz dinlenince ağrıdı baya sonra geçti inşallah normaldir hepimizinki
Amin canim insDarısı senin ve tüm tarama sonucu bekleyen annişlerimizin başına, inşallah herkesin sonuçları çok çok çok güzel çıkarbiraz risk çıksa da hep duyuyorum çok sağlıklı bebekler doğuyor genelde o sonuçlara rağmen, o yüzden hepimiz gönlümüzü ferah tutalım Allah'ın izniyle
Çok sevindim canımBulantılarım çok kötü onun dışında herşey yolunda canım
Tabikii canım, yastık desteği olmadan karnım rahat etmiyorRahim büyüdüğü için diyor arkadaşlar genelde. Zaten bugün içimde balon varmış gibi garip hissediyorum. Gerçekten büyüyor galibaSen de sor istersen yine için rahat eder
Ahh ahh Allah hepimize kolaylık versin
Ben kalktığımda göğüslerimi tutup kalkıyorum bazen bu nasıl ağırlık
Çok şükür wcye gidip uzaninca geçti.
Bugün zaten içimde balon varmış gibi hissediyorum. Gerçekten büyüyor miniklerBirde sende de sağa sola dönünce göbek düşüyor mu ya benim lak diye bırakıyor kendisini altına yastık koyuyorum rahat hissedeyim diye
Destekli hamile yastiklari var ya, onlardan almayi dusundum bugun, sanki bulutlarin ustunde uyuyacakmisim gibi bir izlenim verdi bana o yastiklarTabikii canım, yastık desteği olmadan karnım rahat etmiyorben küçük bir yastığı karnıma destekleyerek uyuyorum 1 aydır , bir de bacak arama yastık koyuyorum o da belime çok iyi geliyor Sonra bir bakmışız koynumuzdalar
Kızıma böyle bir hediye gelmişti bir arkadaşımdan , çok işime yarıyor, bunu kullanıyorumDestekli hamile yastiklari var ya, onlardan almayi dusundum bugun, sanki bulutlarin ustunde uyuyacakmisim gibi bir izlenim verdi bana o yastiklar
Ben yaptırdım budan birkaç arkadaş daha yaptırdı ben ikili test yaptırmadım.Kızlar geven hafta ikili test yaptırıdm ense kalınlığı iyi dedi doktor kan tahilimde iyi geldi 10.000 binde 1 ihtimalmiş. Ama farklı bir kan testi varmış dna baklıyormuş kesin -% 99 sonuç veriyormuş. Fiyat olarak 3500 tl dediler sizce gereksiz bişeymi çoğu hamile arkadaşlarım yaptırma para tuzağı diyor. Riskli olan hiç birşeyim yok yaptıran varmı
Ay inşallah inşallah.Tabikii canım, yastık desteği olmadan karnım rahat etmiyorben küçük bir yastığı karnıma destekleyerek uyuyorum 1 aydır , bir de bacak arama yastık koyuyorum o da belime çok iyi geliyor Sonra bir bakmışız koynumuzdalar
Bu dönemde galiba yukarı cikmaya başlıyormuş ama tahminen nerelerde onu bilemiyorumBugün bende de ağrı vardı, sanki bir de bebek göbek deliğine doğru çıktı ondan ağrı gibi yukarı yöneldi ya da büyüdü bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?