2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de Perşembe günü gideceğim. Bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki de onunla ilgili.
Sağol canım.
Adet ağrısını unuttuğumu ve hiç özlemediğimi fark ettim.
Bende valla hiç ozlememisim o agriyi, bende dicem doktoruma tekrar vermek istiyorum idrar tahlili, İnş bi sıkıntı yoktur cnm büyüdüğü için oluyordur ağrılar

Lavaboya gittim uzanıyorum şimdi biraz geçti.
İdrar yolu enfeksiyonu normalde de var evet.
İçmeye çalışıyorum da midem bulanıyor bazen
Canim doktora gottiginde soyle bir kullanimlik toz bir icecek vardi ondan verir adini hatirlayamadim o geçiriyor
Birde evde mayaladigimiz yoğurdun suyunu iç cnm idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor

Canim doktora gottiginde soyle bir kullanimlik toz bir icecek vardi ondan verir adini hatirlayamadim o geçiriyor
Birde evde mayaladigimiz yoğurdun suyunu iç cnm idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor
Ben önceden de kullandım ondan ama tekrardan çıktı malesef.
Yoğurt suyu aklımda olsun sağ ol canım

Kızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Bebek büyüdüğü için midir?
Bende de oluyor 2 gündür ayakta durduğumda hani sezeryan yeri olur ya boylu boyunca o bölgem ağrıyor bazen uyurken giriyor agri anı şekilde gidince soracağım korktum açıkçası ben bu ağrılar için erken sanki

Ben de Perşembe günü gideceğim. Bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki de onunla ilgili.
Sağol canım.
Adet ağrısını unuttuğumu ve hiç özlemediğimi fark ettim.
Canım benim normalde de adet ağrım olmaz ama göğüs hassasiyeti mahvederdihamile kaldığından beridir de hat safhada emzirme dönemini de düşünürsek Allah kolaylık versin diyim artık kendime

Kötü dusunmeliyim ya bence rahim büyüdüğü için ağrılarımiz oluyor.. Kocaman oldular maşallah yavrularımız, hem karnimiz da çıkmaya başladı

Bana da 3 hafta sonra dediler canim 8 gunde belli olmus seninki belli olmuştur kombine riski yazmislar çünkü sor cevap verir sana
Şimdi yazmış başka sonuç yokmuş, gayet güzel gözün aydın dedi iki hafta sonra kontrole çağırdı çok teşekkürler canım desteğin için

Şimdi yazmış başka sonuç yokmuş, gayet güzel gözün aydın dedi iki hafta sonra kontrole çağırdı çok teşekkürler canım desteğin için
Sevindim canım darısı başıma ozelin o avantaji var bende herseyi soruyordum sehir değiştirince ozelde kafama gore doktor yok devlettekini sevdim ona da ulasmak sıkıntı. Esimin yanina gidicem artik askerlik nereye verilirse ins orda kafama göre ozelde dr bulurum diye umut ediyorum

Kızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Bebek büyüdüğü için midir?
Rahim kasları gerildiği için, bebek büyüdükçe rahim de genişliyor ya canım, ondan endişe etme ama dayanılmayacak bir ağrı olursa doktora git mutlaka

Kızlar geven hafta ikili test yaptırıdm ense kalınlığı iyi dedi doktor kan tahilimde iyi geldi 10.000 binde 1 ihtimalmiş. Ama farklı bir kan testi varmış dna baklıyormuş kesin -% 99 sonuç veriyormuş. Fiyat olarak 3500 tl dediler sizce gereksiz bişeymi çoğu hamile arkadaşlarım yaptırma para tuzağı diyor. Riskli olan hiç birşeyim yok yaptıran varmı

Kötü dusunmeliyim ya bence rahim büyüdüğü için ağrılarımiz oluyor.. Kocaman oldular maşallah yavrularımız, hem karnimiz da çıkmaya başladı
Ben bu ağrıyı 37 38 de yaşamıştım canim kasılma değil biliyorum ama o kadar agri yapacak ağırlık hissetmedim markete giderken yuruyemedim oturdum kaldım yolun kenarinda o yüzden korkuttu beni insallh ters bisey değildir ama soracağım gidince cumartesi randevum

29 şubat 60 36 3

Canım tabiki neden yaptıracaksın boşuna zaten temizmiş sonuçlar maşallah

Rahim büyüdüğü için diyor arkadaşlar genelde. Zaten bugün içimde balon varmış gibi garip hissediyorum. Gerçekten büyüyor galiba Sen de sor istersen yine için rahat eder
Canım benim normalde de adet ağrım olmaz ama göğüs hassasiyeti mahvederdihamile kaldığından beridir de hat safhada emzirme dönemini de düşünürsek Allah kolaylık versin diyim artık kendime
Ahh ahh Allah hepimize kolaylık versin
Ben kalktığımda göğüslerimi tutup kalkıyorum bazen bu nasıl ağırlık
Rahim kasları gerildiği için, bebek büyüdükçe rahim de genişliyor ya canım, ondan endişe etme ama dayanılmayacak bir ağrı olursa doktora git mutlaka
Çok şükür wcye gidip uzaninca geçti.
Bugün zaten içimde balon varmış gibi hissediyorum. Gerçekten büyüyor minikler Birde sende de sağa sola dönünce göbek düşüyor mu ya benim lak diye bırakıyor kendisini altına yastık koyuyorum rahat hissedeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…