- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.150
- 248
devlet mi özel mi cnm
Güzel sonuçları bekliyoruzBugün bizimde doktor kontrolü varDr u bekliyoruz hatta şu anda
Canım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?evet canım ankara şehir hastanesinde başladım,
şimdilik tetkikleri orda yaptırıyorum.
2 hafta sonra da özele başlayacağım
doktora ve hastaneye karar veremedim sadece
Canim direk kombine sonucu vermis ve bence risksiz cıkmış senin yas kacti? Mesela ben devlette baktirdim bunlar var risk yok raporu alamadım halaKızlar ben de şimdi e nabızdan baktım, tek bi sonuç çıkmış onu ekledim bilgisi olan bi bakabilir mi? Değer normal diyo ama başka bişey çıkmıycak mı sadece bu mu? Yaş riski gen riski ayrı ayrı sonuçlar olmayacak mıydı? Çok endişeliydim lütfen bilenler yazabilirse çok sevinirim
ilk cocuğumda 35 haftaya kadar etlik zübeydeye gittimCanım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?
Evet işte ben de böyle bişey bekliyordum o yüzden emin olamadım, pazartesi doktorumla görüşücem sorayım bakalım, yaşım 38 o yüzden tedirgin oluyorum canımCanim direk kombine sonucu vermis ve bence risksiz cıkmış senin yas kacti? Mesela ben devlette baktirdim bunlar var risk yok raporu alamadım hala
hayirli habelerle gel cnmBugün bizimde doktor kontrolü varDr u bekliyoruz hatta şu anda
Cevabın için çok teşekkürler. Ben de burada kan alınıp dışarıya gönderiliyor diye biliyorum. Sizin de bu şekilde mi oldu? Ben de pgt ile tüp bebek yaptırmıştım. Tekrar kontrol amaçlı test yaptırmak istiyorum. Amniyosentez den korktuğum için öncesinde fetal dna ile baktırmak istiyorum.11+1 de yaptırdım, yurt dışında yaptırdım 450€ Fiyatı. İnşallah hepimizinki tertemiz gelir, yavrumuz sağlıkla doğar
Evet laboratuvarı olan bir yere gönderildi, o yüzden 2 hafta sürüyor sonucun çıkması. Amniyosentez 2 li taramada risk çıkarsa yapılıyor, fetal dna yaptırdığınızda %99 sonuçla risk analizi yapılıyor zaten, yani bir problem varsa net bir şekilde çıkıyor. Fetal dna nın üstüne amniyosentez ya da 2 li tarama testi yapılmasına gerek kalmıyorCevabın için çok teşekkürler. Ben de burada kan alınıp dışarıya gönderiliyor diye biliyorum. Sizin de bu şekilde mi oldu? Ben de pgt ile tüp bebek yaptırmıştım. Tekrar kontrol amaçlı test yaptırmak istiyorum. Amniyosentez den korktuğum için öncesinde fetal dna ile baktırmak istiyorum.
Güzel sonuçları bekliyoruz
hayirli habelerle gel cnm
Maşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyetiKızlar teşekkür ederim
Çıktık kontrolden şimdilik her şey yolunda görünüyor... Cinsiyeti Dr tam emin değil ama kız gibi duruyor dedi... Çok şaşırdımerkek bekliyordum. Dört hafta sonra kesinlesecek
Çok teşekkür ederim.Evet laboratuvarı olan bir yere gönderildi, o yüzden 2 hafta sürüyor sonucun çıkması. Amniyosentez 2 li taramada risk çıkarsa yapılıyor, fetal dna yaptırdığınızda %99 sonuçla risk analizi yapılıyor zaten, yani bir problem varsa net bir şekilde çıkıyor. Fetal dna nın üstüne amniyosentez ya da 2 li tarama testi yapılmasına gerek kalmıyor
Anladım çok teşekkür ederimilk cocuğumda 35 haftaya kadar etlik zübeydeye gittim
sonra yapamam burda diye medikal parka başladım, orda doğurdum
doktorumu 3 kere gördüm ama güzel bir doğum oldu güzel hastaneydi
şimdi yine medikal park aklımda ahmet süha bey,
koru çukur ambarda ki doktorları bilmiyorum nasıllar
bir de liv hospital de Özgül Kafadar dan söz ediliyor
3ü arasında kaldım
Bana da erkek dedi doktor pipisine kadar gösterdi ama ayrıntılıya kadar kesin inanmıycam galibaBen de çok ikilemdeyim, benim kızım olmazmis gibi geliyoryine erkek gibi geliyor o yüzden doktora inanamıyorum bi türlü 16 da da kız derse ben şok
Anladım çok teşekkür ederimbakayım ben de onerdiklerinize
Bana da erkek dedi doktor pipisine kadar gösterdi ama ayrıntılıya kadar kesin inanmıycam galibakızıma o kadar alıştım ki oğlum kelimesi bile tuhaf geliyor Sağlıklı olsun da…
Benim doktorum da Doç.Dr.Cemil KayaCanım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?
Yaa dimiBana da erkek dedi doktor pipisine kadar gösterdi ama ayrıntılıya kadar kesin inanmıycam galibakızıma o kadar alıştım ki oğlum kelimesi bile tuhaf geliyor Sağlıklı olsun da…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?