2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben de şimdi e nabızdan baktım, tek bi sonuç çıkmış onu ekledim bilgisi olan bi bakabilir mi? Değer normal diyo ama başka bişey çıkmıycak mı sadece bu mu? Yaş riski gen riski ayrı ayrı sonuçlar olmayacak mıydı? Çok endişeliydim lütfen bilenler yazabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210807_104522.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 78
Canim direk kombine sonucu vermis ve bence risksiz cıkmış senin yas kacti? Mesela ben devlette baktirdim bunlar var risk yok raporu alamadım hala

Eklentiler

• 20210807_111104.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 69
Canım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?
ilk cocuğumda 35 haftaya kadar etlik zübeydeye gittim
sonra yapamam burda diye medikal parka başladım, orda doğurdum
doktorumu 3 kere gördüm ama güzel bir doğum oldu güzel hastaneydi

şimdi yine medikal park aklımda ahmet süha bey,
koru çukur ambarda ki doktorları bilmiyorum nasıllar
bir de liv hospital de Özgül Kafadar dan söz ediliyor

3ü arasında kaldım

Canim direk kombine sonucu vermis ve bence risksiz cıkmış senin yas kacti? Mesela ben devlette baktirdim bunlar var risk yok raporu alamadım hala
Evet işte ben de böyle bişey bekliyordum o yüzden emin olamadım, pazartesi doktorumla görüşücem sorayım bakalım, yaşım 38 o yüzden tedirgin oluyorum canım

11+1 de yaptırdım, yurt dışında yaptırdım 450€ Fiyatı. İnşallah hepimizinki tertemiz gelir, yavrumuz sağlıkla doğar
Cevabın için çok teşekkürler. Ben de burada kan alınıp dışarıya gönderiliyor diye biliyorum. Sizin de bu şekilde mi oldu? Ben de pgt ile tüp bebek yaptırmıştım. Tekrar kontrol amaçlı test yaptırmak istiyorum. Amniyosentez den korktuğum için öncesinde fetal dna ile baktırmak istiyorum.

Evet laboratuvarı olan bir yere gönderildi, o yüzden 2 hafta sürüyor sonucun çıkması. Amniyosentez 2 li taramada risk çıkarsa yapılıyor, fetal dna yaptırdığınızda %99 sonuçla risk analizi yapılıyor zaten, yani bir problem varsa net bir şekilde çıkıyor. Fetal dna nın üstüne amniyosentez ya da 2 li tarama testi yapılmasına gerek kalmıyor

Maşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyeti
Rabbim gönlünden ne gecoyorsa onu nasip etsin cnm

Çok teşekkür ederim.

Anladım çok teşekkür ederim bakayım ben de onerdiklerinize

Ben de çok ikilemdeyim, benim kızım olmazmis gibi geliyor yine erkek gibi geliyor o yüzden doktora inanamıyorum bi türlü 16 da da kız derse ben şok
Bana da erkek dedi doktor pipisine kadar gösterdi ama ayrıntılıya kadar kesin inanmıycam galiba kızıma o kadar alıştım ki oğlum kelimesi bile tuhaf geliyor Sağlıklı olsun da…

Anladım çok teşekkür ederim bakayım ben de onerdiklerinize
huzurunmeraklisi Liv hospital’da tek yumurta ikizi erkek iki kadın doğumcu var çok şekerler Doktor arayışında olsaydım onlara giderdim valla, çok pozitifler ve başarılı sanırım instadan bakın isimleri doc.dr.bugracoskun ve doc.dr.boracoskun Tek yumurta ikizi olduklarından tıpatıp benziyorlar

Bana da erkek dedi doktor pipisine kadar gösterdi ama ayrıntılıya kadar kesin inanmıycam galiba kızıma o kadar alıştım ki oğlum kelimesi bile tuhaf geliyor Sağlıklı olsun da…
Ben en oğluşum oğlum demeye o kadar alışmışım ki bazen karnımı severken kızım bitanem derken oğluşuma kayıyo dilim

Canım karar vermemişsin ama sorayım ankarada önerebileceğin özel doktorlar var mı?
Benim doktorum da Doç.Dr.Cemil Kaya kızımın da doktoru oydu, öneririm, çok başarılı bir doktor. Muayenehanesi YDA Center’da. ( Armada’nın çaprazındaki kaydırağa benzeyen yeni bina )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…