- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
11+3 ama ultrasonda 12+3 çıkıyorMaşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyeti
Rabbim gönlünden ne gecoyorsa onu nasip etsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+3 ama ultrasonda 12+3 çıkıyorMaşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyeti
Rabbim gönlünden ne gecoyorsa onu nasip etsin cnm
Canim bence cinsiyet tam belli olmuyor insallh gönlündeki gibi bir oğlun olur11+3 ama ultrasonda 12+3 çıkıyor
Ay ben de 11+1 de ense kalınlığı için gittiğimde doktor herşey normal dedikten sonra cinsiyetini sordum, şirin şirin sordum hatta, hocam ilk bebek olduğu için önemli değil ama tahmininiz var mı dedim, daha minicik bişey ne cinsiyeti 4 hafta sonra gel bakalım dedi ters ters, bazı doktorlar çok sinir bozucu. Heyecan olsun diye bişey sallasın istedim, çocuğuma minicik bişey dedi pis adam, sensin minicik11+3 ama ultrasonda 12+3 çıkıyor
Canim bende kombine riski merak ediyorum bende de o gozukmemis senin hastane ozel oldugu icin kombine riski gostermis benim bildigim sey onemli olan da o risk degeri seninki de risk sınırında degil ben öyle anladım. Bugun cumartesi ozel hastane dr un numarasi yok mu mesaj at sor benceEvet işte ben de böyle bişey bekliyordum o yüzden emin olamadım, pazartesi doktorumla görüşücem sorayım bakalım, yaşım 38 o yüzden tedirgin oluyorum canım
Bazıları çok sevmiyor ya boyle şeyler halbuki gebeyiz iki hosluk yapsa olmuyor bizede ilkinde kilosunu 250 gram demisti oo masalllah cok büyümüş demistik kadın bana ne dese beğenirsin 250 gram et al bakalım marketten yemek yapabilecekmisin dediAy ben de 11+1 de ense kalınlığı için gittiğimde doktor herşey normal dedikten sonra cinsiyetini sordum, şirin şirin sordum hatta, hocam ilk bebek olduğu için önemli değil ama tahmininiz var mı dedim, daha minicik bişey ne cinsiyeti 4 hafta sonra gel bakalım dedi ters ters, bazı doktorlar çok sinir bozucu. Heyecan olsun diye bişey sallasın istedim, çocuğuma minicik bişey dedi pis adam, sensin minicik![]()
Var aslında ama normalde pazartesi çıkar sonuçlar demişti, o yüzden hani başka sonuçlar da çıkar mı acaba diye bekliyim dedim ama gerektiğinde whatsapptan mesajlaşıyoruz, ordan bi sorayım olmadı doğru söylüyosunCanim bende kombine riski merak ediyorum bende de o gozukmemis senin hastane ozel oldugu icin kombine riski gostermis benim bildigim sey onemli olan da o risk degeri seninki de risk sınırında degil ben öyle anladım. Bugun cumartesi ozel hastane dr un numarasi yok mu mesaj at sor bence
Bana da 3 hafta sonra dediler canim 8 gunde belli olmus seninki belli olmuştur kombine riski yazmislar çünkü sor cevap verir sanaVar aslında ama normalde pazartesi çıkar sonuçlar demişti, o yüzden hani başka sonuçlar da çıkar mı acaba diye bekliyim dedim ama gerektiğinde whatsapptan mesajlaşıyoruz, ordan bi sorayım olmadı doğru söylüyosun
Canim benim de gobek deligime yakin yerde sızı var karın gerildigi icin oluyormus normalmis yaniKızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Bebek büyüdüğü için midir?
İnşallah normaldir ya.Canim benim de gobek deligime yakin yerde sızı var karın gerildigi icin oluyormus normalmis yani
Yaa çok sevindimmm gözünüz aydınKızlarrr fetal dnaa sonuçlarım çıktı. Weeee tertemiz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahhh. Hepinizden Allah razı olsun.![]()
Benimde öyle cnm ya hatta bazen telas yapıyorum ama bence de büyüdüğü için oluyor, bende enfeksyon var acaba arttı da mi ağrıyor diye de düşünüyorum, carsamba kontrolüm var sorarım doktoruma size de söylerimKızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Ben de Perşembe günü gideceğim. Bende de idrar yolu enfeksiyonu var belki de onunla ilgili.Benimde öyle cnm ya hatta bazen telas yapıyorum ama bence de büyüdüğü için oluyor, bende enfeksyon var acaba arttı da mi ağrıyor diye de düşünüyorum, carsamba kontrolüm var sorarım doktoruma size de söylerim
Çook sevindim MAŞALLAH bebişe sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım İNŞALLAH darısı güzel haberleri benim gibi bekleyenlerin başına:)Kızlarrr fetal dnaa sonuçlarım çıktı. Weeee tertemiz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahhh. Hepinizden Allah razı olsun.![]()
Amin Amin Allah razı olsun inşaAllahÇook sevindim MAŞALLAH bebişe sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım İNŞALLAH darısı güzel haberleri benim gibi bekleyenlerin başına:)
Sağol canım, burayada bakayım bi ozamanBenim doktorum da Doç.Dr.Cemil Kayakızımın da doktoru oydu, öneririm, çok başarılı bir doktor. Muayenehanesi YDA Center’da. ( Armada’nın çaprazındaki kaydırağa benzeyen yeni bina
)
Gözünüz aydın olsun hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz inşllah kuzuyuKızlarrr fetal dnaa sonuçlarım çıktı. Weeee tertemiz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahhh. Hepinizden Allah razı olsun.![]()
Canim bebek.büyüdüğü içindir eger coknagri varsa bol bol su ic cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilirKızlar tam bebeğin olduğu yer galiba hafif bir adet ağrısı gibi ağrıyor.
Lavaboya gittim uzanıyorum şimdi biraz geçti.Canim bebek.büyüdüğü içindir eger coknagri varsa bol bol su ic cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir