2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizim yemek öncesi sonrası oturdun kalktın savaşı olunca anlamıyorum bende yiyince bi ağırlık çöküyor diyordum ondan demek ki😂😂
Aynen cnm ben içtim bayılacak gibi oldum, eşim korktu inan salak gibi oldu kafam, konusuyodum ama ruhum uyuyordu resmen 😀

Anladım canım inşallah gerek kalmaz bazı sonuçlar da kesin değil onda yanıltıcı olabiliyor bi çok tanıdığımıza down sendromu teşhisi kondu yüzdelşk çoğunlukla ama sapasağlam maşallah çocukları oldu . Senin ultrason da ölçümler nasıl çıktı ? Kanım hemoglobin 13.6 olmasına rağmen kan hapı başlayalım bebek hızla kan alıcak anneden illa ki azalıcak şimdiden destekleyelim dedi reçete verdi ama daha almadım , bende heyecandan bi sürü şeyi sormayı unuttum da geldim ya 😣folik asiti bırakacak mıyız onu soracaktım başka vitamine gerek var mi onu soracaktım kaldı
Folik asiti 3 aydan sonra kesip vitamin başlıyoruz genelde ismi decavit vitaminin. Ama biraz bulantıyı tetikliyor o sebeple ben 20. Haftaya yalın başlayacağım bi tane içtim bulantım oldu çünkü

Ya canim benim cok sevindim insllah hayirla saglikla oğluş geliyor cnm 🤗
Haber verdigin için🥰 insllah sonuclarinda temiz gel

Merhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
erkek hayırlı olsun

Ewet 1/366 çıktı kombine aslında kanda iyiydi ama anlayamadım gerçekten.
Canım birşey yoktur sağlıklıdır bebeğin endişe etme kafana takma boşuna kendini üzme inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar. Sadece kanda risk çıktı demi. Enseye burun kemiğine bakıldı mı onlarda sorun yoksa hiç takma canım

Canım birşey yoktur sağlıklıdır bebeğin endişe etme kafana takma boşuna kendini üzme inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar. Sadece kanda risk çıktı demi. Enseye burun kemiğine bakıldı mı onlarda sorun yoksa hiç takma canım
Yha şöyle evet burun kemiği oluşumu var. Ense kalınlığı 1.15 cm. Beyincik oluşumu kalp atımı boyu herşeyi yerinde. Kanda hcg:62,5 düzeltilmiş mom 1.78 PaPA :2,05 düzeltilmiş mom:0,69 önceki çpcuğumdada değerler aynı fakat mom değerleri farklı hiç anlayamadım. Doktorumda şaşırdı bu sonuçları beklemiyordum diye. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç inşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeklerimi alırız kucağımıza inşaAllah

Amiiinnnn güzel dualarına Kardeşim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙bilmukabele inşallah rabbim hepimize gönül muradlarımızı nasip etsin Salih evlatlar nasip etsin , doğru diyorsun geç olsun güç olmasın biraz daha sabredicez, sende gidince haber edersin bi gelişme olunca inşallah güzel haberler ver canım 💙 💙 iyi yapmışsın iki hastaneye Giderek iyi olmuş . Dua edelim birbirimize canım 🤲🏻 Aman bak güzel ye iç önceden beslen ben son yarım saat kala gedim içtim pek işe yaramadı bize uzun süre adaya trafik vs beklediğim için hareketsiz kaldım sen hareketli git daha rahat bakılsın.
Amin canim benim çokça amin🤲🤲
Inşallah hepimiz guzel haberler veririz rabbim kimseyi korktuyla imtihan etmesin cnm
Burda ki bütün arkadaşlarım duam da cnm rabbim herkesin gonlune göre versin sağlıkla hepimizi yavrularimizi kucağımiza alalim inşallah 🤲
Evet cnm gittigimde heycandan fazla birsey yiyemestim hatta yanima cikolata aldim öylece cantamda hastaneye gitti geldi benimle 😁neyse ki bu sefer biraz daha temkinliyim guzelce yer gideriim insallah😊güzel haber alacağımız aylar olsun cnm💙💙🤲

Ben folik asidi bırakamıcam canım bende ki pıhtılaşma faktörlerinin biri folik asit eksikliği yüzündendi. Ama başka ilaç vermedi vardır bir bildiği heralde. Ölçümler iyi çıktı. Ama işte kapalı kutu sağlıcakla doğarlar inşallah 🙏
Aaa tamam canım sen dr bişey demedikçe aynılarına devam et , oh çok şükür ölçümler iyi çoktaysa içini ferah tut Allah’ın izni ile 🙏🏻rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza, ben hala çektiğim videoyu izliyorum bebeğin hareketlerini aklım hala onda napıyor ki ne ediyorki diye doktor ilk bebeğin gibi heyecanlısın tebrik ederim maşallah dedi öyle ağlıyorum ki , şükretmemek mümkün mü , içeride alemlerden bir parça var Allah nasıl güzel yerleştirmiş yediriyor içiriyor büyütüyor mucizenin ta kendisi ağladım çok içimden içimden bebişimi izlerken ve tüm dileyen annelere dua ettim hatta bu forumdaki herkese dua ettim allahım forumdaki tüüüüm hamile arkadaşların sıkıntılarını güder gönül muratlarını sağlıkla kucaklarına ver diye 😞birbirimize dua edelim canlarım 🤲🏻

Amin canim benim çokça amin🤲🤲
Inşallah hepimiz guzel haberler veririz rabbim kimseyi korktuyla imtihan etmesin cnm
Burda ki bütün arkadaşlarım duam da cnm rabbim herkesin gonlune göre versin sağlıkla hepimizi yavrularimizi kucağımiza alalim inşallah 🤲
Evet cnm gittigimde heycandan fazla birsey yiyemestim hatta yanima cikolata aldim öylece cantamda hastaneye gitti geldi benimle 😁neyse ki bu sefer biraz daha temkinliyim guzelce yer gideriim insallah😊güzel haber alacağımız aylar olsun cnm💙💙🤲
Ahhh kuzum ahhh inşallah ya , Amin Allah razı olsun senden 💐bütün forumdaki canlar hepsi gönül muradlarına kavuşsunlar sağ Salim bütün kötülüklerden muhafaza eylesin Allah 🤲🏻

@pandaaa canım seninkiler 3’üzmüş 😄😍 nasıl gidiyor her şey yolunda mı ?
Canım bende hep merak ediyordum bu arkadaşı merakıma yenik düşüp profilinden baktım da mesajlarından anladığım kadarıyla iyiyimiş hatta diğer tek kese de ikiye bölünmüş şuan 4 üzlere hamileymiş iki tane tek yumurta ikizi çok şaşırdım mucize gibi

Günaydınnn❤️Bugün dr knt var.
Çok şükür 2 gündür yemek yiyip su içebiliyorum.dua eden bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.inşlh birdaha o duruma düşmem:( 2 gündür serum da almıyorum çok şükür herşey yolunda inşlh bebişte iyidir🤲🏻Hatta kafam dağılsın diye internetten bebiş için alışveriş listesi yapıyorum fiyat bakıyorum ve unutabilceğim şeyleri not alıyorum.kafamı bişiyle meşgul etmek iyi geliyo .bulantı sorunu yaşıyan arkadaşlarıma öneririm.💝

Bir sebebi yok, hatta biz pgtli tup bebek yaptirdik, aslinda yaptirmamiza gerek yok 🤷 bizim perinatolog aklimiza soktu biraz, esim de sever garanticiligi 🤭 yoksa cok sukur olcumlerimiz guzel cikti 🙏
Biz de tüp bebek yaptırdık, benim doktorum da önerdi fetal dna yı, pazartesi günü kan verdim, sonucunu heyecanla bekliyorum🥰 tertemiz sağlıklı gelsin inşallah hepimizinki🙏🏻

Yha şöyle evet burun kemiği oluşumu var. Ense kalınlığı 1.15 cm. Beyincik oluşumu kalp atımı boyu herşeyi yerinde. Kanda hcg:62,5 düzeltilmiş mom 1.78 PaPA :2,05 düzeltilmiş mom:0,69 önceki çpcuğumdada değerler aynı fakat mom değerleri farklı hiç anlayamadım. Doktorumda şaşırdı bu sonuçları beklemiyordum diye. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç inşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeklerimi alırız kucağımıza inşaAllah
Canım ben daha önce de yazmıştım oğlumda çıkmıştı böyle bir sonuç hatta daha yüksek risk çıkmıştı benim de aynen ölçümler normaldi yaşımda 27 idi sadece kan değerim köyü gelmişti onda sanırım annenin hormonlarına bakılıyormuş bi doktor bana hormonlar gün içerisinde bile sürekli değişiklik gösteren birşeydir çok kesin sonuçlar veren bi ölçüm değil canını hiç sıkma demişti üzülme lütfen çok zor seni çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın kimseyi evladı ile sınamasın çok stresli zamanlar geçirmiştim şimdi diyorum o kadar boşuna üzülmüşüm. Çocuk da etkileniyor çünkü o stresten

Kızlar ben 2li testi devlette 29 unda kan vermistim dün cıkmış e nabizda gördüm bana 3 hafta sonra cikar demişlerdi. O yuzden ara ara kontrol edin ben farkettigimde aksam 4u geçiyordu hastaneye gittim ama mesaiye yetişemedim rapor gozukmuyor e nabizda pazartesi gidip alicam raporunu da free beta hcg papp a ve mom degerleri belli riskler yok bilginiz olsun

Biz de tüp bebek yaptırdık, benim doktorum da önerdi fetal dna yı, pazartesi günü kan verdim, sonucunu heyecanla bekliyorum🥰 tertemiz sağlıklı gelsin inşallah hepimizinki🙏🏻
Merhaba inşallah sonucunuz temiz gelir. Kaçıncı haftanızda fetal dna yaptırdınız. Bir de ücreti neydi?

Ama anneler hissederler derler ya. Bu zamana kadar benim hep oglum olcak dedim erkek isimleri dusundum. Hamile kalinca dedimki benim kizim olacak ve bana benzeyecek oyle hissettim 😃
Ben de çok ikilemdeyim, benim kızım olmazmis gibi geliyor😁 yine erkek gibi geliyor o yüzden doktora inanamıyorum bi türlü 😂16 da da kız derse ben şok 😁

Back