- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Amiiinnnn güzel dualarına KardeşimMaşallah kuzucuga annesi nazli olacak galiba
Benim doktorumda bana diğer gelmene güzelce kahvaltini yap bol su ic ve yürü oyle gel dedi
Doktorlar bu haftalarda net konusmak istemiyorlar doğru kiz deyip erkek cikan erkek.deyip kiz cikan çok cnm benim kardesimin bebeğine 11 hafta %100 kiz dedi 12 haftada gittiler ki erkek bebekmiş.
Insllah rabbim gonlundekini nasip eder cnm saglikli hayirli salihlerden bir oğlun olur cnmrabbim iki meyvedende tattirmayi nasip etsin
Benim ikili sonucum cikmamis kuzum ciksaydi yarin kontrole gidecektim bende 2 hafta sonra kontrole gideceğem inşllahben hem özel hem üniverste hastanesine gidiyorum cnm bu hafta universte hastanesinde randevu vardi gidemedim eşim izinli hastaneden uzağız sonra giderim inşllah
Yaa sesli güldüm
Benim doktorum bundan 2 ay önce arkadaşıma %80 kiz demişti ,16 da oglu olacagi anlasildi,kardeşime de.2 hafta once kız dedi haftaya randevfsu var bakalim degisecekmi bana da kız dedisanki herkese kız diyor gibi geliyor
Ben folik asidi bırakamıcam canım bende ki pıhtılaşma faktörlerinin biri folik asit eksikliği yüzündendi. Ama başka ilaç vermedi vardır bir bildiği heralde. Ölçümler iyi çıktı. Ama işte kapalı kutu sağlıcakla doğarlar inşallahAnladım canım inşallah gerek kalmaz bazı sonuçlar da kesin değil onda yanıltıcı olabiliyor bi çok tanıdığımıza down sendromu teşhisi kondu yüzdelşk çoğunlukla ama sapasağlam maşallah çocukları oldu . Senin ultrason da ölçümler nasıl çıktı ? Kanım hemoglobin 13.6 olmasına rağmen kan hapı başlayalım bebek hızla kan alıcak anneden illa ki azalıcak şimdiden destekleyelim dedi reçete verdi ama daha almadım , bende heyecandan bi sürü şeyi sormayı unuttum da geldim yafolik asiti bırakacak mıyız onu soracaktım başka vitamine gerek var mi onu soracaktım kaldı
Malenin açıklama kısmında değil - ile ayrılarak yazılmış galiba yazıldıysamalenin açıklama kısmında erkek dna'sına rastlanılmadı yazıyor ama? kız demek olmuyor mu bu? bir tek ben mi kız anladım
bence acele etme 12-13-14. haftalarda yapılıyor bu inceleme. Hep aynı doktora gitmek her zaman çok daha iyi.
Ben eurofins yaptırmıştım 9. Gün sonucu çıktı. Max 10 gün diyorlar bu tür testlerin sonucu için bildiğim kadarıyla invitae de aynıdırFetal dna invitae yaptırıp sonucu kaç günde gelir bilen varmıdır kızlar
Umarım çıkar bugün 8. Gün ama ölü ölüp diriliyorum gerçekten beklemek çok yıpratıcı.Ben eurofins yaptırmıştım 9. Gün sonucu çıktı. Max 10 gün diyorlar bu tür testlerin sonucu için bildiğim kadarıyla invitae de aynıdır
Zencefil çayı yapabilirsiniz birebir çözüm boğaz ağrısına,çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba boğazım çok ağrıyor. Bitkisel olarak ne yapabilirim. Bitki çayı falan biliyor musunuz
HahaYaaaa gercektenmi. Ama bilimsel aciklamalarini flnda yaptilar eger erkege falan dönerse şok olurum ya
Teşekkür ederim canım. Acile gittim 3 sn bakıp antibiyotik yazdı bana. Almadım bendeDoktorum bana pastil icebilirsin dedi ama ben yinede cesaret edemedim. Ballı limonlu ılık su ictim. Nane limon ve ihlamur içtim 1 bardagi gecirmezsen iyi olur. En guzelide limonlu çay tabi. Bol bol yumuşat bogazini. Gecmeyecek gibiyse doktoruna danisip pastil al canim. Gecmis olsun.
Canim invitae firmasiyla Telefonla gorustugumde 7 gun demislerdi bana. Ama yaptirmadigim icin kesin bir sonuc degil tabi.Fetal dna invitae yaptırıp sonucu kaç günde gelir bilen varmıdır kızlar
Ama anneler hissederler derler ya. Bu zamana kadar benim hep oglum olcak dedim erkek isimleri dusundum. Hamile kalinca dedimki benim kizim olacak ve bana benzeyecek oyle hissettimZencefil çayı yapabilirsiniz birebir çözüm boğaz ağrısına,çok geçmiş olsun.
Hahaişte şok olmamak için kendimizi kaptırmıyoruz
Canim ne antibiyotigi hamile kadina bide verilirmi. Bende cok kotuydum öksürük fenaydı ve lekelenmem vardi ona ragmen kendi imkanlarimla gecirdim 1 hafta sesim kisik gezdim. Rabbim şifani versin inşaallah.Teşekkür ederim canım. Acile gittim 3 sn bakıp antibiyotik yazdı bana. Almadım bende
Gönlünü ferah tut lütfen sonucun tertemiz çıkacakUmarım çıkar bugün 8. Gün ama ölü ölüp diriliyorum gerçekten beklemek çok yıpratıcı.
Ah inşaAllah inşaAllah. İkili test 1/366 çıktı. Ultrason ölçümleri herşey iyi ama ikili test böyle çıktı. Rabbim bütün hamilelerin sağlıkla sıhhatle çocuğuna kavuşmasını nasip etsin inşaAllah bende dahil.Gönlünü ferah tut lütfen sonucun tertemiz çıkacak
Öyleymiş canım eski mesajlarından gördüm ama bence yaştan dolayı öyle çıkmıştır da bir sorun yokturAh inşaAllah inşaAllah. İkili test 1/366 çıktı. Ultrason ölçümleri herşey iyi ama ikili test böyle çıktı. Rabbim bütün hamilelerin sağlıkla sıhhatle çocuğuna kavuşmasını nasip etsin inşaAllah bende dahil.
Bende senin dediğin gibi anladımmalenin açıklama kısmında erkek dna'sına rastlanılmadı yazıyor ama? kız demek olmuyor mu bu? bir tek ben mi kız anladım
bence acele etme 12-13-14. haftalarda yapılıyor bu inceleme. Hep aynı doktora gitmek her zaman çok daha iyi.
İnşaAllah inşAllah. Allah razı olsun. Rabbim tüm dileklerinizi kabul eysin inşaAllah tez vakitte AminÖyleymiş canım eski mesajlarından gördüm ama bence yaştan dolayı öyle çıkmıştır da bir sorun yokturAminnn inşallah
Bizim yemek öncesi sonrası oturdun kalktın savaşı olunca anlamıyorum bende yiyince bi ağırlık çöküyor diyordum ondan demek kiBen bi kac kere denedim aksam üzeri ilaci içince sersem gibi oluyorum uykum geliyor cok
Teşekkür ederim amin canım benim sen gönlünü ferah tut bebeğini üzme yeterİnşaAllah inşAllah. Allah razı olsun. Rabbim tüm dileklerinizi kabul eysin inşaAllah tez vakitte Amin
Ben sabahları çok iyiyim akşamları berbatım oğlum mu olacak acaba ptesi günü inşallah öğrenebilirim cinsiyetiKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?