2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amiiinnnn güzel dualarına Kardeşim bilmukabele inşallah rabbim hepimize gönül muradlarımızı nasip etsin Salih evlatlar nasip etsin , doğru diyorsun geç olsun güç olmasın biraz daha sabredicez, sende gidince haber edersin bi gelişme olunca inşallah güzel haberler ver canım iyi yapmışsın iki hastaneye Giderek iyi olmuş . Dua edelim birbirimize canım Aman bak güzel ye iç önceden beslen ben son yarım saat kala gedim içtim pek işe yaramadı bize uzun süre adaya trafik vs beklediğim için hareketsiz kaldım sen hareketli git daha rahat bakılsın.

Yaaaa gercektenmi. Ama bilimsel aciklamalarini flnda yaptilar eger erkege falan dönerse şok olurum ya

Ben folik asidi bırakamıcam canım bende ki pıhtılaşma faktörlerinin biri folik asit eksikliği yüzündendi. Ama başka ilaç vermedi vardır bir bildiği heralde. Ölçümler iyi çıktı. Ama işte kapalı kutu sağlıcakla doğarlar inşallah

Malenin açıklama kısmında değil - ile ayrılarak yazılmış galiba yazıldıysa cinsiyet kromozonu anöploidi tespit edilmedi yazıyor yani cinsiyete bağlı kromozom anormalliği yok demek istiyor. Anca Dr dan sonra rahata ericem inşallah

Kızlar merhaba boğazım çok ağrıyor. Bitkisel olarak ne yapabilirim. Bitki çayı falan biliyor musunuz
Zencefil çayı yapabilirsiniz birebir çözüm boğaz ağrısına,çok geçmiş olsun.
Yaaaa gercektenmi. Ama bilimsel aciklamalarini flnda yaptilar eger erkege falan dönerse şok olurum ya
Haha işte şok olmamak için kendimizi kaptırmıyoruz

Teşekkür ederim canım. Acile gittim 3 sn bakıp antibiyotik yazdı bana. Almadım bende

Zencefil çayı yapabilirsiniz birebir çözüm boğaz ağrısına,çok geçmiş olsun.

Haha işte şok olmamak için kendimizi kaptırmıyoruz
Ama anneler hissederler derler ya. Bu zamana kadar benim hep oglum olcak dedim erkek isimleri dusundum. Hamile kalinca dedimki benim kizim olacak ve bana benzeyecek oyle hissettim

Teşekkür ederim canım. Acile gittim 3 sn bakıp antibiyotik yazdı bana. Almadım bende
Canim ne antibiyotigi hamile kadina bide verilirmi. Bende cok kotuydum öksürük fenaydı ve lekelenmem vardi ona ragmen kendi imkanlarimla gecirdim 1 hafta sesim kisik gezdim. Rabbim şifani versin inşaallah.

Öyleymiş canım eski mesajlarından gördüm ama bence yaştan dolayı öyle çıkmıştır da bir sorun yoktur Aminnn inşallah

Bende senin dediğin gibi anladım

Ben bi kac kere denedim aksam üzeri ilaci içince sersem gibi oluyorum uykum geliyor cok
Bizim yemek öncesi sonrası oturdun kalktın savaşı olunca anlamıyorum bende yiyince bi ağırlık çöküyor diyordum ondan demek ki

Ben sabahları çok iyiyim akşamları berbatım oğlum mu olacak acaba ptesi günü inşallah öğrenebilirim cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…