2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haftalarımız aynı canım, benimki 11+5 ‘te belli olmuştu , seninki de şu an gitsen çoktan belli olur, randevun ne zaman ?
Daha dün gittim canım yaa, benim inatçı doktor hala erken diyo, en başta zaten demişti 16. haftada belli olur diye, emin olmadan söylemiyo galiba, bu tip de bana denk geldi

sen cinsiyeti öğrendin tabii bir ay sonra gidersin ben öğrenmedim

Maşallah sende mi iki kız var Allah bağışlasın , bende öyle , Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar versin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah instada bakan bi kaç yer var nub teorisine göre , ramziye göre o daha bilimsel kalıyor iyi bir gözle bakılırsa , doktorların bi koşmak nub teorisini kullanıyor

Hayırlı uğurlu olsun , ferahla zamanında kucağınıza alın inşallah . Kızlar cadı olur annesi var mı hissettiğin kıpırtı
Arada bir kıpraşmalar oluyor ama erken diyolar bilemiyorum ki Amin canım çok sağol

aynısı bende de var. yazmaya utanıyordum. sen yazınca cesaretlendim. aniden ackıyorum. sürekli açım. mide fesatı geciricem. 2 kılo almıstım 12. haftada şimdi ne oldu bilmiyorum. inşallah 15ten fazla almam. kızımda 22 kilo almıstım. vermesine veriliyor da diz agrısı yapıyor bende. son haftalarda ve sonrasında uzun süre merdiven cıkarken çok zorlanmıstım.

Kızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice
Eki Görüntüle 2896307
Çok anlamamakla beraber bebek sanki sola mi yakın , eğer öyleyse kızmış. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler . Tabi bunlarda teori canım %100 doğruluğu yok , hayırlısı olsun inşallah

Ahhh canım ya kendimi gördüm İnan bende öyle oluyorum çok yemekten mideme bi ağrıma ekşime geliyor sonra da karnım çekirge karnı gibi gerim gerim geriliyor gören de ne hevesliymiş hamile kalmaya 3 aylık göbeğini amma da salmış diyecek diye utanıyorum inan. neyse ki büyük kızımın diyet ve spor vs programı bar diye hamur işi pek yaptırtmıyor yoksa önüne geçemeyeceğim rüyamda yemekler görüyorum sonra veririz inşallah sağlıkla ne diyelim ya

Üç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorum
Ya hayırlı olsun çok sevindim bana da 12+5 de kiz ihtimali vermişti genital nublari aynı görünüyor benim ultrason resmimle kesin diye umutlandım şimdi sizde görünce

Hayırlı uğurlu gelsin prenses annesi oluyorsun, bende de var iki prenses sağlıklı uzun ömürleri olsun canım .

Bir prenses daha geliyor , hayırlısı olsun sağlıkla gelsin annesi siz büyümüşsünüz biraz daha , peki kaç haftalıkken belli oldu bebişiniz

deniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denize

Amin cnm benim gönlümüzdeki olir insllah cnm
Dr bana %60 bir tahminde bulundu ama kucuk olduğu icin dedi 16.hafta daha net konusurum dedi
Ikra meyraya attim cnm kordon var anlamadim dedi biraz karisik bir konusmamiz gecti bakalim ne cikacak ortaya

Evt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi bana
Cnm baska resmi varmi bebek içinde görünen daha iyi tahmin yapiliyor

Masallah grubumuzda prensesler ağırlıkta yarin gidicem bende insallah 13+1 olucaz devlet hastnesine gidicrm söylemezse ozeldeki doktorum 13+4 Çağırmıştı cinsiyet icin. Kesin prens sayisini arttiririm ben
Hadi hayırlısı sağlıklısı gönlünüze göre olsun inşallah , diğer evlatlarınız erkek mi ?

Allah içine sindirsin olsun okadar bile sana iyi gelmiştir Açık hava deniz kokusu , sonra doktoruna danış yüzmende sakınca görmezse YaBaş yavaş yüzersin, ben ters yüzmede çok rahat ediyorum kendini çok yormamış oluyorsun suda alttan kaldırınca kuş gibi oluyor insan

Benimki de sırtı dönük hareketsizdi uyuyor mu napıyordu artık baya salladı karnımı da anca döndü çevremde kime söylediysem erkek demişti teoriler erkek diyordu o kadar inandım ki erkek olduguna oglusum demeye başlamıştım. Meğerse kızmış çok ama çok sevindim. Sağlıklı olsunlar yeterki

Inşallah cnm cok ters zamana denk geldi kucuk kizimi anaokuluna yazdirdim buyuk 6.sinifa gecti subatta Allahin izniyele dogum var bu sene maratonlu geçecek Bakarlar cnm büyükte küçükte cok hevesli bakalim şimdiden
Evet cnm gördü de bir de net olsa cok guzel olacakti neyse bekleyelim bakalim
Amin cnm hepimizin gönlündeki olur inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…