Daha dün gittim canım yaa, benim inatçı doktor hala erken diyo, en başta zaten demişti 16. haftada belli olur diye, emin olmadan söylemiyo galiba, bu tip de bana denk geldiHaftalarımız aynı canım, benimki 11+5 ‘te belli olmuştu , seninki de şu an gitsen çoktan belli olur, randevun ne zaman ?
sen cinsiyeti öğrendin tabii bir ay sonra gidersin ben öğrenmedimBenide kanama alanından dolayı çok sık çağırıyorlardı şimdi 3 hafta sonra dedi ama ben bi sıkıntı yaşamadığım sürece tam 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum 2 Eylül de giderim artık hastane çok uzak evimize başka şehirde, gidince çok yoruluyorum bari 1 ay sonra gideyim diyorum bu zamana kadar çok sık gördüm zaten biraz uzak tutayım usgden bebişimi de
Hayırlı uğurlu olsun , ferahla zamanında kucağınıza alın inşallah . Kızlar cadı olur annesiKarnımdaki zıpır meğerse kızmııııııışşşşş
Maşallah sende mi iki kız var Allah bağışlasın , bende öyle , Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar versin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim kizlarda 2010-2014Rabbim.hayirlisiyla hepimizin gonlune gore versin cnm ultrason resmini attinmi ikra meyraya ben attim dun kontrol resmimi emin olmamakla beraber kiz dedi bende ultrasonda gorunce kiz hissettim Rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin insallah gönlumuzdeki olur
Arada bir kıpraşmalar oluyor ama erken diyolar bilemiyorum kiHayırlı uğurlu olsun , ferahla zamanında kucağınıza alın inşallah . Kızlar cadı olur annesivar mı hissettiğin kıpırtı
aynısı bende de var. yazmaya utanıyordum. sen yazınca cesaretlendim. aniden ackıyorum. sürekli açım. mide fesatı geciricem. 2 kılo almıstım 12. haftada şimdi ne oldu bilmiyorum. inşallah 15ten fazla almam. kızımda 22 kilo almıstım. vermesine veriliyor da diz agrısı yapıyor bende. son haftalarda ve sonrasında uzun süre merdiven cıkarken çok zorlanmıstım.Bende çoğunluk mide bulantısı yaşadığı için bahsedememiştim bende de iştah açıklığı var ya hemen yiyesim geliyor bişeyler , 2 kiloda almışım zaten . Hemen yürüyüşe başladım her gün sabah , ekmeği hamur işini bi tık azalttım . Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum Allahtan . İnternenre görüyorum gebe diyetisyenleri var hamile kadınlar 5-6 kilo ile bitirmişler maşallah nasıl yapıyorlar bilmem
Çoook teşekkür ederim ayy inşallah çok mutluyumGözün aydın canım bir prenses daha yolda demek
Çok anlamamakla beraber bebek sanki sola mi yakın , eğer öyleyse kızmış. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler . Tabi bunlarda teori canım %100 doğruluğu yok , hayırlısı olsun inşallahKızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice
Eki Görüntüle 2896307
Ahhh canım ya kendimi gördüm İnan bende öyle oluyorum çok yemekten mideme bi ağrıma ekşime geliyor sonra da karnım çekirge karnı gibi gerim gerim geriliyoraynısı bende de var. yazmaya utanıyordum. sen yazınca cesaretlendim. aniden ackıyorum. sürekli açım. mide fesatı geciricem. 2 kılo almıstım 12. haftada şimdi ne oldu bilmiyorum. inşallah 15ten fazla almam. kızımda 22 kilo almıstım. vermesine veriliyor da diz agrısı yapıyor bende. son haftalarda ve sonrasında uzun süre merdiven cıkarken çok zorlanmıstım.
Ya hayırlı olsun çok sevindim bana da 12+5 de kiz ihtimali vermişti genital nublari aynı görünüyor benim ultrason resmimle kesin diye umutlandım şimdi sizde görünceÜç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorum
Hayırlı uğurlu gelsin prenses annesi oluyorsun, bende de var iki prensesSelam kızlar. Aramıza bir kız bebiş katılıyor doktor %70 kız dedi12+1 iz bugun. Cuma günü ikili tarama testi için perinatologa gidecegiz nasip kısmet olursa. Hep kız hissediyordum doktor senin kızın olcak dicek diyordum. Çin takvimi tuttu. Ama ramzi teorisi fln hic anladigim seyler degil zaten.
Bir prenses daha geliyor , hayırlısı olsun sağlıkla gelsin annesi siz büyümüşsünüz biraz daha , peki kaç haftalıkken belli oldu bebişinizCnim bende tam bilmiyorum.ama bildigim kadariyla şöyle kieger vajinal bakildiysa kese sol taraftaysa kiz demektir.egerki karindan soldaysa erkek bebek tam emin olmamakla beraber soyluyorum ama benim vajinal solda cikinca kiz demislerdi oylede cikti
deniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denizeValla deniz o kdar güzel ki dalgasız sıcacık ama korkudan giremedim belime kadar girip 5 dk durup çıktım atarım inşallah üzerimden şu korkuyu endişeyi çok şükür bugünleri gördük ya zamanla yavaş yavaş tadını çıkarmaya başlarım inşallah
Amin cnm benim gönlümüzdeki olir insllah cnmBenim kizlarda 2010-2014Rabbim.hayirlisiyla hepimizin gonlune gore versin cnm ultrason resmini attinmi ikra meyraya ben attim dun kontrol resmimi emin olmamakla beraber kiz dedi bende ultrasonda gorunce kiz hissettim Rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin insallah gönlumuzdeki olur
Cnm baska resmi varmi bebek içinde görünen daha iyi tahmin yapiliyorEvt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi bana
Hadi hayırlısı sağlıklısı gönlünüze göre olsun inşallah , diğer evlatlarınız erkek mi ?Masallah grubumuzda prensesler ağırlıkta yarin gidicem bende insallah 13+1 olucaz devlet hastnesine gidicrm söylemezse ozeldeki doktorum 13+4 Çağırmıştı cinsiyet icin. Kesin prens sayisini arttiririm ben
Allah içine sindirsin olsun okadar bile sana iyi gelmiştir Açık hava deniz kokusu , sonra doktoruna danış yüzmende sakınca görmezse YaBaş yavaş yüzersin, ben ters yüzmede çok rahat ediyorum kendini çok yormamış oluyorsun suda alttan kaldırınca kuş gibi oluyor insanValla deniz o kdar güzel ki dalgasız sıcacık ama korkudan giremedim belime kadar girip 5 dk durup çıktım atarım inşallah üzerimden şu korkuyu endişeyi çok şükür bugünleri gördük ya zamanla yavaş yavaş tadını çıkarmaya başlarım inşallah
Benimki de sırtı dönük hareketsizdi uyuyor mu napıyordu artık baya salladı karnımı da anca döndüBenim bebişin ultrasonunda burdan bir üye sırtı dönük demişti.
Ben öğrenememekten korkmaya başladım valla
Birde aslında kız istiyorum ama erkek olursa hayal kırıklığı yaşamayayım diye erkeğe alıştırdım kendimi.
Doktor kız derse bu defa da o tuhaf gelecek kesin
Ay duygularım çok karışık
Inşallah cnm cok ters zamana denk geldi kucuk kizimi anaokuluna yazdirdim buyuk 6.sinifa gecti subatta Allahin izniyele dogum var bu sene maratonlu geçecekEvet doğru diyorsun ama yardımcı da olurlar annesi sana destek olurlar bakarken inşallahYaa demek doktor gördü, çok heyecanlı ya emin olmak istemiştir kimisi hemen söylemiyor . Hayırlısı olsun sağlıkla inşallah gönlüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?