2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah yardımcın olsun canım çok su içmeye çalışsan susuzluk da çok tetikliyor bende farkediyorum ama su da içemiyorum hiç ilk tiksindiğim şey suydu ilk zamanlar ara ara ağrıyordu su içmediğim için karpuz yemeğe çalıyorum tuz atmadan salatalık yiyorum falan geçen bi şiddetli rüzgardan tuttu da hamile olmasam acile gider iğne olurdum çok zordu siz yine iyi dayanıyorsunuz ikisine Birsen Allah şifa versin

Sağol canım hepimize. Yok yok zaten dursam cok daha siddetli olur pencereleri gece yatarken kapıyorum sıcaktan patlasamda ustten açıyorum yoksa cok fena oluyorum bas ağrısı kimse yasamasin valla insan normal halini unutuyor

çook iyi anlıyorum seni parol bende hiç etki etmiyor. Oğlumda hamileliğim bitsin hiç istememiştim ama bunda hemen doğurmak istiyorum normal günlerimi çok özledim.

çook iyi anlıyorum seni parol bende hiç etki etmiyor. Oğlumda hamileliğim bitsin hiç istememiştim ama bunda hemen doğurmak istiyorum normal günlerimi çok özledim.
Benim cinsiyet kız cinsiyetle alakasi varmi ki yoruldum valla artık bana diyorlarki daha yolun başındasın sen birde ileri zamanlarında ne yapacaksin sinir oluyorum yahu diyorum ben zorlu geciriyorum demek ki siz kolay gecirmissinizdir inanmiyorlar garip

Allah razı olsun canım, bende suyun tadını alamıyorum içtiğim yediğim herşey zehir gibi ama buna rağmen suda zorluyorum kendimi ama yemekte tosta bastırılmış ekmek dışında birşey yiyemiyorum 4 yasinda oğlum var ona yemek yedirirken öğürüyorum yavrum her seferinde anne sakın kusma diye üzülüyor hamile kalmadan once migrenim tuttuğumda acile gider iğne vurulurdum iğneden sonra kuş gibi hafiflemiş olurdum şimdi uzun süre duşta kalıyorum tam gecmese de biraz hafiflemis oluyor

oglumda da kusardım 4 aya kadar ama iştahsızlık tiskinti olmazdı benimde çevremdekiler cinsiyet farkı olabilir diyor ama ben erkek hissediyorum, hiç yaşamayanlar anlamakta zorluk çekiyor ne yazıkki ama geçecek buna inanın o kipirtilari hissedince bu yaşananların hepsi unutuluyor annesi

Ins canim ins kendi evimde olsaydim hem cok sessizdi hemde serindi dışarısı kavrulsada ev serin oluyordu hic pencere acmazdim annemlerin evi pencere acarsan serin oluyor nem var birde site köyün dibinde fındık zamani aksama kadae zar zar tırpan sesleri bıktım valla evimi ozledim biran once dogum zamani gelsin istiyorum

İnsan çocuğuna kıyamıyor zaten yaa neyse Allahtan geçici ve sonu güzel inş böyle tesirli olacağız artık .

Hic alakası yok seni strese sokmaktan başka faydası yok bizim hiç aklımıza gelmemişti içimizde bebek olduğu diyesim geliyor benim kayinvalidem de aynı şeyi diyor saçma sapan sinir oluyorum şu ara herkese zaten tahammülüm azaldı galiba böyle yorum yapınca birileri daha beter sarıyorum

Ben vermiştim korumadaydim kadın bitki çayı vermeyim hamilelik düşünüyorsan demisti ilk ayda hamile kaldım az daha zayıf halimin tadını çıkaramadım pazartesiye randevu almıştım 2 ay önce gidemeyecegim cok bulanıyor midem uyumam listeye diye

Yolun sonu doğum daha güzel bence bu yolculukta çocuğuna kavuştuktan sonra insan daha dinç daha dirayetli oluyor onun sevgisi sana güç veriyor 40 derece ateşle hastanede yatarken hemşireye yalvarırdim lütfen çıkar serumu sütümü kendim vereyim kuvozde diye yanına indikce daha iyi hissederdim her zaman kendimi anne olduğumdan beri yatak döşek hasta yatmadım ki her kış çok ağır hastalık gecirirdim

Bende biran once o zamanlara gelmek istiyorum

Sağlıklı mi beslenmek lazım o zaman? Zaten 10 kilonun fazlası kalıyor galiba demi cnm genelde öyle okuyorum ben
Ben verdim hepsini veriliyor yerleşmediği sürece vücuda o kilo sorun olmaz biraz beslenmeye dikkat edince su gibi veriliyor 85 ile doğuma girip 57 kiloya inmiştim orda kendi isteğimle bıraktım 57 den altı yakışmıyor bana ideal kilom

Ben hep kendim veriyordum kışın yiyip yaza doğru mayıstan hazirana 5 kilo verip yaza istediğim şekil giriyordum işte bu sefer planladığım gibi olmadı içime bir minik bey yerleşmiş meğer olsun sebebin böylesi de çok güzel ilk doğumdan 30 kiloyu vermiş insanım gene veririm artık napalım

Bende sinir oldum zaten sanki o benden cok düşünücek bebeğimi, Sıkıntılarımız var normalde kaynanamla zaten şuan eşimin gözüne girmek için iyi anneyi oynuyor yoksa kizimda hamileyken iştahım baya yerindeydi, bi kere biseu yapmasını istedim yaptı ama zor yapmış elinden kötü olmuş falan bahane buldu durdu, şimdi canım istese de söylemem zaten, sorma bende herkese sinir oluyorum sıcak bi yandan bulanti bi yandan bide böyle sacma yorumlarla uğraşmak zor geliyor valla

Ya ne güzel cok sevindim o zaman bulantı geçince tum yemek hayallerimi gerceklestiricem

Bende 16 haftayim hunilesme yok rahim agzi 3.1cm serklaj istedim doktor serklaj erken doğuma yol acabilir deyp yapmadı benm arastrmalarim iyi ellerde steril yapilnca hcbrsey olmuyor siz naslsnz serklakdan sonra hangi doktor yaptı acaba
Benim sadece serklajin oldugu gun agrim vardi. Onun disinda 2 gun kahverengi lekenlenme oldu oda cok az. Suan iyim. Normal hayatima devm ediyorum tabi Agir is yapmak kendimi yormak yasak. Doktorum samsinda zehra yilmaz. Cok memnunum. Zaten ozel hastahane de genel anestezi altinda ameliyathanede yapildi. Erken doguma gec yapilirsa neden olabiliyomus sanirim. Bana 11+4 te yapildi. En erken donemde yani.

Herkes bulantı yaşıyor ben baş ağrısı neden normal değilim ben tek tarafli zonklamalar gitti surekli başımin önü ağrıyor sinuzit mi diyorum o zaman geniz akıntım olmasi gerekmezmi imdatttt
Serklajdan 3 gun ince bendede vardi. Migren cok fena. İlac da izemedigim icin 3 gun cektim anca gecti ama cok zordu. Masaj yap iyi gelir biraz belki cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…