Allah yardımcın olsun canım çok su içmeye çalışsan susuzluk da çok tetikliyor bende farkediyorum ama su da içemiyorum hiç ilk tiksindiğim şey suydu ilk zamanlar ara ara ağrıyordu su içmediğim için karpuz yemeğe çalıyorum tuz atmadan salatalık yiyorum falan geçen bi şiddetli rüzgardan tuttu da hamile olmasam acile gider iğne olurdum çok zordu siz yine iyi dayanıyorsunuz ikisine Birsen Allah şifa versinBen hem baş ağrısı hem mide bulantısı yaşıyorum zaten migrenim vardi bazen günlerce sürüyor akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum hala ağrıyor. Sağlıklı beslenememeye bağlıyorum ben bu durumu Ins siz güzel besleniyorsunuzdur.
Sağol canım hepimize. Yok yok zaten dursam cok daha siddetli olur pencereleri gece yatarken kapıyorum sıcaktan patlasamda ustten açıyorum yoksa cok fena oluyorum bas ağrısı kimse yasamasin valla insan normal halini unutuyorAhhh canım Allah sabır versin bigün ben rüzgarda oturdum migrenim tuttu berbat bir gece geçirdim delireceğimi sandım ertesi gün hala ağrıyordu aklıma sen ve başı ağrıyan bi arkadaş daha vardı ya hep siz geldiniz Allah yardımcınız olsun bide bulantı da arttı ağrıyla birlikte çıldıracaktım baş ağrısıda çok zor gerçekten rüzgar cereyan klima da kalayım hemen ağrır benim başım onlara da dikkat et
çook iyi anlıyorum seni parol bende hiç etki etmiyor. Oğlumda hamileliğim bitsin hiç istememiştim ama bunda hemen doğurmak istiyorumCanim ben duzenli besleniyorum cunku benim bulantılar hafif oluyor herşeyi yiyorum suyumu da iciyorum ondan olduğunu düşünmüyorum ben bünyeden kaynakli. Bende hem migren cıktı hemde sinüzit ve alerji var.ben 5.haftamdan beri çekiyorum hic dinmioki bi 12.haftaya girmeden bitmişti çokşükür kurtuldum dedim 12.haftamda tekrar başladı . Benim ağrım hiç dinmiyor parol icersem geçiyor onu da artik icmeyi bıraktım dinmio hep var
Benim cinsiyet kız cinsiyetle alakasi varmi kiçook iyi anlıyorum seni parol bende hiç etki etmiyor. Oğlumda hamileliğim bitsin hiç istememiştim ama bunda hemen doğurmak istiyorumnormal günlerimi çok özledim.
Allah razı olsun canım, bende suyun tadını alamıyorum içtiğim yediğim herşey zehir gibi ama buna rağmen suda zorluyorum kendimi ama yemekte tosta bastırılmış ekmek dışında birşey yiyemiyorum 4 yasinda oğlum var ona yemek yedirirken öğürüyorum yavrum her seferinde anne sakın kusma diye üzülüyorAllah yardımcın olsun canım çok su içmeye çalışsan susuzluk da çok tetikliyor bende farkediyorum ama su da içemiyorum hiç ilk tiksindiğim şey suydu ilk zamanlar ara ara ağrıyordu su içmediğim için karpuz yemeğe çalıyorum tuz atmadan salatalık yiyorum falan geçen bi şiddetli rüzgardan tuttu da hamile olmasam acile gider iğne olurdum çok zordu siz yine iyi dayanıyorsunuz ikisine Birsen Allah şifa versin
oglumda da kusardım 4 aya kadar ama iştahsızlık tiskinti olmazdı benimde çevremdekiler cinsiyet farkı olabilir diyor ama ben erkek hissediyorum, hiç yaşamayanlar anlamakta zorluk çekiyor ne yazıkki ama geçecek buna inanın o kipirtilari hissedince bu yaşananların hepsi unutuluyor annesiBenim cinsiyet kız cinsiyetle alakasi varmi kiyoruldum valla artık bana diyorlarki daha yolun başındasın sen birde ileri zamanlarında ne yapacaksin sinir oluyorum yahu diyorum ben zorlu geciriyorum demek ki siz kolay gecirmissinizdir inanmiyorlar garip
Ins canim ins kendi evimde olsaydim hem cok sessizdi hemde serindi dışarısı kavrulsada ev serin oluyordu hic pencere acmazdim annemlerin evi pencere acarsan serin oluyor nem var birde site köyün dibinde fındık zamani aksama kadae zar zar tırpan sesleri bıktım valla evimi ozledimoglumda da kusardım 4 aya kadar ama iştahsızlık tiskinti olmazdı benimde çevremdekiler cinsiyet farkı olabilir diyor ama ben erkek hissediyorum, hiç yaşamayanlar anlamakta zorluk çekiyor ne yazıkki ama geçecek buna inanın o kipirtilari hissedince bu yaşananların hepsi unutuluyor annesi
İnsan çocuğuna kıyamıyor zaten yaa neyse Allahtan geçici ve sonu güzel inş böyle tesirli olacağız artık .Allah razı olsun canım, bende suyun tadını alamıyorum içtiğim yediğim herşey zehir gibi ama buna rağmen suda zorluyorum kendimi ama yemekte tosta bastırılmış ekmek dışında birşey yiyemiyorum 4 yasinda oğlum var ona yemek yedirirken öğürüyorum yavrum her seferinde anne sakın kusma diye üzülüyorhamile kalmadan once migrenim tuttuğumda acile gider iğne vurulurdum iğneden sonra kuş gibi hafiflemiş olurdum şimdi uzun süre duşta kalıyorum tam gecmese de biraz hafiflemis oluyor
Hic alakası yok seni strese sokmaktan başka faydası yok bizim hiç aklımıza gelmemişti içimizde bebek olduğu diyesim geliyor benim kayinvalidem de aynı şeyi diyor saçma sapan sinir oluyorum şu ara herkese zaten tahammülüm azaldı galiba böyle yorum yapınca birileri daha beter sarıyorumHaklısın cnm ilk haftalarda bulantidan bişey yiyemezken bile büyüyordu bebeklerimiz cok şükür, aynen malesef bebek beslenemez diyolar, bi ara kaynanam da beslenemez vitamin alsın falan demiş esime, he he dedim geçtim.. Eşimin bi arkadaşının eşi 9 ay bulantı yaşamış sadece salçalı ekmek yemiş ama maş bebeği cok sağlıklı doğmuş
Ben vermiştim korumadaydimBen şimdiden 64 kiloyum62 kiloydum mayısta tam diyetisyene başlıyordum tahlillerimi yaptırdım 55 e kadar zayıflıyım dedim hamile olduğumu öğrendim kadında şoka girdi hocam beni çabucak zayıflat diye gitmiştim başta yanına çünkü
Yolun sonu doğum daha güzel bence bu yolculuktaBenim cinsiyet kız cinsiyetle alakasi varmi kiyoruldum valla artık bana diyorlarki daha yolun başındasın sen birde ileri zamanlarında ne yapacaksin sinir oluyorum yahu diyorum ben zorlu geciriyorum demek ki siz kolay gecirmissinizdir inanmiyorlar garip
Bende biran once o zamanlara gelmek istiyorumYolun sonu doğum daha güzel bence bu yolculuktaçocuğuna kavuştuktan sonra insan daha dinç daha dirayetli oluyor onun sevgisi sana güç veriyor 40 derece ateşle hastanede yatarken hemşireye yalvarırdim lütfen çıkar serumu sütümü kendim vereyim kuvozde diye yanına indikce daha iyi hissederdim her zaman kendimi anne olduğumdan beri yatak döşek hasta yatmadım ki her kış çok ağır hastalık gecirirdim
Ben verdim hepsini veriliyor yerleşmediği sürece vücuda o kilo sorun olmaz biraz beslenmeye dikkat edince su gibi veriliyor 85 ile doğuma girip 57 kiloya inmiştim orda kendi isteğimle bıraktım 57 den altı yakışmıyor bana ideal kilomSağlıklı mi beslenmek lazım o zaman? Zaten 10 kilonun fazlası kalıyor galiba demi cnm genelde öyle okuyorum ben
Ben hep kendim veriyordum kışın yiyip yaza doğru mayıstan hazirana 5 kilo verip yaza istediğim şekil giriyordum işte bu sefer planladığım gibi olmadı içime bir minik bey yerleşmiş meğerBen vermiştim korumadaydimkadın bitki çayı vermeyim hamilelik düşünüyorsan demisti ilk ayda hamile kaldım az daha zayıf halimin tadını çıkaramadım pazartesiye randevu almıştım 2 ay önce gidemeyecegim cok bulanıyor midem uyumam listeye diye
sanırım berra ahsen koyacagım ilerde degişmezse fikrimAy yazdığınız bütün isimler listeme ekledim cok guzel berru cok hoşuma gidiyor hepside uyuyor ablasına b ile başlayanlardan koyup yanına Ahsen ekleyebilirsiniz uyan birine
Bende sinir oldum zaten sanki o benden cok düşünücek bebeğimi, Sıkıntılarımız var normalde kaynanamla zaten şuan eşimin gözüne girmek için iyi anneyi oynuyor yoksa kizimda hamileyken iştahım baya yerindeydi, bi kere biseu yapmasını istedim yaptı ama zor yapmış elinden kötü olmuş falan bahane buldu durdu, şimdi canım istese de söylemem zaten, sorma bende herkese sinir oluyorum sıcak bi yandan bulanti bi yandan bide böyle sacma yorumlarla uğraşmak zor geliyor vallaHic alakası yok seni strese sokmaktan başka faydası yok bizim hiç aklımıza gelmemişti içimizde bebek olduğu diyesim geliyor benim kayinvalidem de aynı şeyi diyor saçma sapan sinir oluyorum şu ara herkese zaten tahammülüm azaldı galiba böyle yorum yapınca birileri daha beter sarıyorum
Ya ne güzel cok sevindim o zaman bulantı geçince tum yemek hayallerimi gerceklestiricemBen verdim hepsini veriliyor yerleşmediği sürece vücuda o kilo sorun olmaz biraz beslenmeye dikkat edince su gibi veriliyor 85 ile doğuma girip 57 kiloya inmiştim orda kendi isteğimle bıraktım 57 den altı yakışmıyor bana ideal kilom
Benim sadece serklajin oldugu gun agrim vardi. Onun disinda 2 gun kahverengi lekenlenme oldu oda cok az. Suan iyim. Normal hayatima devm ediyorum tabi Agir is yapmak kendimi yormak yasak. Doktorum samsinda zehra yilmaz. Cok memnunum. Zaten ozel hastahane de genel anestezi altinda ameliyathanede yapildi. Erken doguma gec yapilirsa neden olabiliyomus sanirim. Bana 11+4 te yapildi. En erken donemde yani.Bende 16 haftayim hunilesme yok rahim agzi 3.1cm serklaj istedim doktor serklaj erken doğuma yol acabilir deyp yapmadı benm arastrmalarim iyi ellerde steril yapilnca hcbrsey olmuyor siz naslsnz serklakdan sonra hangi doktor yaptı acaba
Serklajdan 3 gun ince bendede vardi. Migren cok fena. İlac da izemedigim icin 3 gun cektim anca gecti ama cok zordu. Masaj yap iyi gelir biraz belki cnm.Herkes bulantı yaşıyor ben baş ağrısı neden normal değilim ben tek tarafli zonklamalar gitti surekli başımin önü ağrıyor sinuzit mi diyorum o zaman geniz akıntım olmasi gerekmezmi imdatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?