- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Limonata şu ara en favori içeceğim ama çok korkuyorum migdemi agritir diye. Evdemi yapıyorsunuz?Ben iki gündür sigara böreği sardım tuzlu peynirle onu kızartıp limonatayla yiyorum baya hoşuma gitti son zamanlarda en sevdiğim şey oldu hatta bi deneyin isterseniz
Yediğim herşeyden bıktım sanırım, hiç birşey yiyemez oldum acayip iştahsızlık başladı son dört beş gündür artık yiyecek hiç birşey bulamıyorum sanki hiç iştahım açılmayacak gibi karşımda iştahlı iştahlı yemek yiyenlere uyuz oluyorumKızlar yemek olarak ne yiyebiliyorsunuz? Ne yiyecegimi şaşırıyorum
Yok benim ayakta kalmam yasak, Torku’nun cam şişesini aldırıyorum en çok onu seviyorumLimonata şu ara en favori içeceğim ama çok korkuyorum migdemi agritir diye. Evdemi yapıyorsunuz?
Bende bişey demedi ama kan sulandırıcı kullanıyorum korkuyorum bişey olacak diye inşallah normaldir canm. İnşallah güzel haberlerle dönerizYazarım canım buraya baba kanama alanı var demişti ondan mı ağrıyor diyorum bazen ama hep yatıyorum ağrıması için yorulmam gerekirdi bence, galiba rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor bu sebeple ağrı oluyor normal bi durum gibi
Bende öyle diyorum cnm cok şükür, dediğin gibi hic yiyemezdim bende, İnş en yakın zamanda geçer..Azaldığına işaret aslında yememiz çünkü ben hiç yiyemiyordum aç geziyordum şuan halime şükrediyorum inşallah daha iyi olacağız canım
Haklısın cnm ilk haftalarda bulantidan bişey yiyemezken bile büyüyordu bebeklerimiz cok şükür, aynen malesef bebek beslenemez diyolar, bi ara kaynanam da beslenemez vitamin alsın falan demiş esime, he he dedim geçtim.. Eşimin bi arkadaşının eşi 9 ay bulantı yaşamış sadece salçalı ekmek yemiş ama maş bebeği cok sağlıklı doğmuşBende hala aynı şeyleri yiyorum biraz suyu artırdım farklı olarak vitamin verdi onlari da içemiyorum bulantı yapar diye valla beni strese sokup daha çok bulandiracagina sürekli ogurecegjme en azından sakın sakın oturmak daha mantıklı geliyor bana bi şekilde beslenirler onlar öyle beslenmeyle alakalı olsa Afrikalı çocuklar nasıl dünyaya geliyor zorlama sende canım geçecek bunlar geçince telafi eder yeriz böyle düşününce daha üzülüyorum ben bazı gereksizler benim bisey yemedigimi görünce günlük hayatta sürekli bu imayi yapiyor cocuk nasıl besleniyor diye sinir oluyorum
Kızlar bebeklerimiz yediklerimizden değil kanımızdan beslenir ve asla vitaminsiz kalmaz siz kalırsınız, o sizin dişinizde tırnağınızda nerde vitamin verse emer sağlıkla büyür merak etmeyin vitamin almamızın sebebi bebiş bizdekini aldığı için biz vitaminsiz kalmayalım depoları dolu tutalım diye böyle şeyleri düşünüp kendinizi üzmeyinHaklısın cnm ilk haftalarda bulantidan bişey yiyemezken bile büyüyordu bebeklerimiz cok şükür, aynen malesef bebek beslenemez diyolar, bi ara kaynanam da beslenemez vitamin alsın falan demiş esime, he he dedim geçtim.. Eşimin bi arkadaşının eşi 9 ay bulantı yaşamış sadece salçalı ekmek yemiş ama maş bebeği cok sağlıklı doğmuş
Bende öyle düşünüyorum cnm ama insan bazen üzülüyor hani bulantidan bişey yiyemiyoruz ya, peki son haftalara doğru bazi bebekler daha zayıf oluyor ya mesela anne bebeğe kilo aldıran şeyler yiyor kilo alıyor bebek o nasıl oluyorKızlar bebeklerimiz yediklerimizden değil kanımızdan beslenir ve asla vitaminsiz kalmaz siz kalırsınız, o sizin dişinizde tırnağınızda nerde vitamin verse emer sağlıkla büyür merak etmeyin vitamin almamızın sebebi bebiş bizdekini aldığı için biz vitaminsiz kalmayalım depoları dolu tutalım diye böyle şeyleri düşünüp kendinizi üzmeyin
9 ay kustum bisry yemedim. 10 kg verdim hamilelik boyunca oglum 36 haftalik ike 3400 kg doğdu. Bebek sizde n aliyor. Son aylat kasar muz filan yemistim.Haklısın cnm ilk haftalarda bulantidan bişey yiyemezken bile büyüyordu bebeklerimiz cok şükür, aynen malesef bebek beslenemez diyolar, bi ara kaynanam da beslenemez vitamin alsın falan demiş esime, he he dedim geçtim.. Eşimin bi arkadaşının eşi 9 ay bulantı yaşamış sadece salçalı ekmek yemiş ama maş bebeği cok sağlıklı doğmuş
Muz kaşar duymuştum son aylarda bebeğe kilo aldıran diye, ne güzel örnek oldun bana, demek bebeklerimiz Allahın izniyle besleniyor9 ay kustum bisry yemedim. 10 kg verdim hamilelik boyunca oglum 36 haftalik ike 3400 kg doğdu. Bebek sizde n aliyor. Son aylat kasar muz filan yemistim.
Şöyle oluyor bizim yediklerimiz misal pekmez diyelim plesentadan bebeğin kan damarlarından amnion sıvısına karışıyor bebek amnion sıvısını yuttuğu için tatlı şeyler özellikle o sıvıyı tatlandırıyor bebeğin hareketlenmesindeki sebep de bu, kilo ile bağlantısını benim aklım almıyor ben kızımda 30 kilo aldım kızım 3000 gr doğdu ablam 8 kilo aldı 4 kiloya yakındı bebeğiBende öyle düşünüyorum cnm ama insan bazen üzülüyor hani bulantidan bişey yiyemiyoruz ya, peki son haftalara doğru bazi bebekler daha zayıf oluyor ya mesela anne bebeğe kilo aldıran şeyler yiyor kilo alıyor bebek o nasıl oluyor
Aynen cnm cok şükür hamilelikten Sonra da hemen vitamin takviyesi aldim sorun yaşamadım şükür.Muz kaşar duymuştum son aylarda bebeğe kilo aldıran diye, ne güzel örnek oldun bana, demek bebeklerimiz Allahın izniyle besleniyor
Canım çok zayıf anneler fazla kilo alıyor. Tontik anneler az kilo alıyor. Ben de 28 kg aldım 4 kg doğum yaptım 40. Haftamda.Şöyle oluyor bizim yediklerimiz misal pekmez diyelim plesentadan bebeğin kan damarlarından amnion sıvısına karışıyor bebek amnion sıvısını yuttuğu için tatlı şeyler özellikle o sıvıyı tatlandırıyor bebeğin hareketlenmesindeki sebep de bu, kilo ile bağlantısını benim aklım almıyor ben kızımda 30 kilo aldım kızım 3000 gr doğdu ablam 8 kilo aldı 4 kiloya yakındı bebeği
Ben hem baş ağrısı hem mide bulantısı yaşıyorum zaten migrenim vardi bazen günlerce sürüyor akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum hala ağrıyor. Sağlıklı beslenememeye bağlıyorum ben bu durumu Ins siz güzel besleniyorsunuzdur.Herkes bulantı yaşıyor ben baş ağrısı neden normal değilim ben tek tarafli zonklamalar gitti surekli başımin önü ağrıyor sinuzit mi diyorum o zaman geniz akıntım olmasi gerekmezmi imdatttt
Ben şimdiden 64 kiloyumCanım çok zayıf anneler fazla kilo alıyor. Tontik anneler az kilo alıyor. Ben de 28 kg aldım 4 kg doğum yaptım 40. Haftamda.
Ahhh canım Allah sabır versin bigün ben rüzgarda oturdum migrenim tuttu berbat bir gece geçirdim delireceğimi sandım ertesi gün hala ağrıyordu aklıma sen ve başı ağrıyan bi arkadaş daha vardı ya hep siz geldiniz Allah yardımcınız olsun bide bulantı da arttı ağrıyla birlikte çıldıracaktım baş ağrısıda çok zor gerçekten rüzgar cereyan klima da kalayım hemen ağrır benim başım onlara da dikkat etHerkes bulantı yaşıyor ben baş ağrısı neden normal değilim ben tek tarafli zonklamalar gitti surekli başımin önü ağrıyor sinuzit mi diyorum o zaman geniz akıntım olmasi gerekmezmi imdatttt
Sağlıklı mi beslenmek lazım o zaman? Zaten 10 kilonun fazlası kalıyor galiba demi cnm genelde öyle okuyorum benŞöyle oluyor bizim yediklerimiz misal pekmez diyelim plesentadan bebeğin kan damarlarından amnion sıvısına karışıyor bebek amnion sıvısını yuttuğu için tatlı şeyler özellikle o sıvıyı tatlandırıyor bebeğin hareketlenmesindeki sebep de bu, kilo ile bağlantısını benim aklım almıyor ben kızımda 30 kilo aldım kızım 3000 gr doğdu ablam 8 kilo aldı 4 kiloya yakındı bebeği
Canim ben duzenli besleniyorum cunku benim bulantılar hafif oluyor herşeyi yiyorum suyumu da iciyorum ondan olduğunu düşünmüyorum ben bünyeden kaynakli. Bende hem migren cıktı hemde sinüzit ve alerji var.ben 5.haftamdan beri çekiyorum hic dinmioki bi 12.haftaya girmeden bitmişti çokşükür kurtuldum dedim 12.haftamda tekrar başladı . Benim ağrım hiç dinmiyor parol icersem geçiyor onu da artik icmeyi bıraktım dinmio hep varBen hem baş ağrısı hem mide bulantısı yaşıyorum zaten migrenim vardi bazen günlerce sürüyor akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum hala ağrıyor. Sağlıklı beslenememeye bağlıyorum ben bu durumu Ins siz güzel besleniyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?