- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Evet ben ikili teste falan girmiyorum mesela sadece ayrıntılıya giriyorum kızımda da öyle yaptım gene öyle yapacağım kısmetse bakalım artıkAaaaa bu gerçekten şaşırtıcı koskoca prof da bilememişseama bazen bebeklerin parmaklarını yada kordonunu bacak arasında görüp pipi sanan doktorlar varmis oda öyle sanmıştır belki, yok kuzum girmemişler ayrıntıya girselermis zaten öyle bı saçmalık yaşanmazdı
Yazarım canım buraya baba kanama alanı var demişti ondan mı ağrıyor diyorum bazen ama hep yatıyorum ağrıması için yorulmam gerekirdi bence, galiba rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor bu sebeple ağrı oluyor normal bi durum gibiİnsallah canim. Haber edersn banada sonucunu
Yarın benim de ikili tarama var, doktorlardayız yarın desenize inşallah güzel sonuçlarla haberleşirizBenimde ağrıyor yarın bende gideceğim kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah
Aminnn canım inşallahYarın benim de ikili tarama var, doktorlardayız yarın desenize inşallah güzel sonuçlarla haberleşiriz
Anlatayım canım nasıl bir his? Öncelikle, kesinlikle acaba tekme mi attı sorusuna yer bırakmayacak kadar netYok yok benim de ilk. O yüzden ben de olmayacağına emin oldum
Acaba nasıl bir his
Ah değil mi ya. İnsan kontrolleri dört gözle bekliyor
Yaaa çok güzelAnlatayım canım nasıl bir his? Öncelikle, kesinlikle acaba tekme mi attı sorusuna yer bırakmayacak kadar nethatta ilerki aylarda rahatsız edici duruma bile gelebiliyor. Büyük oğlum ayaklarını bastırırdı karnıma,bazen göbeğim bildiğin zıplıyor gibi görünüyordu
Allah yardımcın olsun canım. Ben ilacı 3'e çıkarınca rahatladım. Halsizlik halâ devam ediyor ama bulantı daha kötüKızlar 2 gündür cok kötüyüm ya hiç geçmiyor bulantilarim hafifledi sandim, 12. Haftaya girdim arttı ya havalardandir umarım, ne yesem hafifletmiyor ya
Gecmis olsun canım bana da benzeri olmuştu inşallah benimki gibi değildir sicaklardandir seninki çok soğuk yediğinde de mideni rahatsız ediyor cok sonra farkettim bende aklında olsunKızlar 2 gündür cok kötüyüm ya hiç geçmiyor bulantilarim hafifledi sandim, 12. Haftaya girdim arttı ya havalardandir umarım, ne yesem hafifletmiyor ya
Canım benim de epey azalmıştı. Ama 2 gündür arttı sanki. Yemek yememde sorun yok ama sinir bozucu bir his midem hep bulantılı. Çok şükür koku hassasiyetim falan geçti.inşallah pik yapıyordur düşüşe geçer ikimizin deKızlar 2 gündür cok kötüyüm ya hiç geçmiyor bulantilarim hafifledi sandim, 12. Haftaya girdim arttı ya havalardandir umarım, ne yesem hafifletmiyor ya
Bende çıkartayım ya en azından şu havalar geçene kadar, halsizlige yatarak çözüm var ama bulantı gerçekten zor, bazen ne yesek hafifletmiyor, bian önce gecer ins cnm hepimizin sıkıntılarıAllah yardımcın olsun canım. Ben ilacı 3'e çıkarınca rahatladım. Halsizlik halâ devam ediyor ama bulantı daha kötü
Sağol cnm, ona da dikkat edeyim ama kahvaltılık yiyorum genelde, doktoruma da söyledim vitamin vericem sebze et süt Yemen lazım dedi, bulanti olmasa elbet yerim de zorlayamiyorum ki ismini duyunca bile öğürme geliyor bazi seylerdenGecmis olsun canım bana da benzeri olmuştu inşallah benimki gibi değildir sicaklardandir seninki çok soğuk yediğinde de mideni rahatsız ediyor cok sonra farkettim bende aklında olsun
Bende eskiye oranla daha iyi yiyorum cnm kahvaltılık tarzı ama eskiden corba patates yerdim şimdi az az yiyorum yine ama dediğin gibi o his cok kotu, İnş dediğin gibi olur cnm biraz böyle devam edip tamamen kesilir giderCanım benim de epey azalmıştı. Ama 2 gündür arttı sanki. Yemek yememde sorun yok ama sinir bozucu bir his midem hep bulantılı. Çok şükür koku hassasiyetim falan geçti.inşallah pik yapıyordur düşüşe geçer ikimizin de
Azaldığına işaret aslında yememiz çünkü ben hiç yiyemiyordum aç geziyordum şuan halime şükrediyorum inşallah daha iyi olacağız canımBende eskiye oranla daha iyi yiyorum cnm kahvaltılık tarzı ama eskiden corba patates yerdim şimdi az az yiyorum yine ama dediğin gibi o his cok kotu, İnş dediğin gibi olur cnm biraz böyle devam edip tamamen kesilir gider
Bende hala aynı şeyleri yiyorum biraz suyu artırdım farklı olarak vitamin verdi onlari da içemiyorum bulantı yapar diye valla beni strese sokup daha çok bulandiracagina sürekli ogurecegjme en azından sakın sakın oturmak daha mantıklı geliyor bana bi şekilde beslenirler onlar öyle beslenmeyle alakalı olsa Afrikalı çocuklar nasıl dünyaya geliyor zorlama sende canım geçecek bunlar geçince telafi eder yeriz böyle düşününce daha üzülüyorum ben bazı gereksizler benim bisey yemedigimi görünce günlük hayatta sürekli bu imayi yapiyor cocuk nasıl besleniyor diye sinir oluyorumSağol cnm, ona da dikkat edeyim ama kahvaltılık yiyorum genelde, doktoruma da söyledim vitamin vericem sebze et süt Yemen lazım dedi, bulanti olmasa elbet yerim de zorlayamiyorum ki ismini duyunca bile öğürme geliyor bazi seylerden
Bende aynıyım yiyemiyorum havada çok sıcak sanırım oda etkiliyor dün bulantı hapını almayayım belki kusmam dedim bin pişman oldum tüm gün yediğim üç lokmayı akşam çıkarttım bide kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum kustugum zaman çok zorlanıyorum yüzüm resmen şişiyor kızarıp bozariyor sonra bir bakıyorum resmen kan oturmuş suratıma benek benek dışarı atıyor kirmiziliklari biran önce geçerde rahatlariz inşallah bazen sanki hafifliyor diyorum ertesi gün bin beter oluyorumBende hala aynı şeyleri yiyorum biraz suyu artırdım farklı olarak vitamin verdi onlari da içemiyorum bulantı yapar diye valla beni strese sokup daha çok bulandiracagina sürekli ogurecegjme en azından sakın sakın oturmak daha mantıklı geliyor bana bi şekilde beslenirler onlar öyle beslenmeyle alakalı olsa Afrikalı çocuklar nasıl dünyaya geliyor zorlama sende canım geçecek bunlar geçince telafi eder yeriz böyle düşününce daha üzülüyorum ben bazı gereksizler benim bisey yemedigimi görünce günlük hayatta sürekli bu imayi yapiyor cocuk nasıl besleniyor diye sinir oluyorum
Ben iki gündür sigara böreği sardım tuzlu peynirle onu kızartıp limonatayla yiyorum baya hoşuma gitti son zamanlarda en sevdiğim şey oldu hatta bi deneyin istersenizKızlar yemek olarak ne yiyebiliyorsunuz? Ne yiyecegimi şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?