2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet ben ikili teste falan girmiyorum mesela sadece ayrıntılıya giriyorum kızımda da öyle yaptım gene öyle yapacağım kısmetse bakalım artık

İnsallah canim. Haber edersn banada sonucunu
Yazarım canım buraya baba kanama alanı var demişti ondan mı ağrıyor diyorum bazen ama hep yatıyorum ağrıması için yorulmam gerekirdi bence, galiba rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor bu sebeple ağrı oluyor normal bi durum gibi

Yok yok benim de ilk. O yüzden ben de olmayacağına emin oldum
Acaba nasıl bir his
Ah değil mi ya. İnsan kontrolleri dört gözle bekliyor
Anlatayım canım nasıl bir his? Öncelikle, kesinlikle acaba tekme mi attı sorusuna yer bırakmayacak kadar net hatta ilerki aylarda rahatsız edici duruma bile gelebiliyor. Büyük oğlum ayaklarını bastırırdı karnıma,bazen göbeğim bildiğin zıplıyor gibi görünüyordu

Yaaa çok güzel
Biraz daha sabredeğim artık napalım

Kızlar 2 gündür cok kötüyüm ya hiç geçmiyor bulantilarim hafifledi sandim, 12. Haftaya girdim arttı ya havalardandir umarım, ne yesem hafifletmiyor ya

Kızlar 2 gündür cok kötüyüm ya hiç geçmiyor bulantilarim hafifledi sandim, 12. Haftaya girdim arttı ya havalardandir umarım, ne yesem hafifletmiyor ya
Allah yardımcın olsun canım. Ben ilacı 3'e çıkarınca rahatladım. Halsizlik halâ devam ediyor ama bulantı daha kötü

Gecmis olsun canım bana da benzeri olmuştu inşallah benimki gibi değildir sicaklardandir seninki çok soğuk yediğinde de mideni rahatsız ediyor cok sonra farkettim bende aklında olsun

Canım benim de epey azalmıştı. Ama 2 gündür arttı sanki. Yemek yememde sorun yok ama sinir bozucu bir his midem hep bulantılı. Çok şükür koku hassasiyetim falan geçti.inşallah pik yapıyordur düşüşe geçer ikimizin de

Allah yardımcın olsun canım. Ben ilacı 3'e çıkarınca rahatladım. Halsizlik halâ devam ediyor ama bulantı daha kötü
Bende çıkartayım ya en azından şu havalar geçene kadar, halsizlige yatarak çözüm var ama bulantı gerçekten zor, bazen ne yesek hafifletmiyor, bian önce gecer ins cnm hepimizin sıkıntıları

Gecmis olsun canım bana da benzeri olmuştu inşallah benimki gibi değildir sicaklardandir seninki çok soğuk yediğinde de mideni rahatsız ediyor cok sonra farkettim bende aklında olsun
Sağol cnm, ona da dikkat edeyim ama kahvaltılık yiyorum genelde, doktoruma da söyledim vitamin vericem sebze et süt Yemen lazım dedi, bulanti olmasa elbet yerim de zorlayamiyorum ki ismini duyunca bile öğürme geliyor bazi seylerden

Bende eskiye oranla daha iyi yiyorum cnm kahvaltılık tarzı ama eskiden corba patates yerdim şimdi az az yiyorum yine ama dediğin gibi o his cok kotu, İnş dediğin gibi olur cnm biraz böyle devam edip tamamen kesilir gider

Bende eskiye oranla daha iyi yiyorum cnm kahvaltılık tarzı ama eskiden corba patates yerdim şimdi az az yiyorum yine ama dediğin gibi o his cok kotu, İnş dediğin gibi olur cnm biraz böyle devam edip tamamen kesilir gider
Azaldığına işaret aslında yememiz çünkü ben hiç yiyemiyordum aç geziyordum şuan halime şükrediyorum inşallah daha iyi olacağız canım

Bende hala aynı şeyleri yiyorum biraz suyu artırdım farklı olarak vitamin verdi onlari da içemiyorum bulantı yapar diye valla beni strese sokup daha çok bulandiracagina sürekli ogurecegjme en azından sakın sakın oturmak daha mantıklı geliyor bana bi şekilde beslenirler onlar öyle beslenmeyle alakalı olsa Afrikalı çocuklar nasıl dünyaya geliyor zorlama sende canım geçecek bunlar geçince telafi eder yeriz böyle düşününce daha üzülüyorum ben bazı gereksizler benim bisey yemedigimi görünce günlük hayatta sürekli bu imayi yapiyor cocuk nasıl besleniyor diye sinir oluyorum

Dün bulantı hapını almadım bı deneyeyim dedim belki kusmam durmuştur
Bende aynıyım yiyemiyorum havada çok sıcak sanırım oda etkiliyor dün bulantı hapını almayayım belki kusmam dedim bin pişman oldum tüm gün yediğim üç lokmayı akşam çıkarttım bide kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum kustugum zaman çok zorlanıyorum yüzüm resmen şişiyor kızarıp bozariyor sonra bir bakıyorum resmen kan oturmuş suratıma benek benek dışarı atıyor kirmiziliklari biran önce geçerde rahatlariz inşallah bazen sanki hafifliyor diyorum ertesi gün bin beter oluyorum

Kızlar eğer kanama alanı yada herhangi bi sorununuz yoksa akşamları çıkıp dışarıda yemek yiyin ah keşke kanama alanı olmasa her akşam dışarıda yerim geniş kahvaltı yapmayı öyle özledim ki hep saçma sapan geçiştirecek şeyler yiyorum bi yere gidip kahvaltı yapmayı çay içmeyi çok özledim açık hava bulantıya en iyi gelen şey bol bol çıkın çıktıkça iyileşirsiniz

Kızlar yemek olarak ne yiyebiliyorsunuz? Ne yiyecegimi şaşırıyorum
Ben iki gündür sigara böreği sardım tuzlu peynirle onu kızartıp limonatayla yiyorum baya hoşuma gitti son zamanlarda en sevdiğim şey oldu hatta bi deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…