2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba 10 Şubat 2022:)
merhaba ben de yerimi alayım:)) 10 Şubat 2022 de bekliyoruz henüz cinsiyeti belli olmayan minnak hamsimizi

Kızlar benim bebe uykucu çıktı ben dans etmesini bekliyorken doktorum uyandırmaya çalıştı fakaaaat hiiiç keyfini bozmadan uyumaya devam etti sıpa cinsiyetini göremedik maalesef. Ama kemik yapısına göre kıza benziyor dedi doktorum ben en başından beri erkek hissediyorum ama 1 ay sonra net belli olacak herhalde

Nifty %99.9 deniyor benim bildiğim kadarıyla. Çünkü bende fetal dna yaptırdım. Ama sonuç beklemek gerçekten çok zor çok.

Merhaba
23 şubat 2022
33 yaş
47 kilo
Cinsiyet henüz belli değil
İlk çocuk

Nifty %99.9 deniyor benim bildiğim kadarıyla. Çünkü bende fetal dna yaptırdım. Ama sonuç beklemek gerçekten çok zor çok.
Merhaba kaç gün dediler acaba bekleme süresi en az 10 diye biliyorum ama.
Bende pazartesi yaptırıcam İNŞALLAH sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH.

Bende pazartesi yaptırıcam İNŞALLAH sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH.
Amin Amin Amin. 10 iş günü dediler banada. Ama heralde tahminim 1 haftada çıkar diye düşünüyorum. Ah ah önceden bilseydim bu testi hiç ikili testle uğraşmazdım.

Ben de pazartesi yaptıracağım inşallah Allahım temiz gelir inşallah hiç sorunsuz tertemiz. 10 güne çıkar dediler ama genelde 1 haftada çıkıyormuş

Ben de pazartesi yaptıracağım inşallah Allahım temiz gelir inşallah hiç sorunsuz tertemiz. 10 güne çıkar dediler ama genelde 1 haftada çıkıyormuş
Amin Amin. Eminimki sorunsuz gelecek sonuçlarımız. 2 gün çok kötü oldum ama Rabbim bugün bir ferahlık verdi. İnşaAllah burda sonuçlarımızın iyiliğini söyleyeceğiz ben inanıyorum

benimki erkek olursa tek istediğim isim Ayaz fikir olur belki sanada canım
Benim beğendiğim bir sürü isim var aslında
1. Poyraz
2.Pars
3.Tibet
4.Demir
5.Mert
6.Arslan
7.Dağhan
8.Arman Gibi gibi ama eşimle ortak karar almak zor. Çoğuna bir kulp buluyor ona kalsa Aykut, Mehmet , Orhan gibi isimler. Kızımda da isim konusunda zor anlaşmıştık…beğenilerimiz pek uyuşmuyor , bakalım ne olacak

Ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata ye ve sonra gör ne danslar ne taklalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…