2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ahahahha ben de daha kızıma söylemedim hamileliğimi henüz. annemdeyim zaten bir süre. eşime aldırdım o evde biryere koyar artık. biz neler yaşayacagız bakalım söyleyince
Zaten hayatlarını sonsuza dek değiştireceğiz, ne kadar geç o kadar iyi bence :))

ben de 7 8 aylık olunca söylemeyi düşünüyorum. Ne kadar az belirsizlik o kadar iyi bence.

Git gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Bana hipnoterapinin inanılmaz faydası oldu. Mide bulantılarım azaldı, aklımdaki kötü fikirler dağıldı. İmkanınız varsa çok tavsiye ederim. Sadece 2 seans gittim ve ilk seans zaten sorunu konuşma ve hipnoz nedir bilgisi ile geçti.

Amin Allah razı olsun kombine risk 1/366. Bekliyorum fetal dna yı

Amin Allah razı olsun kombine risk 1/366. Bekliyorum fetal dna yı
İkili testi riskli çıkıp fetal dna testi temiz gelen çok insan var, forumda da denk geldim. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle inşallah burdan bize güzel haberlerinizi vericeksiniz

Birkaç hafta daha böyle olursa sanırım ben de farklı yöntemler aramaya başlayacağım.
İlk zamanlar daha rahattım. Şimdi niye böyle oldu anlamadım.

Birkaç hafta daha böyle olursa sanırım ben de farklı yöntemler aramaya başlayacağım.
İlk zamanlar daha rahattım. Şimdi niye böyle oldu anlamadım.
9.aya kadar kusanlar var. Ben hiç kusmadım gebeliğim boyunca sadece 1 kez. Öğürmelerimde azdı. Kesinlikle böyle devam ederse alternatifler düşünün bebek artık bu aylarda bizden besleniyor çünkü

Git gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Sıcaklar da etkilemis olabilir cnm, bende bi kac gündür rahattım, bugün yine ogurdum durdum, doğru düzgün bişey de yiyemedim

9.aya kadar kusanlar var. Ben hiç kusmadım gebeliğim boyunca sadece 1 kez. Öğürmelerimde azdı. Kesinlikle böyle devam ederse alternatifler düşünün bebek artık bu aylarda bizden besleniyor çünkü
Evet benim bir tanıdığım da öyle doğuma kadar devam etmiş.
İnşallah geçer ya.

Sıcaklar da etkilemis olabilir cnm, bende bi kac gündür rahattım, bugün yine ogurdum durdum, doğru düzgün bişey de yiyemedim
Bilmiyorum ki ev aksine serin aslında ama.
Ben de çok az şey yiyebildim. 2 kere kustum. Daha fazla da olabilir emin değilim.

Bilmiyorum ki ev aksine serin aslında ama.
Ben de çok az şey yiyebildim. 2 kere kustum. Daha fazla da olabilir emin değilim.
Biraz da az yemekden kaynaklı oluyor malesef bulanti, ama miğde almayınca da zorlanmiyor gerçekten

Aslında 2 gündür hastayım. Boğazım şişti.
Başım ağrıyor. Limonlu su içtim dünden beri 2 kere. Acaba bunlar mı tetikledi ki

Biraz da az yemekden kaynaklı oluyor malesef bulanti, ama miğde almayınca da zorlanmiyor gerçekten
Bu haftaya kadar kusmalarım vardı ama yemekte yiyordum. 2 gündür hiçbir şey yiyesim yok.
Hastayım birde belki de o tetikledi

Aslında 2 gündür hastayım. Boğazım şişti.
Başım ağrıyor. Limonlu su içtim dünden beri 2 kere. Acaba bunlar mı tetikledi ki
Hastalık tetiklemiştir. Ben de ufak hastalansam hemen mideme vuruyor. Çook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…