Zaten hayatlarını sonsuza dek değiştireceğiz, ne kadar geç o kadar iyi bence :))ahahahhaben de daha kızıma söylemedim hamileliğimi henüz. annemdeyim zaten bir süre. eşime aldırdım o evde biryere koyar artık. biz neler yaşayacagız bakalım söyleyince
Can favorimKızlar erkek bebek isim tavsiyesi alsam ?Alfabenin baş harflerinden özellikle ?
Bana hipnoterapinin inanılmaz faydası oldu. Mide bulantılarım azaldı, aklımdaki kötü fikirler dağıldı. İmkanınız varsa çok tavsiye ederim. Sadece 2 seans gittim ve ilk seans zaten sorunu konuşma ve hipnoz nedir bilgisi ile geçti.Git gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Amin Allah razı olsun kombine risk 1/366. Bekliyorum fetal dna yıTest sonucunda birkaç değerin sonucu yazıyor kombine riskiniz mi yoksa yaş riskiniz mi yüksek çıktı? İnşallah tertemiz gelir sonuçlar, ikili test sadece riski hesaplıyor yüzde yüz tanı testi değil. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişiniz
İkili testi riskli çıkıp fetal dna testi temiz gelen çok insan var, forumda da denk geldim. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle inşallah burdan bize güzel haberlerinizi vericeksinizAmin Allah razı olsun kombine risk 1/366. Bekliyorum fetal dna yı
Birkaç hafta daha böyle olursa sanırım ben de farklı yöntemler aramaya başlayacağım.Bana hipnoterapinin inanılmaz faydası oldu. Mide bulantılarım azaldı, aklımdaki kötü fikirler dağıldı. İmkanınız varsa çok tavsiye ederim. Sadece 2 seans gittim ve ilk seans zaten sorunu konuşma ve hipnoz nedir bilgisi ile geçti.
9.aya kadar kusanlar var. Ben hiç kusmadım gebeliğim boyunca sadece 1 kez. Öğürmelerimde azdı. Kesinlikle böyle devam ederse alternatifler düşünün bebek artık bu aylarda bizden besleniyor çünküBirkaç hafta daha böyle olursa sanırım ben de farklı yöntemler aramaya başlayacağım.
İlk zamanlar daha rahattım. Şimdi niye böyle oldu anlamadım.
Ahhh inşaAllah Allah bin kere razı olsun inşaAllahİkili testi riskli çıkıp fetal dna testi temiz gelen çok insan var, forumda da denk geldim. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle inşallah burdan bize güzel haberlerinizi vericeksiniz
Maşallah hayırla sağlıkla gelsin paşanKızlar dün bizim de cinsiyetimiz belli olduDoktorum %100 Erkek dedi Kız sanıyorduk kendi çapımızda ama Hayırlı sağlıklı olsunlar da
Sağolasın canımmMaşallah hayırla sağlıkla gelsin paşan
Sıcaklar da etkilemis olabilir cnm, bende bi kac gündür rahattım, bugün yine ogurdum durdum, doğru düzgün bişey de yiyemedimGit gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Evet benim bir tanıdığım da öyle doğuma kadar devam etmiş.9.aya kadar kusanlar var. Ben hiç kusmadım gebeliğim boyunca sadece 1 kez. Öğürmelerimde azdı. Kesinlikle böyle devam ederse alternatifler düşünün bebek artık bu aylarda bizden besleniyor çünkü
Bilmiyorum ki ev aksine serin aslında ama.Sıcaklar da etkilemis olabilir cnm, bende bi kac gündür rahattım, bugün yine ogurdum durdum, doğru düzgün bişey de yiyemedim
Bu postu görünce aklıma “batu” geldi :) sağlıkla gelsin minikKızlar erkek bebek isim tavsiyesi alsam ?Alfabenin baş harflerinden özellikle ?
Biraz da az yemekden kaynaklı oluyor malesef bulanti, ama miğde almayınca da zorlanmiyor gerçektenBilmiyorum ki ev aksine serin aslında ama.
Ben de çok az şey yiyebildim. 2 kere kustum. Daha fazla da olabilir emin değilim.
Aslında 2 gündür hastayım. Boğazım şişti.9.aya kadar kusanlar var. Ben hiç kusmadım gebeliğim boyunca sadece 1 kez. Öğürmelerimde azdı. Kesinlikle böyle devam ederse alternatifler düşünün bebek artık bu aylarda bizden besleniyor çünkü
Bu haftaya kadar kusmalarım vardı ama yemekte yiyordum. 2 gündür hiçbir şey yiyesim yok.Biraz da az yemekden kaynaklı oluyor malesef bulanti, ama miğde almayınca da zorlanmiyor gerçekten
Hastalık tetiklemiştir. Ben de ufak hastalansam hemen mideme vuruyor. Çook geçmiş olsunAslında 2 gündür hastayım. Boğazım şişti.
Başım ağrıyor. Limonlu su içtim dünden beri 2 kere. Acaba bunlar mı tetikledi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?