Allah yardım etsin canım 8. Haftada bende yattım aynı durumdan 2 gün öyle iyi geldi ki gözüm açıldı resmen çok iyi olmuş doktor isteyene kadar sakın çıkma sürekli serum takıyorlar bulantı ilacı falan o bi süre idare ediyor insanı şükürHastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
Geçmiş olsun cnm insllah hemen atlatip sağlığına kavuşursunHastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Çok geçmiş olsun. Bulantı ilacı kullanıyor muydunuz?Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
şifa olsun canım rahatlarsın biraz. bebiş iyi olsun daHastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Hayirla saglikla gelsin prensesin cnn maşallah
Hayirla saglikla gelsin cnm prensesin evde iki kiz olmasi güzel olacak
Teşekkür ederim hepinize güzelce kavuşalım yavrularimiza inşallah.Ay ne güzel hayırlı olsun canım
Allah şifa versin tez vakitte düzelirsin inşallahhhHastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bana kızımdayken gittiğim prof doktor bir kaç damla olarak önermişti mideyi ekşitme ülseri gastriti tetikleme gibi şeyler yapabilir hassas bünyelerde fazla sıkınca limonu ama tabi kişinin bünyesi ile alakalı arkadaşın midesi rahatsız olmayacaksa tabiki limondan zarar gelmez istediği kadar sıksınLimon çok iyi geliyo ph ı düzenliyo iltahabı attırıyo. Normalde asit olarak bildiğimiz limon mesanede tam tersi etki yaratıp tedavi ediyo. Ben 1litre suya dayanabilrceği. Ekşilikte limon sıkıp içiyorum. Yani bir iki damla değil de baya bi limon. Bir de yatmadan önce yarım limonu bir bardak suda açıp onu içip yatıyorum sabaha kadar dursun içimde diye. Benimde vardı bişeyler ilaçsız götürüyorum su an. Bir de günde 3litre uç içmelisin.
Mobinge girer bu ve hamileleri işten çıkarmak yasak. Hiç önemseme bu tip insanları bırak havlasınçok zorlarsa bu yaptığınız mobing de, bu tipler canım cicimle hareket edip zora gelince kaçar merak etme sakın.
Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Trendyoldan koleksiyona ekledim bende hem küveti ayaklı hem katlanır hem su kovası katlanır baya pratik ve kullanışlı ilerleyen dönemlerde alacağım bende çünkü şimdiden benim kız doğmamış kardeşinin o boş odasına bile girip girip duruyor burda o mu yatacak vs diye bişeyler alacaksam bile şuan imkansız küçük çaplı krizi aşmamız lazımkızlar çok erken ama bime katlanır bebek küveti geldi ayaklı. normalde alışveriş yapmıycam henuz ama bunu aldım cunku evde kuveti koyacak yerim yok. aklınızda olsun
Bence doktorun konuşma tarzı öyle.Kızlar merhaba pazartesi doktora gitmiştim hatta cinsiyet haberi vermiştim size ama benim size söylemediğim ve aklıma takılan içimi kemiren bi kurt var.
doktor kanama alanına bakarken oh iyi baya azalmış ama kese hasarlı bak tam oturmamış biraz yıkık dökük dedi. Korktum nasıl yani dedim önemli değil 2-3 hafta prenses gibi yaşa eğilip kalkma geçer dedi. Yahu basit bişeyse neden yıkık dökük gibi bi tabir kullanıp beni üzüyorsun yada eğer dediği gibi yıkık döküklük varsa neden iğne vs başlamıyor. Progestan fitil kullanıyorum sadece 100 mg. Sizce önemli bişeyim var mıdır yoksa doktorun mizahı anlatım şekli mi bu kadar kabadır
Zaten 3 haftadır yatıyorum ondan öncede kendim dikkat ediyordum gene hep istirahat ediyordum işte konuşma şekli üzdü beni aklıma takıldı pazartesi tekrar çağırdı o zaman daha detaylı sorucam ne demek istediğini inşalşah olumlu konuşur bu kezBence doktorun konuşma tarzı öyle.
Çok önemli birşey değil demekki 2-3 haftaya geçer dediyse dikkat et yeter zaten ediyorsun canını sıkma
Üzülme canım doktorun soylemesindendir o bisey olsa yapılacak yapardı.mutlkaa takılma oyle şeylereKızlar merhaba pazartesi doktora gitmiştim hatta cinsiyet haberi vermiştim size ama benim size söylemediğim ve aklıma takılan içimi kemiren bi kurt var.
doktor kanama alanına bakarken oh iyi baya azalmış ama kese hasarlı bak tam oturmamış biraz yıkık dökük dedi. Korktum nasıl yani dedim önemli değil 2-3 hafta prenses gibi yaşa eğilip kalkma geçer dedi. Yahu basit bişeyse neden yıkık dökük gibi bi tabir kullanıp beni üzüyorsun yada eğer dediği gibi yıkık döküklük varsa neden iğne vs başlamıyor. Progestan fitil kullanıyorum sadece 100 mg. Sizce önemli bişeyim var mıdır yoksa doktorun mizahı anlatım şekli mi bu kadar kabadır
Bence doktorun anlatım şekli bu.Kızlar merhaba pazartesi doktora gitmiştim hatta cinsiyet haberi vermiştim size ama benim size söylemediğim ve aklıma takılan içimi kemiren bi kurt var.
Canim hic üzülme hastaneye yattigina gerçekten toparlaniyorsun hastaneye meyve falan aldır hazır bulantin için biseylrr yapılırken bol bol meyve ye toparlar seni boylr şeyler çok geçmiş olsunHepinize tşkler arkadaşlar.inşlh düzelicem yalnız doktorun söylediği bir şey var salgın varmış belki bundan da etkilenmiş olabilirim araştırılıyor şu an çünkü 12. haftada bu kadar şiddetlenmesi kusmanın aklına başka bir enfeksiyon kapmış olabileceğimi getirdi.Şimdi araştırılıyor sizlerde kendinize çok dikkat edin ben bayramda seyahate çıkmışsam eğer böyle bir enfeksiyon kaptıysam mola yerlerinde falan kapmış olabilirim. Bu arada cinsiyete de baktı erkek olduğu kesin gibi:) Aslan gibi iki oğlan anası olacağım inşlh
Ya keşke banada iğne verse vermiyor birde ben araçla 2 saat yol gidiyorum neredeyse hastane içinBence doktorun anlatım şekli bu.
O kadar önemli bişey olsa eminim iğne verirdi .
Bana da kanama alanı var dedi baya korktum fitil ve iğne kullanıyorum başından beri zaten. Allaha emanet olsun bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?