2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
Allah yardım etsin canım 8. Haftada bende yattım aynı durumdan 2 gün öyle iyi geldi ki gözüm açıldı resmen çok iyi olmuş doktor isteyene kadar sakın çıkma sürekli serum takıyorlar bulantı ilacı falan o bi süre idare ediyor insanı şükür

Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
Geçmiş olsun cnm insllah hemen atlatip sağlığına kavuşursun

Bana kızımdayken gittiğim prof doktor bir kaç damla olarak önermişti mideyi ekşitme ülseri gastriti tetikleme gibi şeyler yapabilir hassas bünyelerde fazla sıkınca limonu ama tabi kişinin bünyesi ile alakalı arkadaşın midesi rahatsız olmayacaksa tabiki limondan zarar gelmez istediği kadar sıksın

Kızlar merhaba pazartesi doktora gitmiştim hatta cinsiyet haberi vermiştim size ama benim size söylemediğim ve aklıma takılan içimi kemiren bi kurt var.
doktor kanama alanına bakarken oh iyi baya azalmış ama kese hasarlı bak tam oturmamış biraz yıkık dökük dedi. Korktum nasıl yani dedim önemli değil 2-3 hafta prenses gibi yaşa eğilip kalkma geçer dedi. Yahu basit bişeyse neden yıkık dökük gibi bi tabir kullanıp beni üzüyorsun yada eğer dediği gibi yıkık döküklük varsa neden iğne vs başlamıyor. Progestan fitil kullanıyorum sadece 100 mg. Sizce önemli bişeyim var mıdır yoksa doktorun mizahı anlatım şekli mi bu kadar kabadır

Hepinize tşkler arkadaşlar.inşlh düzelicem yalnız doktorun söylediği bir şey var salgın varmış belki bundan da etkilenmiş olabilirim araştırılıyor şu an çünkü 12. haftada bu kadar şiddetlenmesi kusmanın aklına başka bir enfeksiyon kapmış olabileceğimi getirdi.Şimdi araştırılıyor sizlerde kendinize çok dikkat edin ben bayramda seyahate çıkmışsam eğer böyle bir enfeksiyon kaptıysam mola yerlerinde falan kapmış olabilirim. Bu arada cinsiyete de baktı erkek olduğu kesin gibi:) Aslan gibi iki oğlan anası olacağım inşlh

kızlar çok erken ama bime katlanır bebek küveti geldi ayaklı. normalde alışveriş yapmıycam henuz ama bunu aldım cunku evde kuveti koyacak yerim yok. aklınızda olsun
Trendyoldan koleksiyona ekledim bende hem küveti ayaklı hem katlanır hem su kovası katlanır baya pratik ve kullanışlı ilerleyen dönemlerde alacağım bende çünkü şimdiden benim kız doğmamış kardeşinin o boş odasına bile girip girip duruyor burda o mu yatacak vs diye bişeyler alacaksam bile şuan imkansız küçük çaplı krizi aşmamız lazım

Bence doktorun konuşma tarzı öyle.
Çok önemli birşey değil demekki 2-3 haftaya geçer dediyse dikkat et yeter zaten ediyorsun canını sıkma

Bence doktorun konuşma tarzı öyle.
Çok önemli birşey değil demekki 2-3 haftaya geçer dediyse dikkat et yeter zaten ediyorsun canını sıkma
Zaten 3 haftadır yatıyorum ondan öncede kendim dikkat ediyordum gene hep istirahat ediyordum işte konuşma şekli üzdü beni aklıma takıldı pazartesi tekrar çağırdı o zaman daha detaylı sorucam ne demek istediğini inşalşah olumlu konuşur bu kez

Kızlar benim doktor 12 ile 14 haftalar arası ikili tarama için gel dedi.
Randevu aldığım gün 13+0 olacak inşaAllah
Bir gün sonra 14. Haftaya girmiş gibi mi oluyor acaba o şekilde hesaplanıyorsa bir sıkıntı olmaz değil mi?

Üzülme canım doktorun soylemesindendir o bisey olsa yapılacak yapardı.mutlkaa takılma oyle şeylere

Bence doktorun anlatım şekli bu.
O kadar önemli bişey olsa eminim iğne verirdi .
Bana da kanama alanı var dedi baya korktum fitil ve iğne kullanıyorum başından beri zaten. Allaha emanet olsun bebeler

Gözümü açamıyorum bugün o kadar uyudum ki kızlar bir de yangınlar cok üzüyor beni hala sönmüş değil deniyor o kadar canım sıkılıyor ki sondukten2 sonra oraların yerini düşündükçe içim daralıyor dua edelim bi an önce geçsin o insanlar evsiz işsiz kaldı hepside köylü ciftci cok zor durumları

Canim hic üzülme hastaneye yattigina gerçekten toparlaniyorsun hastaneye meyve falan aldır hazır bulantin için biseylrr yapılırken bol bol meyve ye toparlar seni boylr şeyler çok geçmiş olsun

Bence doktorun anlatım şekli bu.
O kadar önemli bişey olsa eminim iğne verirdi .
Bana da kanama alanı var dedi baya korktum fitil ve iğne kullanıyorum başından beri zaten. Allaha emanet olsun bebeler
Ya keşke banada iğne verse vermiyor birde ben araçla 2 saat yol gidiyorum neredeyse hastane için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…