2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Desem nolcak cnm başka akşam gelelim dicek ler

Ben yaptım bunu bak 3 aydır gelmiyo kaynata Bi de mutfakta ' doğum yapmış kadına ne yemeğe gelmesi , hizmet mi edicem bana hizmet lazım ' diye bi çemkirdim , duymuştur inşallah
Valla yaptım odadayim, oğlum uyudu ama gitmicem içeri

Gitme kız, oturup oturup gitsinler evlerine
Eşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucam

Eşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucam
Bu erkek tarafları neden hep sıkıntılı oluyor yahu , zorunlu mu hissediyorlar kendilerini acaba böyle uyuzluk yapmak için

Kızlar dişimiz çıktı, göz yaşım pıtbüyüyor kızım. Babası gibi erken çıkardı hakkaten
Gözün aydıııın
Desem nolcak cnm başka akşam gelelim dicek ler
Bir şey derdim de şimdi durduk yere ban yemeyelim
Beni üzsün bak boşanıyor muyum boşanmiyor muyum,
Burcu ya ben görümcemle kocasının yaptıklarını ve yapacaklarını anlatsam burada sabaha kadar otururuz. Benimkinde mesela kendi öz kardeşini kıskanma ve ailesini kardeşiyle paylaşamama sorunu var. Seninkilerin temel sorunu ne bilmiyorum ama boşanmakla da bitmez yani. Sorunlu oldu mu hep sorunlu, değişmiyor. Üstelik arada çocuk var. Zaten o yüzden bitmez, bağın tam olarak hiçbir zaman kopmayacak. Bir de üstüne onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın. Aksine sen kocanla kendi ailen içinde mutlu olmaya bak, bırak onlar kudursun dursun
Benim kız artık öğlen uyumuyor yaa , hep kucak istiyo
Ben bugün biraz kanguruda oyaladım, biraz kucak, biraz ana kucağı. Olmuyor ya yetemiyorum enerjisine. Sürekli oyun oynayalım, gezelim, şarkı söyleyelim, hep bir aksiyon olsun istiyor. Hiç boşta kalmayacak

Benim kv kbaba da yatmaya yakın gelirlerdi bi ara, kızı uyutup eşimle biraz vakit geçireceğim saatte gelirlerdi çay koyup içerlerdi. Gitmek bilmezlerdi gece 11 e kadar. En sonunda söyledim, çay içmeye değil torun görmeye gelin bi ara, siz gelene kadar uyumuş oluyor o yatınca benim de uykum geliyor dedim. Şimdi sabahtan damlıyolar

Aynen , başım ağrıyor akşamları , bütün gün konuşup şarkı söylemekten . Bir de iki taneler benim ilgi bekleyen

Öfff bu da kötü olmuş ama , bu çocuk çok uyuyo artık , ben sizi ararım uyanık olduğu zamanlar desene

Peki şuan görüşüyor musunuz görümcenlerle

Ay geliş ayrı alem bunların ya, iyi söylemişsin valla benim sorunum susmak ve onlara düzgün davranmak, keşke hakkettiklerini görselerdi bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…