Desem nolcak cnm başka akşam gelelim dicek lerMaşallah maşallah
Bacak ayrıklığı ayarlanabiliyor ama bu sefer de çok mu daralttım nasıl anlayacağım
Ben yine boğazına kaçırdım çocuğun. Artık damla damla sıkacağım ya bana ne etki etmiş etmemiş üff. Başta babası yapıyordu. O yaparken daha da kötüydü
Bakayım buna
Benimki onu bir kere yaptığı. Çocuğun gece uykuları leş oldu
Keşke müsait değiliz deseydin
Beni üzsün bak boşanıyor muyum boşanmiyor muyum,Boşanmak yok Burcu, boşanmıyoruz bacım. Bana bir kere ailesi böyle "Hani boşanıyordun" falan yaptı adama daha da asılasım geldi. Size ne lan koca benim evlilik benim
Valla yaptım odadayim, oğlum uyudu ama gitmicem içeriBen yaptım bunu bak 3 aydır gelmiyo kaynataBi de mutfakta ' doğum yapmış kadına ne yemeğe gelmesi , hizmet mi edicem bana hizmet lazım ' diye bi çemkirdim , duymuştur inşallah
Gitme kız, oturup oturup gitsinler evlerineValla yaptım odadayim, oğlum uyudu ama gitmicem içeri
Eşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucamGitme kız, oturup oturup gitsinler evlerine
Bu erkek tarafları neden hep sıkıntılı oluyor yahu , zorunlu mu hissediyorlar kendilerini acaba böyle uyuzluk yapmak içinEşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucam
Valla kendileri bilir, bidaha görürler oğlumun yüzünü, bilmesin hala sanki nolcak kiBu erkek tarafları neden hep sıkıntılı oluyor yahu , zorunlu mu hissediyorlar kendilerini acaba böyle uyuzluk yapmak için
Gözün aydıııınKızlar dişimiz çıktı, göz yaşım pıtbüyüyor kızım. Babası gibi erken çıkardı hakkaten
Bir şey derdim de şimdi durduk yere ban yemeyelimDesem nolcak cnm başka akşam gelelim dicek ler
Beni üzsün bak boşanıyor muyum boşanmiyor muyum,
Burcu ya ben görümcemle kocasının yaptıklarını ve yapacaklarını anlatsam burada sabaha kadar otururuz. Benimkinde mesela kendi öz kardeşini kıskanma ve ailesini kardeşiyle paylaşamama sorunu var. Seninkilerin temel sorunu ne bilmiyorum ama boşanmakla da bitmez yani. Sorunlu oldu mu hep sorunlu, değişmiyor. Üstelik arada çocuk var. Zaten o yüzden bitmez, bağın tam olarak hiçbir zaman kopmayacak. Bir de üstüne onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın. Aksine sen kocanla kendi ailen içinde mutlu olmaya bak, bırak onlar kudursun dursunEşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucam
Ben bugün biraz kanguruda oyaladım, biraz kucak, biraz ana kucağı. Olmuyor ya yetemiyorum enerjisine. Sürekli oyun oynayalım, gezelim, şarkı söyleyelim, hep bir aksiyon olsun istiyor. Hiç boşta kalmayacakBenim kız artık öğlen uyumuyor yaa , hep kucak istiyo
Benim kv kbaba da yatmaya yakın gelirlerdi bi ara, kızı uyutup eşimle biraz vakit geçireceğim saatte gelirlerdi çay koyup içerlerdi. Gitmek bilmezlerdi gece 11 e kadar. En sonunda söyledim, çay içmeye değil torun görmeye gelin bi ara, siz gelene kadar uyumuş oluyor o yatınca benim de uykum geliyor dedim. Şimdi sabahtan damlıyolarEşim geldi az önce gelmiyorum hiç bekleme otur misafirlerinle dedim, zaten görümcemin eşi gelmemiş, hic gelmedi daha oğlumu görmeye bile, bizle muhatap olmuyor, ben aptal miyim gorumcemle niye muhatap olucam
Aynen , başım ağrıyor akşamları , bütün gün konuşup şarkı söylemekten . Bir de iki taneler benim ilgi bekleyenGözün aydıııın
Bir şey derdim de şimdi durduk yere ban yemeyelim
Burcu ya ben görümcemle kocasının yaptıklarını ve yapacaklarını anlatsam burada sabaha kadar otururuz. Benimkinde mesela kendi öz kardeşini kıskanma ve ailesini kardeşiyle paylaşamama sorunu var. Seninkilerin temel sorunu ne bilmiyorum ama boşanmakla da bitmez yani. Sorunlu oldu mu hep sorunlu, değişmiyor. Üstelik arada çocuk var. Zaten o yüzden bitmez, bağın tam olarak hiçbir zaman kopmayacak. Bir de üstüne onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın. Aksine sen kocanla kendi ailen içinde mutlu olmaya bak, bırak onlar kudursun dursun
Ben bugün biraz kanguruda oyaladım, biraz kucak, biraz ana kucağı. Olmuyor ya yetemiyorum enerjisine. Sürekli oyun oynayalım, gezelim, şarkı söyleyelim, hep bir aksiyon olsun istiyor. Hiç boşta kalmayacak
Öfff bu da kötü olmuş ama , bu çocuk çok uyuyo artık , ben sizi ararım uyanık olduğu zamanlar deseneBenim kv kbaba da yatmaya yakın gelirlerdi bi ara, kızı uyutup eşimle biraz vakit geçireceğim saatte gelirlerdi çay koyup içerlerdi. Gitmek bilmezlerdi gece 11 e kadar. En sonunda söyledim, çay içmeye değil torun görmeye gelin bi ara, siz gelene kadar uyumuş oluyor o yatınca benim de uykum geliyor dedim. Şimdi sabahtan damlıyolar
Peki şuan görüşüyor musunuz görümcenlerleGözün aydıııın
Bir şey derdim de şimdi durduk yere ban yemeyelim
Burcu ya ben görümcemle kocasının yaptıklarını ve yapacaklarını anlatsam burada sabaha kadar otururuz. Benimkinde mesela kendi öz kardeşini kıskanma ve ailesini kardeşiyle paylaşamama sorunu var. Seninkilerin temel sorunu ne bilmiyorum ama boşanmakla da bitmez yani. Sorunlu oldu mu hep sorunlu, değişmiyor. Üstelik arada çocuk var. Zaten o yüzden bitmez, bağın tam olarak hiçbir zaman kopmayacak. Bir de üstüne onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın. Aksine sen kocanla kendi ailen içinde mutlu olmaya bak, bırak onlar kudursun dursun
Ben bugün biraz kanguruda oyaladım, biraz kucak, biraz ana kucağı. Olmuyor ya yetemiyorum enerjisine. Sürekli oyun oynayalım, gezelim, şarkı söyleyelim, hep bir aksiyon olsun istiyor. Hiç boşta kalmayacak
Ay geliş ayrı alem bunların ya, iyi söylemişsin valla benim sorunum susmak ve onlara düzgün davranmak, keşke hakkettiklerini görselerdi bu zamana kadarBenim kv kbaba da yatmaya yakın gelirlerdi bi ara, kızı uyutup eşimle biraz vakit geçireceğim saatte gelirlerdi çay koyup içerlerdi. Gitmek bilmezlerdi gece 11 e kadar. En sonunda söyledim, çay içmeye değil torun görmeye gelin bi ara, siz gelene kadar uyumuş oluyor o yatınca benim de uykum geliyor dedim. Şimdi sabahtan damlıyolar
Benimki de aynıBenim kız artık öğlen uyumuyor yaa , hep kucak istiyo
Kenarları törpüle canım ben öyle yapiyorumBu arada hıhı en ana benim çocuğun tırnaklarını düzgün kesemediğim için (kenarları sivri kalıyor) yüzünü kanattı yine
Yapıyorum ama etine çok batık o kısımlar azıcık uzayınca hemen çiziyorKenarları törpüle canım ben öyle yapiyorum
Benimki hep öyle ya birde istediği yere yurumezsen kızıyor hanım kız, başını çevirdiği yere gideceksinBenim kız artık öğlen uyumuyor yaa , hep kucak istiyo
Şu ucunda sabit duran beyazlık mıANKHESPAATEN biliyor musun süt incisi diye bisey oldu benim memede, sende var miiiiii sende varmiiiiiiiii zaten sürekli tıkanan memeye de böyle inci (!) yakışırdı