2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Besin alerjisinden olabilir.kaka nasıl mukus var mi rengi yeşil mi.
Evet evet biz zaten gaitada gizli kan çıktığı için gastro takibine girdik. Yüksek ihtimalle besin alerjisi dedi de gaz sancısı da ondan mı oldu onu bilemiyorum. Son iki haftadır falan başladı çünkü, uzun zamandır yoktu

Valla ben kızımda tarifleri hep kafamdan ürettim hiç kitaba falan bakmaya gerek kalmıyor bi süre sonra kendi kendşne tarif üretmeye başlıyorsun ama benim en büyük yardımcım Philip Aventin buharlı pişiricisi oldu şipşak tüm öğünleri dakikalar içinde buharda pişmiş şekilde hazır oluyordu 😇
Dediğiniz ürün bu mu

Eklentiler

• Screenshot_20220619-074323_Dolap.jpg
    Screenshot_20220619-074323_Dolap.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 35
Evet evet biz zaten gaitada gizli kan çıktığı için gastro takibine girdik. Yüksek ihtimalle besin alerjisi dedi de gaz sancısı da ondan mı oldu onu bilemiyorum. Son iki haftadır falan başladı çünkü, uzun zamandır yoktu
Biz yine alerji için test yaptırdık.süt yumurta sarısı negatif yumurta beyazına hassasiyet cikti.yine de diyet yapma dedi doktor.bizim kaka da kan vardi önceden bayağıdır yok ama gizli kan var mi bilemeyeceğim.mukus hiç bitmiyor rengide yesil sari karışık.

Biz yine alerji için test yaptırdık.süt yumurta sarısı negatif yumurta beyazına hassasiyet cikti.yine de diyet yapma dedi doktor.bizim kaka da kan vardi önceden bayağıdır yok ama gizli kan var mi bilemeyeceğim.mukus hiç bitmiyor rengide yesil sari karışık.
Beni de diyetsiz takip etmek istiyor doktor. Daha önce iki hafta denedik zaten çok feci bir deneyimdi. Hem mukuslu hem de tamamen sıvı, rengi değişiyor çok. Alerji testi yapmadılar, sonuçları güvenilir olmuyormuş bu kadar küçükken

Beni de diyetsiz takip etmek istiyor doktor. Daha önce iki hafta denedik zaten çok feci bir deneyimdi. Hem mukuslu hem de tamamen sıvı, rengi değişiyor çok. Alerji testi yapmadılar, sonuçları güvenilir olmuyormuş bu kadar küçükken
Evet testte çıkmaması alerjisi yok demek değilmiş.diyet cok zor gerçekten. Bagirsaklar ek gıdayla toparlanır diyorlar bekliyoruz ek gidayi bizde.

Sevgili Şubat anneleri,ben de mart anneleri grubundayim. Kızım 3 ay 10 günlük. Son bir aydır meme reddi yaşıyoruz. Ne denediysem olmuyor bir türlü sadece uykuluyken emiyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler önerir acaba?
çoğumuz yaşadı yaşıyor. arkadaşlar hepsini söylemiş gibi. bende en çok işe yarayanlar:
ayakta dolaşarak emzirme
doğa sesleriyle emzirme
ilgisini bana çekmek için garip yüz ifadeleri vrya renkli birşeyi boynuma koyarak emzirme
farklı odalarda özellikle yatak üstünde zıplayarak emzirme.
geçecel merK etme bitmese de azalacak pes etme. az az sık sık emzirmeye çalış az emsin sıkılınca bırak etrafı gezdir oynayın sonra bir daha emsin.

Ya çok tuhaf ama bizde o gaz sorunu da geri geldi gibi. Bazen ıkına ıkına zor emiyor, sonra gazını çıkarmaya başlıyor ama kıvranma devam ediyor. Bu da mı besin alerjisinden acaba
Olabilir kuzum. Ben yogurt yediğim zaman ertesi gün emmesi hep kıvranarak oluyor mesela . Yogurt bana çok gaz yapar muhtemelen benden ona geçiyor.

Bu akşam oğlumu emzirme şeklimi bir yabancı görse çok kötü şeyler yaşanırdı. Öyle absürt bi hal aldı ki bizim evde durumlar 🥹 o yatakta yatıyor ağzını açıyor ben köpekleme üstünde memeyi havadan ağzına veriyorum 🤷‍♀️ Yani denemediğim pozisyon kalmadı artık inşallah yorumum kötü yerlere çekilmez fesatlar okumadan geçsin 😂 emzirmeye baş koyduysak her yol mübah diyerekten umarım daha fazla çirkinleşmeden düzeliriz diye dua edip susuyorum 😂

Allah gerçekten emziren insanı çaresiz bırakmasın. Bunu benim de denemişliğim var kendini morartırcasona ağlayıp kaskatı kesildiği zamanlarda. Şu anda da sürekli yeni doğa sesleri ve yeni şarkılar arıyorum odaklanıp emebilsin diye. Bir ara düzelmişti ne güzel. Ne kadar kısa sürdü 😔
Bu pozisyonu sütün akış hızı azaldığında bebeler huzutsuzlanıyor dşye öneriyorlar 🙈 bende bazen yapıyorum değişik bir görüntü ama yapacak bir şey yok

Kızlar günaydın. Sizin bebekler ayakta durdurmaya çalıştığınızda ayağını yere basıyor mı benim ki anlık basıp kaldırıyor istemiyor geçen bizimkinden küçük bebek gördüm o basıyordu yere aklıma takıldı

Kızlar günaydın. Sizin bebekler ayakta durdurmaya çalıştığınızda ayağını yere basıyor mı benim ki anlık basıp kaldırıyor istemiyor geçen bizimkinden küçük bebek gördüm o basıyordu yere aklıma takıldı
Basıyor bi süre ama ben beline zararı olursa diye bastirmiyorum fazla. Normaldir bence akıla takılacak bisey değil cnm zaten yakında basar oda iyice

Bebelere suyu kaynayıp mi veriyorsunuz?
Ben arıtma kullanıyorum ve suyu kaynatıp veriyorum .

Benim de annem bana güvenmiyor 🤦🏻‍♀️ Çocuk ağladığında Eşimle annemin yanıma bir gelişleri var. Noldu niye ağlıyor diye. Niye ağladığını bilsem ağlatır mıyım.

Artık değişik cevaplar vermeye başladım.

-Niye ağlıyor?
-Tekke ve zaviyeler kapatılmasın diye ağlıyor.
Benim annem de sürekli acıktı bu kız deyip duruyor :işsiz:
Bir önceki mesajı alıntılayıp yazmadan göndermişim çünkü beyin bedava. Çok geçmiş olsun. Hızla daha da iyiye gider inşallah. Bebikler de iyi olsun, biz de iyi olalım onlara güzelce bakabilelim 🙏

20 kg'a kadar olan gördüm de o kiloya gelince bir zahmet kucağa yapışmasınlar. Ya ben de Huggybaby'ye karar vermiş gibiydim ki toddler modelinin açıklamasında 9 kg'dsn itibaren yazısını gördüm. E bebek için olanı da 9 kg'a kadarsa ne anladım o işten 🤔

Bizim beşil buna benzer Yoyko anne yanı olabilen park yatak. Sallanabiliyor ama sadece gece uyanmasına daha varken uyanacak gibi olduğunda, bir de gaz sancısı falan olduğunda işe yarıyor o da bazen. Gündüz bunda sallanmayı kabul etmiyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Değerlenmeyen ne kaldı ki? Solomom'a baksana son üç ayda neredeyse üç katına çıktı. Almadığım her şeyden pişmanım. Bugün yeni okuma kitapları sipariş verdim. İndirimde bulduğum her şeyi alasım geliyor artık okul çağına kadar alışverişini tamamlarım yakında
Kanguru ben de çok istiyorum artık Yaa agirladti iyice hep de gezmek istiyor , amma da pahalilar.
Yere basıyor biraz sonra dizlerini kırıp oturuyor sonra tekrar kalkıyor . Böyle bayaa bir süre kalkıp büküyor dizlerini .

Basıyor ama uzun süre sabit durmuyor, ilerlemrye çalışıyor. Ayağa yük binmesin diye pozisyonu değiştiriyorum hemen. Bu gelişimsel farklılıklarla alakalı bence ya. Hala dönmüyor yani bu da var
Bebelere suyu kaynayıp mi veriyorsunuz?
Ben arıtma kullanıyorum ve suyu kaynatıp veriyorum .
Kendi içme suyumuzdan veriyorum damacanadan. Kaynatmıyorum ama aklıma da takılmıyor değil
Benim annem de sürekli acıktı bu kız deyip duruyor :işsiz:

Kanguru ben de çok istiyorum artık Yaa agirladti iyice hep de gezmek istiyor , amma da pahalilar.

Yere basıyor biraz sonra dizlerini kırıp oturuyor sonra tekrar kalkıyor . Böyle bayaa bir süre kalkıp büküyor dizlerini .
Ben Huggyberry alacağım galiba. Çok pahalı ama kuzenim kullandı bunu çok uzun süre, çok da memnun. Şimdi ikinciye kullanacak. Kumaşı da iyi LAYLON değil

Basıyor ama uzun süre sabit durmuyor, ilerlemrye çalışıyor. Ayağa yük binmesin diye pozisyonu değiştiriyorum hemen. Bu gelişimsel farklılıklarla alakalı bence ya. Hala dönmüyor yani bu da var

Kendi içme suyumuzdan veriyorum damacanadan. Kaynatmıyorum ama aklıma da takılmıyor değil

Ben Huggyberry alacağım galiba. Çok pahalı ama kuzenim kullandı bunu çok uzun süre, çok da memnun. Şimdi ikinciye kullanacak. Kumaşı da iyi LAYLON değil
Evet Laylon olmaması önemli yazın :KK53:

X