2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Biberon almıyor cnm cok denedim ittiriyo ya

Ben bu bela yüzünden sürekli yeni ses kayıtları, şarkılar arıyorum çünkü ayakta emziremiyorum artık. Kollarım 6,5 kiloyu o kadar uzun süre taşıyamıyor. Oturduğun yerde emzirirken poponu yaylandırarak emzirmeyi dene

Bide ilk uykusu daha uzun cnm sonra saat başı uyanıyor, bazen 2 göğsümü de emiyor yine uyanıyor, uyumak için memeyi kullanıyor geceleri

bu arada benim kızımın saçı çok az yeni yeni cıkıyo o yuzden müalinle iki harekette kuruyo. sahil kenarında o sıcakta saçı nemli kalsa hasta olmaz merak etme. bir müslinle kurula öteki müslini de nemli saçına sar bir süre

2 göğsümu de veriyorum cnm yok yine aynı, oyuncak etti iyice memeyi

Ablam bunlardan almıştı. Çorap olarak pek giydiremedik dar ve sıkı diye. Uzun zamandır bunları parmak kuklası gibi kullanıyorum hem ses çıkarıyor hem tiplerini seviyor. Konuşturuyorum, yanağından öptürüyorum öyle bayağı oyalanıyor

Cok cahilce bi soru olabilir ama kulagina su kaçip kacmadiğini nasil anlayabilirim (bazi analar hic bisi bilmiyo)

Tamam canim, tesekkur ederim bilgilendirdigin icin Mayo bez ve bikini ve sapka bakiyorum askima simdi. Kendime de mayo aliyim bari gobek kaldi cunku bikinilere bay bay

Benzer şeyleri yazmışız. Sana katılıyorum oğlumda 21 aya kadar dayanabildim. Sabah 5 te başlardı 9 a kadar emerdi. Çok yorucuydu çok

Tamam canim, tesekkur ederim bilgilendirdigin icin Mayo bez ve bikini ve sapka bakiyorum askima simdi. Kendime de mayo aliyim bari gobek kaldi cunku bikinilere bay bay
Bizim göz durumundan dolayı erkenden şapka almamız gerekti. Şunun mavisini aldık. Pembesi ne hikmetse daha ucuzmuş. Normalde deniz içinmiş bu. Kumaşı da nasıl desem erkek mayo kumaşı gibi biraz. Su tutmayacak bir şeye benziyor. Yorumlarına da bakarsın

kendimi ne zaman ekgıdayla doyar ne zaman emmeyi bırakırımı hesaplarken buluyorum. o kadar korkuyorum ki 1 yaş sonrası emmeden
Kızım memeye çok düşkün bir bebek değildi. Karnını doyurur bırakırdı, bu aralar özellikle gece memede beklemek istiyor ve ben çok korkuyorum abisi gibi olacak diye. İnşallah ilerisi yorucu olmaz hiç birimiz için

aynı canım durumumuz.ben de bu memeci değil diye seviniyodum. emseler dert emmeseler dert allah sağlık versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…