- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
bizimkinin de geçmeyen pişigi var trosyd aldım biraz hafiflediBenim kullanmadığım krem kalmadı geçmeyen bir pişiği var.
Biberon almıyor cnm cok denedim ittiriyo yaCanım sütünü sagip yatmadan önce o şekilde topluca vermeyi denedin mi, Dr demişti bana , kızımda öyleydi doymuyordu sanırım yani çiş durumu falan iyiydi çünkü sürekli emiyordu, ama uyuyamıyordu, gece uykusuna yatacagi zaman sagip biberonla veriyordum hala akşamları bazen öyle yapıyorum, sütümüzün akış hızı azalıyor ya içtikçe ya da tazyigi mi demeliyim bilmiyorum, sanırım uykuları gelince bi yerden sonra uykuya yenik düşüp tam doymadan uyuyorlar sonra haliyle hemen uyaniyorlar, biberondan emmek daha kolay olduğu için o sürede daha cok süt içmiş oluyorlar sanırım ve daha tok olduklarından uzun uyku oluyor, demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum şuan çok yorgunum ama kızımda çok işe yaradı bu taktik , olmazsa öyle de dene bence
Ben bu bela yüzünden sürekli yeni ses kayıtları, şarkılar arıyorum çünkü ayakta emziremiyorum artık. Kollarım 6,5 kiloyu o kadar uzun süre taşıyamıyor. Oturduğun yerde emzirirken poponu yaylandırarak emzirmeyi deneBenim kız ayakta gezerek emme sevdalısı oldu, oturduğum yerde emerken bi gün kendini geriye attı emmek istemedi sadece ayağa kalktım emmeye devam etti diye otururken o hareketi yaptıkça kalktım gezerek emdi hemen alışmış başka türlü emmek istemiyor , öğleden sonra 1 kez yatarak emiyor , gece oturarak çok şükür ama onun dışında sürekli gezerek kucakta, o kadar yoruldumki biraz emince oturuyorum yavaş yavaş, daha popomu yere koyar koymaz kızıyor, Dr a dedim meme reddi yapmaya çalışıyor dedi, annem gördü halimi bunu bıraktır diyor da nasıl olcak bilmiyorum ne kadar aciksada başka türlü emmiyor..iki emiyor iki etrafa bakıp tekrar emiyor falan.. karnım sırtım ve bacaklarım çok ağrıyor artık..birde kızım gunduz sadece sabah 1 saat uyur sonra uyumazdi , şimdi kucağımda uyuyor yatiriyorum 5 10 dk sonra uyanıyor ve uykulu oluyor böylesi daha zormuş..
Bide ilk uykusu daha uzun cnm sonra saat başı uyanıyor, bazen 2 göğsümü de emiyor yine uyanıyor, uyumak için memeyi kullanıyor geceleriCanım sütünü sagip yatmadan önce o şekilde topluca vermeyi denedin mi, Dr demişti bana , kızımda öyleydi doymuyordu sanırım yani çiş durumu falan iyiydi çünkü sürekli emiyordu, ama uyuyamıyordu, gece uykusuna yatacagi zaman sagip biberonla veriyordum hala akşamları bazen öyle yapıyorum, sütümüzün akış hızı azalıyor ya içtikçe ya da tazyigi mi demeliyim bilmiyorum, sanırım uykuları gelince bi yerden sonra uykuya yenik düşüp tam doymadan uyuyorlar sonra haliyle hemen uyaniyorlar, biberondan emmek daha kolay olduğu için o sürede daha cok süt içmiş oluyorlar sanırım ve daha tok olduklarından uzun uyku oluyor, demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum şuan çok yorgunum ama kızımda çok işe yaradı bu taktik , olmazsa öyle de dene bence
bu arada benim kızımın saçı çok az yeni yeni cıkıyo o yuzden müalinle iki harekette kuruyo. sahil kenarında o sıcakta saçı nemli kalsa hasta olmaz merak etme. bir müslinle kurula öteki müslini de nemli saçına sar bir süredenize girerken bikini aldım içine mayo bez.denizden çıkınca müslinle ya da havluyla kurularsın sonra hemen üstünü değiştir tabii ıslak kalmasın. şemsiyeli biyerse sorun degil. ama öğle vakti güneş almasın 4ten sonra ya da 11den önce sokarsan daha iyi. şapka tabii ki tak bıngıkdakları da açık.
bİzde şemsiye yoktu. öğleden sonraydı biz oturduk onu önümüze oturttuk gölge yapmış olduk ona. kulagına su kaçmasın rüzgar yemesin yeyter.
2 göğsümu de veriyorum cnm yok yine aynı, oyuncak etti iyice memeyiAy kiyamam yavrum ya.. Evde uyusa ya boyle keske.. benim kizim da gunduz uykusuna nasil hasrettir kim bilir
Allah yardimcin olsun canim. Cok cok zor. Ama mutlaka bir seyler yap, ya gece bir anda bol süt ver ya bay bau night kullan yani yap bir seyler mahvoluyorsun sana da yazik
Benim kizim yapiyor benzerini. Uyumak istedigi zaman kendini geriye atip aglayip beni ayaga kaldiriyor. Ayaga kalkip gezdirince ya da sallayinca etrafa bakip emerken uyuyakaliyor. Hatta az once gozlerimi ovusturup yataktan kalktim.ve boyle uyuttum. Allah bize sabir versin
Ne zaman geçiyor bu meme düşkünlüğü,gece de en fazla iki kez kalkan kızım gitti 3 gecedir saatbaşı kalkıyo. ablası gibi meme düşkünü olacak diye korkuyorumgece uykusunu unutmustum onda
denize girerken bikini aldım içine mayo bez.denizden çıkınca müslinle ya da havluyla kurularsın sonra hemen üstünü değiştir tabii ıslak kalmasın. şemsiyeli biyerse sorun degil. ama öğle vakti güneş almasın 4ten sonra ya da 11den önce sokarsan daha iyi. şapka tabii ki tak bıngıkdakları da açık.
bİzde şemsiye yoktu. öğleden sonraydı biz oturduk onu önümüze oturttuk gölge yapmış olduk ona. kulagına su kaçmasın rüzgar yemesin yeyter.
Tamam canim, tesekkur ederim bilgilendirdigin icinbu arada benim kızımın saçı çok az yeni yeni cıkıyo o yuzden müalinle iki harekette kuruyo. sahil kenarında o sıcakta saçı nemli kalsa hasta olmaz merak etme. bir müslinle kurula öteki müslini de nemli saçına sar bir süre
19 aylıktı gece yatagına bırak uyansın kaldır o kadar bunalmıstım ki yatagın başında aglıyıdum. eşim yeter artık bırkaıyosun emzirmeyi dedi. yani demem o ki büyüdükçe daha kötüye gidiyoNe zaman geçiyor bu meme düşkünlüğü,
Üzgünüm ama bir bebek memeye duskunse asla memeyi birakmadan geçmiyor. Hatta bilinçlendikce artıyor bu durumNe zaman geçiyor bu meme düşkünlüğü,
Benzer şeyleri yazmışız. Sana katılıyorum oğlumda 21 aya kadar dayanabildim. Sabah 5 te başlardı 9 a kadar emerdi. Çok yorucuydu çok19 aylıktı gece yatagına bırak uyansın kaldır o kadar bunalmıstım ki yatagın başında aglıyıdum. eşim yeter artık bırkaıyosun emzirmeyi dedi. yani demem o ki büyüdükçe daha kötüye gidiyo
anlayamazsın canım kafasını sokma suya. çıkınca da kurula kulaklarıCok cahilce bi soru olabilir ama kulagina su kaçip kacmadiğini nasil anlayabilirim(bazi analar hic bisi bilmiyo)
Bizim göz durumundan dolayı erkenden şapka almamız gerekti. Şunun mavisini aldık. Pembesi ne hikmetse daha ucuzmuş. Normalde deniz içinmiş bu. Kumaşı da nasıl desem erkek mayo kumaşı gibi biraz. Su tutmayacak bir şeye benziyor. Yorumlarına da bakarsınTamam canim, tesekkur ederim bilgilendirdigin icinMayo bez ve bikini ve sapka bakiyorum askima simdi. Kendime de mayo aliyim bari gobek kaldi cunku bikinilere bay bay
kendimi ne zaman ekgıdayla doyar ne zaman emmeyi bırakırımı hesaplarken buluyorum. o kadar korkuyorum ki 1 yaş sonrası emmedenBenzer şeyleri yazmışız. Sana katılıyorum oğlumda 21 aya kadar dayanabildim. Sabah 5 te başlardı 9 a kadar emerdi. Çok yorucuydu çok
Kızım memeye çok düşkün bir bebek değildi. Karnını doyurur bırakırdı, bu aralar özellikle gece memede beklemek istiyor ve ben çok korkuyorum abisi gibi olacak diye. İnşallah ilerisi yorucu olmaz hiç birimiz içinkendimi ne zaman ekgıdayla doyar ne zaman emmeyi bırakırımı hesaplarken buluyorum. o kadar korkuyorum ki 1 yaş sonrası emmeden
aynı canım durumumuz.ben de bu memeci değil diye seviniyodum. emseler dert emmeseler dert allah sağlık versin hepsineKızım memeye çok düşkün bir bebek değildi. Karnını doyurur bırakırdı, bu aralar özellikle gece memede beklemek istiyor ve ben çok korkuyorum abisi gibi olacak diye. İnşallah ilerisi yorucu olmaz hiç birimiz için