- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
Bende de öyle sağlıklı olması en önemlisiFasulye gibiyse kız diye mi okudunuz :) hayırlısı kız erkek hiç mi hiç önemli değil sadece ufacık merak işte :))
Bugun kuzenlerim geldi ziyaretime biraz olsun açıldım biseyler yedim yanlarında o kadar özlemişim ki biriyleriyle oturmayı başka şeylerden konuşmayı sana keyif verecek insanlarla vakit geçirmeye çalış canım inanki gecmiyor zaman seneye bu aylarda o kadar güzel olacak ki her sye dun resmen bunalimdaydim bugun biraz daha rahatladimAllahım hislerimiz bukadar benzeyebilir. Ne bir arkadaş toplantısı ne bir akraba ziyareti ne alışveriş ne eğlence hiçbiri bana keyif vermez okadar bitkinim ki. Sanki hep böyle devam edecekmiş gibi. Mutsuzum halsizim güçsüzüm en azından evimin işi rahat yapabilsem içim rahat olacak. Yarın da evimin pencereleri pimapen yapılacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
Rica ederim cnm ama sanki kiz gibi geldi yine tabi bu benim düşüncem gönlündekini nasip etsin rabbimÇok sağol canımEki Görüntüle 2885044
Bu da 9 haftalık resimitabii en iyi rabbim bilir bakalım 12.haftada az çok belli olur :)
Korkma canim oyle şeyler hep cihaz kaynaklı acilde baktılar bir hafta önceki günün söyledi doktor belli bile değildi bebek halbuki önceki hafta elini kolunu net seciyordum kendi doktorumda üzülme böyle şeylereKızlar bugün çok korktum kese kocaman görünüyor bebek yok. açısı yüzünden zor gördü Dr ama sonunda yerini buldu çok korkuttu beni haftasında kalp atışında sorun yok ama çok tedirgin oldum bir şey oldu diyeinşallah gelişir bşr şey olmaz 7+2 görünüyor
Evet o kadar cok dua ediyorum ki sağlıklı olması en önemlisi. Hayırlısını istedim hep Allah'tan ne gelirse razıyızBende de öyle sağlıklı olması en önemlisibenim ilk bebeğim cinsiyetin bir önemi yok ama merak ediyor insan
Aminnn canım benim çok sağol öğrenir öğrenmez söleyeceğim sanaRica ederim cnm ama sanki kiz gibi geldi yine tabi bu benim düşüncem gönlündekini nasip etsin rabbim
Doktoruna sor canım belki tekrar baslatabilir benimkini de teke düşürdü dun tek kullandım bugun yine gelmiş lekelenme yarında artarsa yine almayı düşünüyorumKizlar selam 8+3 oldum. Progestani 6 gundur kullanmayi kestim. 2-3 gundur sarimtirak kahverengine yakin leke düşüyor çamaşırıma Çamur gibi gunde 1 kere oluyor. Tekrardan baslasam mi fitile acaba kanama yolumda yok olmadi hicbir zaman ama neden bu lekelenme gecmiyor bunu yasayan varmi
Bizim bir aile büyüğümüz bakmıştı ultrason fotoğrafına göz gibi erkek bu dedi öyle mi oluyormuş dedim öyle derler kimde görsem öyle oldu dedi , yaşlı kadın eskilerden bir yöntem heralde Allah’ın dediği olur bize de eğlence işteEvet o kadar cok dua ediyorum ki sağlıklı olması en önemlisi. Hayırlısını istedim hep Allah'tan ne gelirse razıyızazıcık kaldı tahminde bulunur doktorlar bir kaç haftaya :))
Benim kesem de bi acayip şekli yuvarlak değil fasulye değil merak ediyorumBizim bir aile büyüğümüz bakmıştı ultrason fotoğrafına göz gibi erkek bu dedi öyle mi oluyormuş dedim öyle derler kimde görsem öyle oldu dedi , yaşlı kadın eskilerden bir yöntem heralde Allah’ın dediği olur bize de eğlence işte
Ya insllah cnm zaten az kaldi cinsiyetleri öğrenmemizeAminnn canım benim çok sağol öğrenir öğrenmez söleyeceğim sanahepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım sağlıkları yerinde olsun yeter
Karından ultrason ile mi bakılmıştıBenim kesem de bi acayip şekli yuvarlak değil fasulye değil merak ediyorum
O zamanlar yuvarlaktı 8 de fasulyeye döndü bebem benle eglenir herhalKesenin şekli gebeliğin ilk başında önemliymiş. Yani 6-7.haftaya kadar ki resimlere bakmak gerek . Ama ben yuvarlaksa kız , fasulye gibiyse erkek diye biliyordum acaba hangisiydi bilemedim
Ya anlıyorsan bakarmisin benimkine yeni çekildi belli gibi nubu ama ben anlayamadımRica ederim cnm ama sanki kiz gibi geldi yine tabi bu benim düşüncem gönlündekini nasip etsin rabbim
Ya insllah cnm zaten az kaldi cinsiyetleri öğrenmemize
Amin amin cnm önemli olan saglikli olmalari bir de gönülümüzun istediği var
At kuzum fazla anlamiyorum ama nubu görebilirsem yaparim ikrameyra anliyir cnm istersen onada atabilirsinYa anlıyorsan bakarmisin benimkine yeni çekildi belli gibi nubu ama ben anlayamadım
Evet karından bakıldıKarından ultrason ile mi bakılmıştı
Yaşlı teyzenin teoriye göre senin de erkek öyleyse , hayırlısı olsunEvet karından bakıldı
Ayyyy nasıl heyecanlandımmmm teşekkür ederimYaşlı teyzenin teoriye göre senin de erkek öyleyse , hayırlısı olsun
Canim tam belli değil ama içimden senin bebise kiz demek geldiYa anlıyorsan bakarmisin benimkine yeni çekildi belli gibi nubu ama ben anlayamadım
Kızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?
Ya benim de yüksek çıkmış o kızamıkçık deniliyo doktor ne dedi canım ben daha gitmedim.pazartesi randevum.var bakalım.ne dicek e devletten baktım tahlil sonuçlarına o yüksek pozitif çıkmış moralini bozma inslalah önemli bişey değildirbiraz araştırdım.bende bebeğe kızamıkçık gecebiliyomus bişey olmaz inşallah ya