2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugun kuzenlerim geldi ziyaretime biraz olsun açıldım biseyler yedim yanlarında o kadar özlemişim ki biriyleriyle oturmayı başka şeylerden konuşmayı sana keyif verecek insanlarla vakit geçirmeye çalış canım inanki gecmiyor zaman seneye bu aylarda o kadar güzel olacak ki her sye dun resmen bunalimdaydim bugun biraz daha rahatladim

Korkma canim oyle şeyler hep cihaz kaynaklı acilde baktılar bir hafta önceki günün söyledi doktor belli bile değildi bebek halbuki önceki hafta elini kolunu net seciyordum kendi doktorumda üzülme böyle şeylere

Bende de öyle sağlıklı olması en önemlisi benim ilk bebeğim cinsiyetin bir önemi yok ama merak ediyor insan
Evet o kadar cok dua ediyorum ki sağlıklı olması en önemlisi. Hayırlısını istedim hep Allah'tan ne gelirse razıyız azıcık kaldı tahminde bulunur doktorlar bir kaç haftaya :))

Rica ederim cnm ama sanki kiz gibi geldi yine tabi bu benim düşüncem gönlündekini nasip etsin rabbim
Aminnn canım benim çok sağol öğrenir öğrenmez söleyeceğim sana hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım sağlıkları yerinde olsun yeter

Doktoruna sor canım belki tekrar baslatabilir benimkini de teke düşürdü dun tek kullandım bugun yine gelmiş lekelenme yarında artarsa yine almayı düşünüyorum

Evet o kadar cok dua ediyorum ki sağlıklı olması en önemlisi. Hayırlısını istedim hep Allah'tan ne gelirse razıyız azıcık kaldı tahminde bulunur doktorlar bir kaç haftaya :))
Bizim bir aile büyüğümüz bakmıştı ultrason fotoğrafına göz gibi erkek bu dedi öyle mi oluyormuş dedim öyle derler kimde görsem öyle oldu dedi , yaşlı kadın eskilerden bir yöntem heralde Allah’ın dediği olur bize de eğlence işte

Benim kesem de bi acayip şekli yuvarlak değil fasulye değil merak ediyorum

Aminnn canım benim çok sağol öğrenir öğrenmez söleyeceğim sana hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım sağlıkları yerinde olsun yeter
Ya insllah cnm zaten az kaldi cinsiyetleri öğrenmemize
Amin amin cnm önemli olan saglikli olmalari bir de gönülümüzun istediği var

Kesenin şekli gebeliğin ilk başında önemliymiş. Yani 6-7.haftaya kadar ki resimlere bakmak gerek . Ama ben yuvarlaksa kız , fasulye gibiyse erkek diye biliyordum acaba hangisiydi bilemedim
O zamanlar yuvarlaktı 8 de fasulyeye döndü bebem benle eglenir herhal

Kızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?

''ıgm pozitif'' olursa durumlar biraz karışıyo kızlar. Şu anda hastalık geçirdiğiniz anlamına geliyor. Ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu. Nerden kaptım hiç anlamadım. Çocuklardan bulaşırmış kolaylıkla. Bir süre küçük çocuklardan uzak durmak mı lazım ne lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…